Könyvajánló: ezt olvastam és ajánlom, mert... (beszélgetés)
Beleporgettem angolul...
Nem tudom, meg akarom-e nezni.
Igen, az nagy kedvencem nekem is.
Nekem Az utolso szerelmes levél is nagyon tetszett tőle és az Akit elhagytál is. Ennyit olvastam még, de az ő könyveit mind megvettem.
Egyébként kétség nem fér hozzá, hogy a Mielőtt megismertelek az, amit az ember sose felejt el, ha elolvassa.
A filmet még nem láttam, de készülök rá. Azt láttad mar?
A Will és Lou története a Mielőtt megismertelek.
A folytatása, amiről írt búgócsiga, a Miután elhagytál.
A fény az ablak mögött pedig Lucinda Riley.
egy Moyes könyv sem lesz annyira jó, mint Will és Lou története... többször is elolvastam azt... a folytatása nem rossz, de gyengébb, mint az első rész. vagyis másabb, nem ugrotta meg azt a szintet, bár még így is jó könyv. Moyes minden magyarul megjelent könyvét ovlastam, de messze Will története a leglegleg.
A másik könyv viszont kellemes meglepetés, A fény az ablak mögött.. be is szereztem az írónő még egy könyvét.
Murakami Haruki: A birkakergető nagy kaland
Úgy belefokoztam az olvasásba, hogy vissza kell menjek a könyvtárba valami másért a nyaralásra, mert nem fog kitartani.
Mielőtt megismertelek folytatását olvastam, a Miután elvesztetteleket Jojo MOyestól.
most fogom kezdeni Lucinda Rileytól a Fény az ablak mögött c könyvet.
Palotás Petra: Túl az Óperencián
Matthew Norman Házas-társas
Vass Virág: Sohaférfi
Guido Knopp: Hitler segédei
Mindenevő vagyok.
Charles Martin Egy uj elet reménye
es utana a folytatása a Maggie c konyv
Douglas Kennedy : Kísértés
----------
Tetszett a sznob beütés ellenére.
Nagyon nem, nemrég találkoztunk először, csak annyit mondtam neki, hogy bármit adhat ami nem európai és nem amerikai. :)
Én is így vagyok, annyi érdekes olvasnivaló van, miért olvassak olyat ami nem tetszik?!
Akkor ismeri az ízlésedet :)
Könyvklub: ráadásul az éppen "divatos" könyveket el se bírom olvasni...Már csak olyat olvasok ami tényleg szórakoztat.Ami számomra vacak azt inkább az elején abba hagyom vagy el se kezdem.
További ajánlott fórumok:
- Most olvastam + véleményem
- Ti mikor hagytátok abba a légzésfigyelő használatát? A gyártó 12 hónapos kor után javasolja, de olvastam később esetekről...
- A legjobb könyv(ek), ami(ke)t olvastam
- Most olvastam, hogy az ellenkező nemű emberek szeméből kiolvasható, hogy bejövünk-e neki. Állítólag a szem mindig elárulja. Igaz lenne?
- Felháborodtam, mikor olvastam egy kutyás csoportban, hogy a...
- Kippkopp meséket lehet a neten olvasni? Sajnos nem találtam, csak könyvajánlót.