Könyvajánló: ezt olvastam és ajánlom, mert... (beszélgetés)
Januárban az első befejezett könyvem:
Robert Jackson Bennett : Horzsolások
Jó választás volt!620 oldal,de egy percig sem unatkoztam!
Én 44 könyvet olvastam ki 2015-ben,ami az előző évi 60-hoz viszonyítva nem túl jó teljesítmény,de majd idén jobban igyekszem.:)
Nálam heti 3 könyv ment le átlagban :D
Most utoljára Levente Loveclubja.
bowie:
második kötet nagyon jó, egy szép szerelmi történet kibontakozása(ról is szól), csak történetesen itt 2 pasi közt.
az Anna és a francia csók meg egy cuki romantikus. ne várj tőle többet és akkor nem fogsz csalódni, bár inkább tiniknek való... :)))
Még hogy fele! Kicsit nagyképű voltam, mert csak 35:(
Visszanézve nagyjából ennyit is jósoltam.
Tavalyhoz képest minivel több, de ha azt nézzük, hogy leginkább csak utazáskor, nyaraláskor olvasok, egész jó:)
Itthon csak akkor veszem elő, ha valami nagyon izgalmas akadt a kezembe, vagy néha esténként, esetleg reggelente pár oldal erejéig.
Sziasztok!
Bowie 82 könyv, gratulálok. Én max a felét olvastam, de mindjárt utána nézek.....bár ha az utolsóval nem húzom hetekig az időt, biztosan több lett volna.
DE végre vége, és most ezt kezdtem el:
Émile Ajar: Előttem az élet
Most:
Stephanie Perkins: Anna és a francia csók
Részt veszek a "választok a várólistádról" kihíváson, pusztán csak azért, mert azt vettem észre, hogy a hónapokkal ezelőtti kiválasztott könyveket egyszerűen nem olvasom..mindig csak az újabbakat, amiket max egy hónapon belül szereztem meg.
Nos, ezt a könyvet választották nekem januárra.
Magamtól már talán el sem olvasnám, hát, remélem jó lesz. :)))
Nem, hogy nem zavar..nagyon szeretem a témát. :)
A második részét néztem, hogy az annyira nem érdekel, a harmadik és negyedik viszont igen. Az ötödiket majd aztán meglátom.
Ha nem zavar a bdsm es az lmbt olvasd tovabb. Reisz jol ir.
Bar elfogadom,hogy sokan nem szeretik nem ertik meg vagy akar elfogadni se tudjak ezeket a dolgokat. Most nem szemelyeskedek:) ugyis tudod gondolom... hanem altalanossagban irom. Eleg megoszto sorozat. Nekem itt a polcomon:)
Imádom azt a műfajt. Az zavart benne, amit írtam is, hogy mintha kihagytak volna csomó mindent.
Pl volt az a rész is, amikor Nóra egy hétre beköltözött ahhoz a Kingsleyhez, mikor Zach azt mondta, hogy a könyvnek vége.
Akkor azon a héten volt egy csomó kuncsaftja...erre mennyit kapunk belőle? Fél oldalt, meg azt, hogy Wes utána megfürdeti.
Szóval nekem az ilyen kihagyások nagyon zavaróak voltak.
Az idei évet Debbie Macomber Cédrusliget sorozatával kezdem, angolul.
Néztem bowie, hú, jó a 82 könyv! Én csak 42-t olvastam az idén... vagyis tavaly, de most én is próbálok belehúzni.
Ez nagyon jo konyv!
Reisz ertekeleset olvastam amit irtal. Valaki vagy birja olvasni ezt a sorozatot vagy nem... bar az elso konyv A sziren a leggyengebb...
Most pedig:
Liane Moriarty: Add vissza az életem
Ezek voltak a decemberi olvasmányaim:
M. Leighton: Down to you-Rajtad áll -jó volt, hétfőn érkezik talán a második része, nagyon várom :)
R. Kelényi Angelika: Váláshelyzet -ez is tetszett, nem az a hú, de izgalmas könyv, viszont érdekes.
Tarryn Fisher: Dirty red- Zűrös vörös - ez a második része a The opportunist-Kihasznált alkalomnak. Idén ő volt a karácsonyi könyvem, és nem bántam meg. :))
Kathryn Taylor: A szerelem színei- Felszabadulva- Hát ő is nagyon tetszett. :))
Tiffany Reisz: A szirén - Én ezt összeszedetlennek éreztem, mintha kihagytak volna csomó mindenből. Ezzel már átcsúsztam januárra, úgyhogy ha ezt nem számolom, akkor 2015-ben 82 könyvet olvastam. :)
Jelentősen túlszárnyaltam a 2015 elején megfogadott 30at. :)
Utolsó elolvasott könyvem ebben az évben:
Andy Mulligan : Trash
Boldog új évet és sok jó olvasmányélményt mindenkinek!:)
Tana French : Menekülés
A decemberi elfoglaltságok miatt sajnos vagy 3 hétig olvastam,pedig igazán jó könyv.Akik szeretik a lélektani krimiket,azok feltétlenül olvassák el!
Nagyon tetszett az írásmódja,keresni fogom az írónő többi könyvét is.
Apropo!:) Ki milyen könyvet kapott karácsonyra?:)
Tóth Szabolcs Töhötöm: Első leütés,
Bernáth László: Bevezetés a műfajismeretbe.
Minden tipp jól jön!:)
Réginek, és vastag volt a borítója, és mintha olyan barnás színű lenne.
Szia!
Igazad van, nagyon jó!
További ajánlott fórumok:
- Most olvastam + véleményem
- Ti mikor hagytátok abba a légzésfigyelő használatát? A gyártó 12 hónapos kor után javasolja, de olvastam később esetekről...
- A legjobb könyv(ek), ami(ke)t olvastam
- Most olvastam, hogy az ellenkező nemű emberek szeméből kiolvasható, hogy bejövünk-e neki. Állítólag a szem mindig elárulja. Igaz lenne?
- Felháborodtam, mikor olvastam egy kutyás csoportban, hogy a...
- Kippkopp meséket lehet a neten olvasni? Sajnos nem találtam, csak könyvajánlót.