Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Mirena hormontartalmú spirál tapasztalatok fórum

Mirena hormontartalmú spirál tapasztalatok (beszélgetés)

5525. Ani-Lea
2013. máj. 17. 09:22

Sziasztok,

Tegnap este akartam írni de a kicsi gépem vlaamiért nem fogta a netet akár mit csináltunk... Sokat csavargok a lányokkal is mindig megyünk, vga yjön hozzánk valaki :) A benti munka perszea főzés, mosogatáson meg ágyazáson kivül minden marad... Ma szomorkásabb idő van de ma is fogok rohangálni a kicsit be kell íratni oviba, vásárolni is menni kell és ma anyáéknál alszunk. :)

Magamról is egy kicsit elvileg ezért is vagyok itt :))))))))))))) A hajam napközbe nagyon szépen megállt a hullásba nem azt mondom, hogy nem láttok hajat igaz még nem mostam azóta.

A gombócom hol ott van hol nincs, nekem az volt az első tünetem, leginkább már most étekzés után érzem olyan, mintha a falatka nem tudna lemenni... Szerintettek menjek vele valamerre az egészségügybe vagy várjam ki a 3 hónapot aminek körülbelül a fele van még...

Többiek? Mouse, hogy vagy :) Vimi?

Néne neked, hogy telik az idő? Tudtál már piheni?

2013. máj. 17. 08:22

Sziasztok, mindenki jól van, vagy csak nyakig ellepték a tennivalók és azért nem ír?

Nénétek:)

2013. máj. 16. 08:55

Szia,igen, sajnos ilyen előfordulhat, de a Dokid korrekt módon jár el: ezekkel a vizsgálatokkal pontosan ki lehet deríteni hogy van-e gyulladás, és ha igen, arra léteznek nagyon hatásos gyógyszerek.

Mielőbbi jobbulást kívánok: Eszter

5522. mhajnal
2013. máj. 16. 02:33

Sziasztok!

Nekem 9 hónap vérzés nélkül telt el.Most viszon erősen vérzem,és görcsölök.Beszéltem a dokimmal,szerinte lehetséges,hogy méhnyálkahártya gyulladásom van.Reggel lesznek laborok,utána megnéz ultrahanggal.Volt már valakinek hasonló tapaztalata?

Mindenkinek szép álmokat!!!

5521. 099c0bed40 (válaszként erre: 5520. - Könyvbarát)
2013. máj. 15. 20:25

Szia, maximálisan egyetértek az Általad írottakkal!

üdv: Eszter

5520. könyvbarát (válaszként erre: 5512. - Mouse1980)
2013. máj. 15. 16:03

Szia! Nagyon örülök, ha csak egy ici-picit is segíthettem. Hidd el, ha mindig a hajaddal foglalkozol, kihullik a sok aggódástól. ;) Na, ez hülye vicc volt, de remélem, tudtál nevetni rajta.

A lényeg, hogy ne aggodalmaskodj mindig, viszont mozogj sokat, mert jobb lesz a vérkeringésed is meg a kedved is. :) Most, hogy mind a ketten megváltunk ettől a kis rohadéktól, legyünk már optimistábbak! Hidd el, idővel szépen rendbe fogsz jönni és el is felejted ez az egészet. Szívből kívánom, hogy így legyen! :))

2013. máj. 15. 14:13

Szia én jól, voltam új rucikat venni, aztán fodrásznál aztán masszőrnél, most meg itt szentségelek hogy jól megcsúsztam a házimelóval,még nem kész a kajám se de majd várnak egy kicsit.

Néha nekem is jár egy kis szabadprogram meg önkényeztetés, nem igaz?...:)))))

5518. mouse1980
2013. máj. 15. 14:06

Sziasztok!

Egész jól vagyok....holnap megyek hajas bácsihoz a leleteimmel.

Kiváncsi leszek mit mond. Mindenem negatív, akkor biztos azt mondja, hogy csak a dög lehet az oka mindennek.

A hajamról nem írok:D

Ki hogy van?

5517. Ani-Lea
2013. máj. 14. 21:24

Sziasztok,

Hogy vagytok csajok? Mindenkivel oké minden? Mouse te, hogy vagy? Akik babát szerettek volna, hogy álltok?

Ma egész jó napom volt, igaz rossz idő volt nálunk, így ma szinte csak bent voltunk, a kicsim elég raplis volt ma biztos a front, meg a foga.

Nekem délutántól hol volt hol nem gombocom, nem tudom ez mitől függ...

5516. 099c0bed40 (válaszként erre: 5507. - Vimi2)
2013. máj. 14. 12:00

Szia Vimi, innentől fogva rendben leszel mert gondolom alaposan kitakarították a méhedet...nem akartam előre huhogni, de ezeknek a sokáig tartó és darabos vérzéseknek általában kaparás szokott a vége lenni, így tudják a vérzést azonnal megszűntetni.

De a Dokid akkor is egy BUNKÓ SARLATÁN mert ha akkor mikor elmentél a vérzéses panaszoddal csinált volna UH-ot és látta volna a vastag nyh-t, nem kellett volna még ennyi napot szenveded,hanem előbb megkapartak volna.

Mindegy, utólag kár már dühöngeni ( csak nehéz nem dühöngeni a trehányságukon!), mielőbbi gyógyulást, nekem anno 4 nap pihenés után lehetett menni dolgozni, bár gyenge voltam nagyon

Nem ártana az immunrendszeredet valami jó kis multivitaminnal megbombázni, vagy esetleg már szedsz is valamit?

Puszi: Eszter

5515. Ani-Lea
2013. máj. 14. 11:59

Vimi mikor kellene visszamnened? Adott valami gyógyszert? kedélyjavítót, vagy hasonlót? Hidd el nekemi s jobb de az én orvosm azt mondta, hogy kimerült is vagyok lehet neked sem kellene doki ha picit pihentebb lennél mivel kikerült a spriál minden vissza fog állni a régi kerékvégésba és MINDANNIYAN elmondhatjuk, hogy az életünkben ezen rossz szakaszán is FELÁLLTUNK ÉS MEGCSINÁLTUK!!!!!!!!!!!! Nekem pár napja ninc scsak gombóckám, és várom a következő havimat. Az én dokim akkor cseréltem volna le, ha nem vette volna ki, de találkoznom kellesz vele a 3. havim után abból egy meg volt de akkor is csak a fogamzásgátló miatt, csak amelett döntöttem, szerencsém van, mert a párom nem soka tlesz itthon addig a gumi pont jó de hosszú távon nekem nem jön be. Na és persze mire együtt lehettünk addigra több, mint egy hónap telik el a levételtől számítva!

Mouse nagyon helyes :) Én totálisan megértem amúgy, hogy sokat írsz erről, mivel a legfőbb félelmed a hajad, de hidd el igaza van könyvbarátnak én sem figyelem és fésülködésnél és mikor hibe hoba bele turok, mert csak visz a vérem nem is jön ki annyi hajam :) majd jobb lesz :)

Nálunk is lesz babllagás a nagy lányomnak de nekünk 29-én a párom ezért tolt kettő hétet, mert ő szinte smemilyen eseményen nem tudott ott lenni és kérte, hogy ezen legyen ott. Aztán holnap néptáncos vézáró lesz ott megmutatják mit tanultak de fellépni is voltak már biztos jó lesz :)Ballagfás után gyereknap és utána beírattam uszótanfolyamra is a csjaost ami két hét lesz viszik hozzák őket :) A kocsim sem a legnagyobb próblémás így jelentősen olcsobb lesz nem olcsó, de amiket mondtak ahhoz képest csak a fele lesz.

Jaj a sav Vimi mondtam neked, hogy lehet az nem is sav volt :)

Nálunk nincs szép idő hol elborul, hogy süt a nap de az utobbi ritkább :((

5514. Vimi2
2013. máj. 14. 10:46

Sziasztok! Egész jól vagyok, kicsit gyengén, de ez normális. A kórházas sztorimat nem is ragozom túl, mert nem volt valami jó élmény. Túl vagyok rajta, és kész, dokit váltok az ami tuti. Viszont nincsenek a tünetek, ami előtte voltak, 1 hete savam sincs. :)Gombóc 1 hete volt még, de próbálok nagyon pozitívan rágondolni. Ezek után viszont én nem mondanám, hogy ettől a csoda spiráltól ha kezdetben nem is, de hosszútávon nem lesz senkinek semmi baja. Nagyon, de nagyon üzlet szaga van, és rohadjanak meg, de bocsi, ez kijött belőlem.

néne! Végre otthon, élvezd csak ki!

Mindenki menjen napfényre, és próbáljunk csak a jóra gondolni, én megpróbálom. :)

Ani-Lea! Pszichológus szerint szükségem van rá, mert pánikolok rendesen, mikor nála voltam, akkor nem is voltam jó passzban. Hát nem tudom menjek-e még hozzá. Olyanokat mondott, hogy min változtassak, amit magamtól is tudok. Úgy gondoltam még adok pár alkalmat a dolognak, aztán meglátom. Remélem azért már rendbejövök. Gyerekekkel többet megyek levegőre, hétvégén meg négyesben kitalálunk valami kis programot. Hétvégén lemegyünk a Balcsira pár napra, van ott a hegyen egy kis házunk. Kicsit teszünk-veszünk, kertezünk. Jó lesz.

mouse! Örülök, hogy Te is próbálod a dolgok jó oldalát nézni, rendeződni fognak a hajproblémáid is biztos!

Szép napot mindenkinek!

5513. 099c0bed40 (válaszként erre: 5512. - Mouse1980)
2013. máj. 14. 08:31

Sziasztok, szia Mausi, itthon vagyok és valóban nagyon élvezem, de az első napok mindig a "romeltekarítással" telnek..:)))

Aranyosak a pasik meg nem csinálnak oltári kuoit, de amit Ők rendbnek neveznek az azért nagyon messze van attól---ketzdek takaríani, az összegyűlt cuccokat mosni, feltérképezni mibőlk mennyi van itthon és vásárolni, közebn délutánra bejelentkezett a 2 legjobb barinőm egy kis csevelyre, kint is rendet kell, tennem a teraszon.

Nagyon nagyon jó hogy itthon "szabad vagyok" olyan értelemben legalább, hogy bár dolgom rendesen akad, de magam osztom be mikor mit csinálok, és ez irtó szuper.

Majd írok privátot is, de egy pici türelmet kérek, míg egyenesbe jövök. :)

Mindenkinek szép napot, itt szép lett az idő, süt a napocska és melegszik az idő, már nincs olyan kellemetlen szél mint tegnap volt.

5512. mouse1980
2013. máj. 14. 07:21

Sziasztok!

Olyan mérges vagyok, írtam egy csomót, erre véletlen rákattintottam valamire és elszállt, ezért nem szeretek telefonról Írni!

Igazatok van, mától minden más lesz, nem figyelem magam és kész. Kb. olvastam "magadrólidézetet" és nagyon sokat adott. Figyelek most már mire akarsz tanitani. :) Amúgy észrevettem, hogy amikor nem foglalkozom vele, jobban is vagyok. Csak néha visszaesem, mint valami szenvedélybeteg:( de nagyon igyekszem, szóval nem fogok mindig csak erről írni:)

Vimi, én nem csodálkozom az orvosodon. Tudnék mesélni, amíg ápolónőként dolgoztam:( sok mindent láttam és hallottam, olyat is amit szívesen kihagytam volna az életemből, de mégis azt látom, hogy nagyon sokat romlott a helyzet. Már nem fontos a beteg, csak egy a sok közül és inkább a pénz a fontos. Nagyon ritka tényleg normális orvossal találkozni. Régen azért a magánrendelésen "körbenyaltak". Most meg? Amikor az én (kényszerűségből választott) új dokim levette, nem csinált Uh-ot, kértem csináljunk tenyésztést, mert fél éve két dolog is kitenyészett belőlem, azt mondta minek, elég ha veszek rákszűrést. Kikapta, megmutatta, majd többször nyomatékosította, hogy terhes lehetek, tisztában vagyok vele??? 3 gyermek mellett talán tudom, hogy nem a gólya teszi le az ajtóba:) Remélem most már minden rendbe jön, de lehet kellene egy másik dokit keresned, azért itt elég vészhelyzet volt...

Ani, azt el is felejtettem mesélni, hogy nekem is van egy fogam, amibe van egy nagy tömés, szinte az egész fog már az. Már kétszer cserélte ki a tömést és jobb lett. Azt mondta, hogy van amikor teljesen épp a tömés, mégis van rajta mikrósérülés és lehet hogy alatta romlik egy picit, ami érheti már az ideget. Nekem sem látszott semmi a fogon. Nekem sokkal jobb lett hogy kicserélte, először csak gyógyszert rakott a tömés alá és ideiglenes tömést, aztán egy hát múlva kicserélte végleges tömésre, és a biztonság kedvéért dupla gyógyszeres alapot rakott alá. Azóta már csak hidegre érzékeny, de azzal úgysem tud mit csinálni. Most én is érzékeny fogra fogkrémet használok.Azért azt mondta, ha sokat rendetlenkedik ez a fogam akkor meg kell gyökér kezelni, ezt próbálom elkerülni.

Nálunk is mindig van valami sérülés, a nagy fiam úgy lefejelte játék közben az egyik széket, hogy nőtt egy púp a homlokán. Amúgy mostanság sok minden lesz, pörgősek lesznek a napok, talán nem is lesz időm foglalkozni magammal:) Bár a hajas bácsihoz vissza kell mennem az eredményekkel. Lesz nálunk nagy vendégség, a motoros klubunkat látjuk vendégül, közben 5 gyerekem lesz, de szerencsére lesz segítség. Utána hétvégén meg ballag a fiam az oviból, aztán megint vendégség...közben munka suli, a férjem lassan gyógyul...olyan pasisan:) Szóval tényleg nem lesz időm magammal foglalkozni, de ez jó is.

Eszterem hol vagy? :) Gondolom, nagyon jó otthon, élvezd is ki!!!

5511. Ani-Lea
2013. máj. 13. 22:33

Mouse az a baj, hogy ilyenkor már azt is látjuk ami nincs és lehet rég olyan, csak nem figyleted! Gondolj bele mennyi ideig volt még fent a hurok ahhoz képest mikor elkezdödött minden volt ideje bőven "elég nagy kár okozni" nem egy hónapja dolgozott ez már benned, nekem hozzád képest hamar lekerült így gondolom még időbe jött ki onnan, vagy nem tudom én két napja turni is alig turok és mióta nem figyelem a gombócomat szinte két nap után ma éreztem egy kicsit de beszéltem magamnak, hogy nincs is ott így jobb lett meg ma nagyon pörgös napom volt délutántól aztán nagyon nagyon így időm sem volt se a hajamra se a gombócra annyi, hogy csattozom fele lent van így nem idegesít. Nekem a kicisnek jön még 3 foga abból kettő jön most egy még sehol sincs így gondolhatjátok mennyire raplis :( Ma a nagynak megkarcolta az arcát pont aszeménél végig még én kint üzleteltem és a két sogor itt volt, szerintetek? Ja és kocsi sincs most, mert szerelőnél van így a barátnőmre vagyok utalva akinek szintén van két fia mondjuk ők nagyobbak :)

Voltam fogászaton és nem lát semmit a doki :( Teljesen rendben vagyok és nem érti miért fáj az egyik tömve van azt cserélin a másiknak nincs semmi baja mármint nem volt tömve még, hát nem tudom, majd csak alakul most veszek érzékeny fogra fogkrémet.

Vimi sajnálom, hogy ez történt, de túl vagy rajta és reméljük, hogy most már minden rendben lesz :) a pszhiologusnál voltál? Ő mit mondott a rosszul léteidre?

Eszter milyen otthon? Most együtt a család? Vagy a két fiú még nincs otthon?

Könyvbarát engem sem Uh meg levétel után persze beszélgettünk sokat a továbbiakról, hogy mire számítsak stb, de Uh nem volt pedig elég alapos orvosom van, igaz a Mirena által okozott mellékhatásokban nem értettünk egyet :)

5510. könyvbarát (válaszként erre: 5506. - Mouse1980)
2013. máj. 13. 20:20
Bocsi, de nem az a baj, hogy mindig ezzel foglalkozol? Én egy idő után beleuntam az örökös figyelgetésbe és akkor lett jobb minden. Ne görcsölj rá ennyire a témára, mert csak rosszabb lesz! Akkor is, ha nem, de Te úgy fogod látni. Magyarul: Próbálj meg lazítani, nem győzlek tanítani, hogyan csináld? :))
5509. könyvbarát (válaszként erre: 5500. - Vimi2)
2013. máj. 13. 20:18

Ne is haragudj, de nem értem, hogy lehet valakinek ennyire rohadék orvosa? Amikor az én dokim levette a Mirénámat, elindultam felöltözni, de még a bugyimig sem jutottam, mert már vezényelt is az ultrahangra. Mutatta a monitoron, hogy mit kell látnom és mondta is, hogy minden rendben. Teljesen automatikus volt az egész, nyilván ez a gyakorlat.

Kivétel a te "szuper" dokid. :( Remélem, már jól vagy a kaparás után. Minden jót kívánok Neked!

5508. mouse1980
2013. máj. 13. 19:43

Sajnálom, hogy így alakult:( azért remelem most mar rendbe jössz!!!! Ezek után csak jó jöhet!!!

Ez tényleg szörnyű! Visszavonom az ideges szavaimat, mert hol van ehhez képest az én problémám ?????

Nem tudom ezek után kivanhatok e szép estet?:(

5507. Vimi2
2013. máj. 13. 19:33

Sziasztok! Tegnap be kellett mennem a kórházba, nagyon véreztem. Este 9-kor bementem, ma délelőtt 11-kor megkapartak. Durván véreztem akkor is, mondta is a doki. Aztán ennyi. Du-án haza jöhettem, semmi utasítást nem kaptam, felhívtam az én dokimat, mert képzeljétek ma megkeresett, és végülis Ő csinálta a kaparást. Este ugye felhívtam, és miután elmondtam mennyire vérzek, mondta, hogy írány az Ambulancia. Du-án még felhívtam, hogy megkaptam a zárójelentést, de nem mondtak semmit. Szedjem a gyógyszert, meg a cseppet. 2 hét múlva szövettan, 4 hét múlva kontroll. No itt tartok most. Bent volt egy csaj, 16 hetesen meg kell szülnie a babáját, mert szívével gondok vannak, és elmesélte, hogy a 8 éves kislánya, hogy örült a kistesónak, mert tavaly halt meg a 11 éves bátyja.Csajok! Összeszorult a szívem, annyi erő volt benne, legalábbis ezt mutatta. Az én gondom hozzá képest semmi, de semmi.

néne! Végre mész haza! Jaj, de jó!

Remélem mindenki javulgat, én is bízom benne. Most már tényleg rámfér, ismét táppénz, nem tudom mikor mehetek melózni. Jó éjt!!

5506. mouse1980
2013. máj. 13. 19:32

Sziasztok!

Olyan ideges vagyok, észrevettem a karomrol is hullott ki szőr . Az lehetséges hogy ez is a dögtől van? Én mar kezdek felőrlödni , elegem van hogy mindig találok vmi újat és hogy állandóan figyelem magam pedig nem akarom. Vége lesz ennek egyszer? Mar depressziós leszek az egésztől, és most megint ingerültebb is vagyok a gyerekekkel:( persze minta éreznék mert most még rosszabbak mint szoktak lenni:(

Ti hogy vagytok?

5505. 099c0bed40 (válaszként erre: 5504. - Ani-Lea)
2013. máj. 12. 23:01
Igen, jó lesz végre otthon lenni....megyek aludni, jó ékt minden Mirená és Ex mirenás tagunknak!
5504. Ani-Lea
2013. máj. 12. 21:42

Szerencsés utat Eszter!!!! Végre jó lesz neked is :)))

Igen megyek holnap délután nem folyamatosan fáj és nem is mondanám hossz úfájdalomnak a csokira érzékeny azt tudom mind akét oldali és mind a kettő fent van :(((

Vimi szerintem is menj orvoshoz, ez nem normális dolog :( Az én dokim nagyon emberséges volt, két éve nem találkoztunk és bevallom most nem voltam 100% elégedett vele nem azért, mert durva csak a helyzett miatt, ha nem csinálná olyan jól a dolgát lehet keresnék másikat nem tudom neki magánrendelője sincs.... Én a nőktőől tartok, ne kérdezd miért...ahova járok ott egy berutál doktornő van és ő kijelenti az árakat a másik kórházba állítólag van egy nagyon jó, de nem tudom, pedig már vizsgált nő mikor mentem szülni mondjuk belőle biztos jó lesz azt is megkérdezte, hogy megvizsgálhat e, nem volt még doktornő valami adjunktus volt azt nem tudom mit jelent :)

5503. 099c0bed40 (válaszként erre: 5498. - Ani-Lea)
2013. máj. 12. 21:19

Szia Ani, én is ilyen tipus vagyok, azonnal pánikot kapok a legbanálisabb dologtól is ami az én vagy mások egészségével kapcsolatos---nálam lehet ez valamiféle "szakmai ártalom", eü-s vagyok/voltam--- az se jó ha az ember egy kicsit többet tud valamiről, mert mindjárt kombinál,és naná hogy elsőnek a legdurvább verzió ugrik be mindenről.....:(

Mi van a fogaddal, most is fáj még?

Mész honap a dokihiz?

Én 11-re már otthon vagyok ha minden igaz....el se hiszem, csak akkor ha már beléptem a házunk ajtaján.

Legközelebb már Magyarhonból jelentkezem.

5502. 099c0bed40 (válaszként erre: 5496. - Mouse1980)
2013. máj. 12. 21:12

:DDDDDDD

Napi Eszter van,és még havija is akad szerencsére...:))))))

olyan jót derültem ezen a betűcserén, jól jött ki nagyon.:)

Örülök hogy kimozdultatok egy kicsit, ez is képes a lelket meg a hajhagymákat regenerálni, komolyan mondom!!!! ( írom).

Puszik, és nyugicsek, nőnek azok a babahajak, én már innen látom őket, úgyhogy nem lesz gond az égvilágon semmi! :)))

Havi-napi Eszter/ Néne

5501. 099c0bed40 (válaszként erre: 5500. - Vimi2)
2013. máj. 12. 21:07

Szia Vimi, egy rohadék az orvosod, ezt minden túlzás nélkül kijelenthetjük...mi az hogy nem csinál UH-ot egy ilyen erős vérzésnél, az Ergam meg az Exacyl nem sokat hat, mikor intenzíven véreztem meg se éreztem pedig dupla adagban szedtem, sőt mivel eü-s voltam , a csajok naponta nyomkodták a hátsómba a vérzéscsillapító koktélokat de az se ért semmit.:(

Nincs szándékomban se riogatni se elkeseríteni, de kedden FELTÉTLENÜL menj ez a másik Dokihoz és meséld el hogy jártál, ez nem a Te, hanem annak a bunkónak a szégyene----rohadt sarlatán!!!!

Jobbulást, keddig már csak két nap, és reméljük ez a másik nem lesz olyan gyökér mint az átlag nőgyógyászok zöme....ha valaki, én sokszor sok nőgyógyász "keze alatt" megfordultam,( meg dolgoztam is mellettük mint asszisztens) ezek közül KETTŐ volt aki egyáltalán emberszámba vett.

Az egyikük hamarosan meghalt rákban, a másik szerencsére él, Ő Nő, 9 éve csak Hozzá vagyok hajlandó elmenni, és ez így is marad amíg csak élünk. ( bár nógyógyilsg teljesen jól vagyok egy ideje, csak citolra járok évente, kopp-kopp.)

5500. Vimi2
2013. máj. 12. 19:39

Sziasztok! Sokat írtatok, nem tudtam mindent visszaolvasni, de majd kerítek rá időt. Remélem mindenki jól van.

Én sajna ismét brutálul elkezdtem ma vérezni. Szedem az Ergamm cseppet, meg az Exacylt szerda este óta, voltak olyan kedvesek a patikában odaadták. Szombaton mentem a nőgyógyihoz, hát odaadta a recepteket, meg amin visszaigényelhetem a fele pénzt, és ennyi. Semmi Uh, semmi hogy vagyok. Kérdeztem mire számítsak? Az volt a válsz ennyire korán nem szedte le senkinek. Ma kezdtem aggódni, mikor ismét erősen elkezdtem vérezni. Persze este visszamnet a párom, szuper. Kedden rendel egy doki, akit ajánlottak, remélem addig kihúzom, elmegyek hozzá. Csajok elegem van! Ja! Azt kérdezte gondolkodom-e másik spirálon, ami nem adagol hormot? Tök kiakadtam. Mondtam még ezen se vagyok túl. Ja receptért is elkérte a pénzt, nem mondok semmit.

Ígérem visszaolvasok, de rohangálok a wc-re.

5499. Ani-Lea
2013. máj. 12. 18:55
Vimi veled mizu??? Remélem jól vagy.
5498. Ani-Lea
2013. máj. 12. 18:54
Mouse akkor neked sokáig volt bent és elég sokáig is dolgozott :( Ezért van szerintem ez nálad, hidd el ha én nem kapcsolok vagyios inkább NINCS EZ A PÁNIKOM akkor lehet nekem is ez fajult volna. Mert én szerintem nem is gonodltam volna erre ahogy te sem. Lehet ezért vagyok még a hajammal így de ki tudja ki mett volna később :( A párnádon mikor felkelsz sok hajad van? Nekem időszakosan van ott de a hajam hullása az nem az :( Két időszak volt amitől pánikot kaptam mikor hajnalba felkeltem a kicisnek tejért és a lábamra esett vagy 20 szál hajam :((( A semmiből jöttek csak felültem és leestek és egyszer volt még egy olyan mikor a lépcsőn találtam ilyen kupacot, de ez kétszer volt. Sajnos én az idegtől pánikot kapok nem tudom miért persze csak akkor ha ilyen egészségügyi dologról van szó annyi rossz dolog van körülöttem. :(
5497. mouse1980
2013. máj. 12. 16:16
Hahó akart lenni:)
5496. mouse1980
2013. máj. 12. 16:15
Havi Eszter?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook