Könyvajánló: ezt olvastam és ajánlom, mert... (beszélgetés)
Margaret Mazzantini: Újjászületés
Érdemes elolvasni!
Közben megvolt R. Kelényi Angelika: A nő pánikban
Nagyon tetszett
Mahtob Mahmoody: Nélkülem soha
(A Lányom nélkül soha után Machtob, a "kislány" írja, felnőtt nőként, ő hogy élte meg az egészet, és azóta hogy alakult az élete. Tetszik.)
Jennifer E Smith- Milyen lesz a búcsú után?
előtte
Kyra Davis- csak egy éjszaka... na ez szörnyű volt.
Most :
Sarah MacLean - Tizenegy botrány egy herceg meghódításához
J L Armentrout - Bízz bennem-
utána a következő része, a Légy mellettem
Régebben rengeteg Stephen King könyvet olvastam, de egy idő után nekem már túl elrugaszkodott volt. Most nem jut eszembe pontosan az a szó amivel ezt kifejezhetném.....viszont mostanában ismét elővettem párat, gondoltam újra megpróbálom, és azok megint tetszettek: A mobil, Blaze, Tom Gordon, segíts!
Legközelebb talán a Mr. Mercédesz lesz:)
A szoba nekem tetszett, és azt kell mondanom, hogy ezúttal a film picit jobban, de jó volt hogy előbb olvastam, mint láttam.
Az író neve ha jól emlékszem Emma Donovan
Skandináv krimit még nem sokat olvastam, csak Stieg Larsson: Tetovált lány-t és A lány aki a tűzzel játszik, illetve Jo Nesbó: Csótányok-at, de több is vár még rám:)
Nem rosszak, de nekem Peter James krimijei minit jobban tetszenek, legalábbis az a kettő amit eddig olvastam: Kegyetlen tréfa, Félhomály.
Természetesen tőle is vannak még könyveim, és valamikor biztosan sorra kerülnek:)
Ez szerintem az A szoba, aminek a női főszereplője meg is kapta az Oscart érte. Én láttam a filmet, nagyon ütős volt, az utóbbi idők egyik legjobbja szerintem.
Stephen King - Rèmálmok bazára
A cím egy kicsit megtévesztő, mivel ebből horrortörtènetekre lehet asszociálni. Én inkább érdekesnek mondanám, de semmiképp nem horror. Több különálló, egymástól független novellát tartalmaz.
Nemrégiben olvastam A szoba c. könyvet, amiböl azonos címen film is készült. A történetet egy 5 éves kisfiú "meséli" el. Nagy kíváncsisággal fogtam bele, de jó pár oldal után már nagyon idegesített. Csak azért olvastam végig, mert még a legszarabb könyvnek is lehet jó vège.
Ez egyáltalán nem tetszett. (Az írója sajna nem jut az eszembe.)
Köszi:)
Jól hangzik, utánanézek.
én sem szeretem, egyetlen krimit sem szeretek. a maiaktól meg egyenesen irtózom.
Még gimis koromban a sherlock Holmest szerettem, de már kinőttem belőle.
Nekem a nagynéném volt nagy Agatha Christie rajongó, ezért gondoltam én is, hogy kipróbálom.
De nekem tényleg felesleges időfecsérlés, nem köt le.
(Amúgy a lányoméknak a gimiben szóbeli magyar érettségi tétel volt tavaly Agatha Christie.)
Én sem, Rejtőt sem.
Akkor van ilyen:)
További ajánlott fórumok:
- Most olvastam + véleményem
- Ti mikor hagytátok abba a légzésfigyelő használatát? A gyártó 12 hónapos kor után javasolja, de olvastam később esetekről...
- A legjobb könyv(ek), ami(ke)t olvastam
- Most olvastam, hogy az ellenkező nemű emberek szeméből kiolvasható, hogy bejövünk-e neki. Állítólag a szem mindig elárulja. Igaz lenne?
- Felháborodtam, mikor olvastam egy kutyás csoportban, hogy a...
- Kippkopp meséket lehet a neten olvasni? Sajnos nem találtam, csak könyvajánlót.