Mirena hormontartalmú spirál tapasztalatok (beszélgetés)
Szeirntem is az ideg dolgozik benned!!! Látod milyen állapotba van a néni és félted az állásodat is aztán csak nem olyan így megbezsélni a pároddal sem a napi problémákat sem (magamból indulok ki)és itt a kollega is. Szóval nem csoda, hogy beindult a te hajad is ez is azt bizonyítja sajnos, hogy az ideg is nagyon sokat rátesz.
Itt Borsodba szerintem nagyon gáz az egészségügy nem minden résznél, mondom vannak kivételek!!!! Itt midnenki morcos goromba, ha két órát csuzsik az időpontod és meg mered kérdezni miért is akkor leharapják a fejedet, illetve van maikor nem is adnak valamiről felvilágosítást, tudom ilyenek vannak mindenhol, de nálunk még ehhez jön a megkeseredés is. Én az a honorálos tipus vagyok, bárkinek aki nagyon segítőkész vagy maximálisan elégedett vagyok vele de nővérkének aszisztensnek ritkán adok bármit is, mert kevesen érdemlik meg annak ellenére, hogy nem az a nyafas páciens vagyok. Lehet ez most nem jól jön le fáradok ma sokat haladtam a kinti munkával meg késő is van, így megyek és elteszem magam holnapra!
Szia Ani, milyen jól rátapintottál,,,biza-biza nem bírja a Drága, illetve most hogy több a teendő nem akarja csinálni----nem ismerek amúgy borsodi embereket Rajtad kívül csak a sört, de azt sem szoktam inni mert nem szeretem az alkoholos italokat.
Néni állapota változatlan, és nem akarom borzolni a kedélyeket de nekem is hullani kezdett a hajam, és a pulzusom is rendetlenkedik ( extrázok elég gyakran, nem jó jel de mit csináljak, nem futhatok haza).
Tudom hogy az ideg dolgozik bennem ezerrel---rág a féreg....
Mouse, szerintem a kineziológus annyi mint halottnak a csók, bár van aki esküszik rá, nem tudom, egy próbát lehet megérne, "ártani nem használ" ahogy szoktam vala mondani.
Szia, nálam is így volt, ez azt jelenti hogy a mirena egyáltalán nem vékonyította el a méhnyálkahártyádat ahogy kellett volna neki---azt tudod tenni hogy figyeled Magadat mennyire és milyen erősen vérzel, és ha 8 napon túl is ilyen alvadékos cafrangok jönnek ki, akkor sajnos el kell menni a Dokihoz egy UH-ra, mert ha tele a méhed és befertőzödik az egész, akkor nagyon nagy baj is lehet belőle. ( nem akarlak ijesztgetni, nálam is így volt és eü kaparás lett a vége, a Doki azt mondta színültig tele volt a méhem alvast vérrel pedig akkor már több mint 2 hete jöttek ezek a trutymók belőlem. Utána viszont jobb lett).
A legjobbakat Neked: Eszter
Sziasztok! Mindenkinek kellemes hétvégét! :)
Én tegnap megint elkezdtem nagyon vérezni és ismét jönnek a placsnik. Kíváncsiságból az egyiket megkotortam a WC-kefével, de nem jött szét, olyan alvadtvér színe van és olyan nyákosan egyben van. Mi a fene lehet ez? Volt (van) másnak is ilyen? A múlt kedden (!) kezdődött erős vérzés ismétlődik. Akkor azt hittem, hogy az lesz a havi, most higgyem azt, hogy ez? Teljesen össze vagyok zavarodva.. Remélem, hogy ez is csak a tisztulás része..
Mouse mi az a kinezologia? Nekem ezek a fura nem is tudom milyen eredetű nevek nem mondanak semmit!
Próbálj meg lazulni így, hogy van segítséged érezd jól magad, mozdulj ki ahogy tetted is! A csajnak még mindig fent van a hurok így is, hogy hullik a haja???? Azért alszol rosszul, mert a hajadon streszelsz hidd el nekem is voltak alvászavrjaim kattogot az agyam ezerrel!!! Főleg mikor jöttek a bajok migijdetem, hogy az már megint mi és mindig estére jött valami ujdonság amivel nem tudtam mit kedzeni másnap, meg ki voltam bukva. Ha nem használna a szesz akkor hidd el nem is jönne ki az új hajacska!!!!
Nem tudom milyen allergiája van, mert most minden egyszerre jött és kicsi is tesztre :( Így adok neki orrsprayt és szívom az orrát, 3 hete, hogy sűrű fehér jön neki!
Szaisztok!
Bocsánat, hogy eltűntem, de tegnap és ma iskola, plusz tegnap anyák napja. És este elmentünk végre moziba a férjemmel, mert itt vannak anyukám és nagyim. Olyan jó amikor itt vannak:)
Mostanában méregetem a vérnyomásom, mert egy kicsit úgy érzem sok volt az elmúlt időszak és kezdek egy kicsit fizikálisan is ki lenni, rosszul alszom, azért nagyon kivagyok borulva a hajam miatt, akárhogy is ne gondoljak rá, de csak 3x szedem a gyógyszert 2x fújom a hajam, hogy ne gondoljak rá??? Nehezen nyugtatom meg magam. Ma a suliban az egyik csajjal beszélgettem, neki a második mirénája van fent, és azt mondja teljesen kihullott a haja, szinte negyede a haja. csak mivel természetes göndör neki, nekem nem is tünt fel. Szóval tényleg el kellene hinnem hogy ettől van, csak olyan nehéz, mert még mindig hullik, a hullásnak mikor kell alábbhagynia??? Szóval kicsit magas a pulzusom , meg a dyastolém is:( Ez lehet a hormontól, vagy attól hogy kivagyok.(?) Az új hajam ami nő ki nagyon vékony és van hogy azokból is hullik. Alig van már vastag hajszálam:( Köszönöm, hogy nyugtattok.
A kisfiam már jobban van, kutya baja, kint rosszalkodik:)Olyan cukik voltak az anyák napján:)
Mlyen allergiátok van Ani?
Jooeva én revalidot szedek...remélem segít. Képzeljétek lesz mezoterápia hova járok kozmetikába:) Micsoda egybeesés. megkérdezem hajas bácsit és akkor elmegyek rá, hátha segít.
Eszterem írok-írok, tarts ki. Küldök ölelést és szeretet Neked is meg a nénikének is.
Vimi, én végig menstruáltam a döggel is és nekem is azonnal megjött utána, és azóta is 26 napos a ciklusom.
Mostanában rosszul alszom is, jó lenne már egy kicsit megnyugodni. Anyukám azzal nyűstet, hogy menjek el kinezologushoz.....nem tudom , szerintetek?
Nekünk az oviba később lesz jóval anyánk napja :) Ők kicsik még ehhze Leával verset tanítok a nagyiknak amit nagyon ügyesen be is vágot két nap alatt vagyis tegnap délután meg ma 5 versszakos és azt hittem meg s efogja tanulni, brvallom a versről megfeledkeztem pedig ez lesz a 3. éve annak, hogy ő mond. Virágot vettem mind a két nagyinak és a lányok egy egy mini bon bon adnak.
Igen a haj nálunk nőknél másabb, és már írtam is, hogy talán az a legijesztőbb "betegség", de erősebb lesz a következő hajacska sokkal anyosom mondta, hogy neki a kemotól elment és sokkal erősebb lett.
Néne nem bírja a kollega? Nem ismerem nem is bántom, de borsodi..... itt nem a kedveségről híresek és ha akad az ritka!!!!! Akkor mi lesz? Te nem tudsz maga dmellé valakit majd helyette?? Nincs olyan volt kollegád?
Mouse, hogy van a kicsi? Most sok virus van ami lázzal jár én imátkozom, hogy Lini ne kapja el mivel mikor elvittem az orvoshoz csak velük volt tele a rendelő :( Nekünk meg allergiánk van "csak" ha tudom csak telefonálok :(
Én jobban vagyok a láb fájdalmamat leszámítva és valmiér tmost a gombóc sem olyan erős... Tudom akkor leszek rendba ha a férjem itthon lesz nem tudom miért de ha velem van sokkal magabiztosabb vagyok a lányokkal is meg mindenhogy :))) Ha ittohn van egy betegségen nem pánikolok be mondjuk ezt már jól vészelem tavalyhoz képest.... Pedig tudom nincs baj de ez van.
Sziasztok!
Ez a hajhullás egy nőnek rémálom! Nekem anno a szoptatások (2xmásfél év) után hullott ijesztő mennyiségben....Azelőtt sem volt húdedús hajam, de szinte felére csökkent....Nekem 1-2 kúra biovanne+vas+folsav kombó segített. És bizony kellett neki vagy félév, mire helyreállt. Most is azt csinálom, ha kicsit jobban hullik, egyből nyomom a biovanne-et.
Eszter, Te egy erős nő vagy! Mindíg is csodáltam az eü-ben dolgozókat, mert nem munka, hanem hívatás, amit szívvel-lélekkel kell csinálni, úgy van értelme.
Mindenkinek szép hétvégét :-)!
Szia, a Párom most remélhetőleg huzamosabb ideig otthon lesz, fáj a szívem a holnmapi anyák napja miatt, ahol pont én ( az Anya) nem tudok otthon lenni.
Sebaj, áttesszük máskorra,ez nem olyan nagy gond mint az hogy a néni ennyire nem jól van. :(
Szia Vimi, ezek szerint Neked valóban jó hamar megjött...remélhetőleg a hormonjaid is ilkyan hamar visszaállnak, azután rendben lesz minden ami eddig panaszt okozott. Ez jó hír!:))))
Ani_Lea, a gombóc a torokban egyértelmű hogy pszichés, ha ennyire bizonytalan a férjed hazajövetele, akkor érthető is, nagyon nehéz lehet egyedül a két kicsivel meg a bajaiddal....
Egycsapásra jobban lesztek ha végre kiegészül a család, majd meglátod!
Mouse, csendben vagy, és ez nem tetszik nekem, nehogy edd Magadat a hajad miatt, most olvastam a neten hogy mire egy hajhagymából látható méretú hajszál nő, az minimum 3 vagy négy hónap, egyénileg valtozó aszerint kinek mennyire gyorsan nő a haja.
Ne keseregj, Nálad még a 3 hónap se telt le, és ugye azt is tudod hoghy a felírt szerek meg szeszek se azonnalk hatnak....
Vimi: én szeretem csinálni ezt a munkát, bár anno kényszerből jöttem ki, mert Mo-nak nem kellettem mint munkaerő, ide meg azonnal befogadtak...a néni ssajnos az utóbbi pár hónapban lett ennyire rosszul, előtte egészen jól megvolt, akkor még hétvégére haza lehetett járni.
A legnagyobb baj nálam is az hogy megszerettem, olyan mintha a nagymamám vagy nagynénim lenne, ezért is visel meg annyira ez a látványos "mélyrepülése".
Mást csinálni nem tudok, otthon nem kellek sehova az eü-s végzettségemmel, ápolni ugyan lehet felvennének, de azt meg így lassan 50 évesen fiikálisan nem bírnám. Patthelyzet van, igyekszem erősíteni magamat amennyire csak lehet, és a szabad két hetemből az első pár napot mindig arra szentelem ami lelazít, ami megnyugtat.
Addig még nincs gáz míg csak fél hónapot kell itt lenni, majd akkor lesz "ne tudd meg" ha a kolléganőm beváltja az ígéretét és kiszáll a buliból.....
Mouse nagyon jó, hogy van már babahajad :))) Látod igazunk lesz!!!! a sampon nevére nem emlékszem, de nem hiszem, hogy koffeines lenne amit írtál úgy nem rémlik így biztos nem az. A fodrászunk azt mondta, hogy a gyereknek nem szabad koffeinest használni ezért gondolom, hogy nem az.
Vimi akkor neked is gyorsan megjött. Nekem most bujnak elő a ragyák :( viszont ma már fájdogálnak a lábaim a combomba egészen erős nyílalásokat érzek nem tudom mitől a hurok mellett is volt ilyen fájdalmam, nem tudom ez össze függ e ezzel, vagy sem, lehet el kellene mennem ezzel az ovoshoz? Vagy szerintetek még ne menjek?
Néne neked, hogy telnek a napjaid? Nem könnyű munka az sem amit te csinálsz és elhiszem, hogy ezt szeretet nélkül nem lehet csinálni. valahol még szerencse, hogy nem "nagy beteg" így is rossz lehet látni leépülni. Párod már most otthon maradt? Vagy el kellett mennie megint?
Sziasztok! Nekem megjött rendesen, és ugye kedden vették le, tegnap kicsit véreztem, ma görcsöltem, derekam leszakad, aztán megjött.Megyek beszerzek gyógyteát iszogatni, hogy jobb legyen. A héten én se vagyok egyedül, a párom itthon van. a jövő hétre kíváncsi leszek, újra meló, gyerekek, meg a vérzés. Na, ha akkor sem jönnek elő a többi tünetek, akkor csak a spirál volt az oka, ha nem akkor pszichés is.
mouse! Könnyű mondani, de tényleg ne görcsölj rá, nekem tényleg azóta nem hullik annyira. Nem lesegetem állandóan, igaz vérzésem se volt, a vasam is rendben volt, így lehet azért sem hullott annyira. No meg volt nagyobb gondom, és lehet csak nem figyeltem rá. Kitartás!
Ani-Lea! Gombóc bizti pszichés, férjed itthon lesz szerintem jobb lesz. Nálunk is bizti emiatt is van. Nehéz egyedül, na. Az a fránya pénz....
néne! Biztos a néni se javít ezen az állapoton, anyósom is egy nénire vigyáz, Ő totál lefogyott, rosszkedvű, semmihez sincs kedve. Mikor itthon van jobb, de mikor ott van kikészül lelkileg. Az előző nénike akire vigyázott sajnos meg is halt. 2 évet vigyázott rá, megszerette, és az is nagyon megviselet. Nem is tudom ilyenkor mi lenne a jó, dolgozni kell valamit, de ez a munka lelkileg biztos csak romboló. Erősnek kellene lenni, de tudom az nagyon nehéz. Váltani nem szeretnél? Mást csinálni?
Szia Ani, az önkezű halál gondolata nem újkeletű és nem a néni miatt van, hanem a pszichés betegségem része..... Ő csak rálapátol azzal hogy látom mmivé lesz az ember ha megöregszik, és mindig az jut eszembe róla, én nem szeretnék ide jutni semmiképpen...
Fájdalmai nincsenek, csak ami ebben a korban másnál is van, háta meg a térdei szoktak fájdogálni, de sose annyira hogy kibírhatatlan legyen, amúgy kap is rá gyógszert.
Egész nap a fotelben ül és újságot olvas meg tv-t néz, délután meg velem szokott beszélgetni míg ki nem dől a fáradtságtól---kimozdítani nagyon nehezen lehet mert 10 lépésnél többet nem tud menni, kifullad, és ilyenkor annyira elkeseredik hogy azonnal haza kell jönnünk.
Van tolókocsi is, de abba meg azért nem ül mert Ő nem nyomorék, és nem akarja hogy sajnálja bárki is....nagyon nehéz Vele, tényleg irtó szerencse hogy mivel régebb óta ismerem, tudom milyen volt mikor még nem volt beteg, csupa olyan tulajsonságai vannak amiért csak szeretni lehet---ez még most is így van, hisz ha nem lenne bennem szeretet iránta, már régen hazaszaladtam volna, nem lehetne kibírni úgy hogy az van bennem ez csak a munkám.
Szia Egérke!
Nagyon szépek a gyerekeid és Ti is, amolyan igazi boldog calád vagytok, ez lejön a fotókról is.
Köszi hogy küldted őket, ha hazaértem én is küldök magunkról, ezen a laptopon sztinte semmi sincs, minek is lenne, csak ide kintre használom.
A hajhullás bizony lehet idegi alapon, sőt, ha minden leleted negatív lesz akkor már csak ez marad fenn a rostán-- tudom hogy marha nehéz, de ha megpróbálnád elhinni ( ami egsyébként igaz) hogy minimum 3 hónap után éreheztő csak javulás, neked meg annyi még nem telt el, hidd el könnyebb volna minden szempontból.
ha állandóan ezen agyalsz, akkor csak annyit érsz el hogy teljesen kipurcansz, és nem hogy jobban, hanem még rosszabbul leszel.
Tudom hogy nagyon könnyű másoknak ilyeneket tanácsolni, de hidd el hogy így van még akkor is ha a " légy tülemmel" szlogennel már a nem lézető puttonyod is tele van.
Sziasztok!
Nagyon fáradt vagyok, éjszaka belázasodott a kisfiam:( Alig aludtam...
Nagyon aranyosak vagytok. Volt itt a barátnőm, és azt mondta tényleg meg van ritkulva a hajam, de nem foltokban, és van babahajam. És hogy legyek türelmes, mert nem lesz rögtön javulás. Talán kicsit megnyugodtam. Holnap megyek vérvételre. Most legalább annyit megyek vérvételre, hogy kihasználom a TB ém:) Lassan már nem lesz amit ne vettek volna le. Biztos nem gyulladás, mert már mindenre kivizsgáltak. És eddig a vérem mind negatív volt. Most megint izgulhatok, hogy jó legyen. Én is megint jobban kivagyok idegileg, de ha belegondolok mindig van valami, szóval senki ne csodálkozzon, ha neurotikus vagy gombóckái, csomói meg minden frányaság még tart.
Megnéztem a mezoterápiát,sztem is jól hagzik. Mindenképp uténajárok, majd megkérdezem hajasdoki profot. Végül is nem hívtam fel, majd úgyis megyek ha kész a vérem. Mindenki azzal nyugtat, hogy 3 hónap amíg a hajhullás egyáltalán eláll és csak utána kezd nőni.
Néne mentek a képek:) majd levél is, ha holnap lesz érkezésem, mert megint pörgős nap lesz. Amúgy lehet én is kivagyok merülve, minden szempontból és alig figyelek magamra, leszámítva a hajam, mert azt mindig nézem, sajnos...pedig próbálok leszokni róla. Már én is kezdem elhinni hogy pszichésen is hullik a hajam...amúgy kimerültségtől hullhat?
Ani sok sampon van nem emlékszel? Én most Pentur 69 koffeines sampont használhatok csak, valami ilyesmi a neve.Meg Regaine hajszeszt....(+revalid). Na megyek, talán megsültek a csirkeszárnyak, no igen néha ilyenkorra marad a másnapra főzés:) jó éjt, bocsi ha valakinek nem válaszoltam, majd holnap átnézem jobban....
Tudom tudom, ezért is igyekszem programokat szervezni ami elviszi a gondolataimat...
Nagyon ijesztő amit írsz magadról :(( Ezek azért jönnek rád, mert egyedül vagy ott? De legyőződ könnyen őket?
A nénit én is sajnálom, pedig nem is ismerem, csak amiket itt említesz, de fájdalmai nincsenek? Akkor mit csinál egész nap? Ki tudod azért mozdítani?
Mouse te merre haladtál? Felhívtad a dokit? Barátnőd volt?
Pistusz a feleségének levették már a hurkot??
Szia Ani, nem vigasz, de ne csodálkozz a gombócon meg a szorongáson ha ennyire bizonytalan minden körülötted, és nyilván már nagyon elfáradtál a két kicsivel egyedül....
Az én nénimmel is napról napra nehezebb, annyira gyorsan romlik az agya hogy az félelmetes, meg gyenge is, nem akar se enni se beszélni, egy hónapja még ég és föld volt az állapota a mostanihoz képest.
Nagyon sajnálom mert megszerettem, és minden erőmmel azon vagyok hogy segítsek neki jobban lenni, de sajnos nem vagyok isten....fogalmam sincsen mi lesz velünk május 13-ig, elvileg akkor jönnek leváltani.
Nekem nem gombócom van, hanem időszakosan kifejezett halálvágyam---sajnos. :(
Szia, az attól függ hogy az immunológus az elmondott panaszok és egy általános vizsgálat alapján mit tart fontosnak megnézetni.
Sajnos szinte az összes immunológisi teszt elég borsos árú, így nagyon megrostálják hogy mit kérjenek, egy időben még limit is volt ( úgy értve meg volt szabva hogy egy doki miből mennyit kérhet egy hónap alatgt), most nem tudom mi a helyzet, már 8 éve nem vagyok a laborban.
Könyvbarát nekem végig szinte maszatolás volt volt két nap sima napom, aztán meg jött rendesen 5 napig tartott a rendes vérzés és 6. nap pici pecsét két hétre jött meg kb a levételtől számítva! Most tiszta vagyok!!!!!
Csajok ma a gombócom annyira fent volt és olyan erősen, hogy kész vagyok tőle kezdem unom ezt az érzést igaz most volt több ok is amin rágodtam :( A párom lehet még egy héttel később jön haza így is már másodszor tolodik ki :( Már 4 hete ment el első neki futásra úgy volt, hogy következő héten jött volna, aztán a 17-e és most a 24-e ez még nem biztos, de én már most rágom magam rajta. Ilynekor érzem már 4 hét után, hogy fáradok kezd sok lenni pedig megyünk csinálom a programokat, mert én amúgy ilyen mozgó lélek vagyok nem szeretek bent ülni.
Aztán ma kiderült, hogy a kicsi allergiás :(((
Miből áll az ún. immunológiai panel? Milyen vizsgálatokból?
Más. Az normális, hogy a miréna levétele után pár napig véreztem, volt kb. 3-4 nap szünet és most ismét van egy kis vérezgetés, de már napok óta. Nagyon híg és kevés, éppen csak maszatolódik a betét.
mouse! Gndolom, hogy megijedtél, de többieknek igaza van, nem visszafordíthatatlan, de ennek is el kell találni az okát no meg a gyógymódját. Foltban hullik, akkor az mégis csak valami gyulladt góc lehet, úgy gondolom. Anyósnak régebben volt, és teljesen visszanőtt a haja.
2 napja jobban vagyok, kopp-kopp, kivéve a haspuffadást, tegnap még volt hányinger is. Reggel kicsit vérezgettem, a rendes mensire kíváncsi leszek mikor jön meg. Hétfőn már dolgozom, remélem addig még tovább javulgatok, mert elfogy a végén a szabim. :(Most jobban érzem magam, próbálok nem idegeskedni, jó lenne, ha így maradna.
Azt én is olvastam, ha le van véve, és valaki szeretne másikat, akkor egyből fel kell tetetni. Akkor nem kezdődnek előről a panaszok.
Piros, visszaolvastam régebbi bejegyzéseidet, látom hogy neked is erős mensi miatt kellett feltenni.Megértem, volt hofy 1 napig nem tudtam kiszéllni a kádból annyira ömlött ..aztám majdnem vért kellet adni, vashiány stb..ezért is szeretném ha bevállna...de már annak is örülök hogy néhány nepja már pecsételés sincs..majd meglátjuk. Olvasom hogy 2 miréna között történtek nem igazán jó dolgok..valószínű hogy ezért vérezgetsz, újra kell szokni a szervezetednek. Remélem minden rendben lesz!
Üdv:Anita
Szia Piros!
Bocs, de régen jártam erre :) Nekem eü okok miatt kellett feltenni, szülésem után(8éve) folyamatos erős mensim van, a méhem megtartása miatt ajánlotta a dokim, fogamzásra nem tettem volna fel, az eddig is müködtünk így , megoldottuk :)
Nekem Február 28-án tették fel, 1 hó folyamatos mensi, aztán kaptam Depo proverát(amit kihagytam volna mert nagyon ideges voltam, feszülr..) mára már elmult. Aztán 4 hete pecsélgetek, 4 napja nincs semmi.Talán kezd működni a dolog, remélem beáll. Nem éertem hogy a 2 Miréna után miért lehetnek ezek a problémáid, hiszen a szervezeted már megszokta!? Nem szokott a másodiknál ilyen gond lenni. Két ismerősöm is most cserélte nálik minden okés. Nem lehet hogy volt szünet a 2 Miréna között? Ilyen esetekben szokott probléma lenni.Remélem minden rendben lesz és működni fog a 2 is :) Egyébként a 1 Miréna jól működött, meg voltál vele elégedve? Én a vérzésre 1500 mg c vitamin szedtem és pásztortáska teát ittam(reggel,este) lehet hogy ez segített. Probáld ki!
Írjál, hogy mizu!
Anita
Sziasztok!
A természetgyógyász a pajzsmirigyemre is kezel. Hashimoto tireoditist állapítottak meg. Ő egyértelműen a mirenat okolja. Már több évvel ezelőtt jelezte h szerinte gondjaim lesznek. Mouse nekem is a számban lett csomóm. Vagyis inkább már a garaton. 3orvos is megnezte . Fül-orr gégész és
szajsebeszek is . negatív mindegyik lelet. Sok embernek van ilyen kinovese azt mondták. Ki tudja lehet előtte is volt csak nem fájt. Van valamilyen kezelés ami nagyon hatásos a hajhullasra megérkezés az egyik barátnőm mesélte h majdnem kopasz lett és nagyon segített neki. Este megirom mi a neve. Hátha segítene neked is. Szép napot mindenkinek!
További ajánlott fórumok:
- Mirena spirál
- Használhat a hormonális spirál (pl. Mirena) az erős vérzésre?
- Van valakinek Mirena márkájú spirálja? Mennyire megbízható? Milyen a menses? Milyen tapasztalatok vannak?
- Két hete vetettem le a Mirena spirálomat. Mikor számíthatok az első vérzésre?
- Mirena spirál mellett lehet Mastodynont szedni?
- Mirena spirál használata után, ki mennyi idő alatt esett teherbe?