Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Mirena hormontartalmú spirál tapasztalatok fórum

Mirena hormontartalmú spirál tapasztalatok (beszélgetés)

2013. máj. 2. 07:49

Szia, írtam privit mielőtt ezt elolvastam volna, és abban ajánlottam a teljes imuunológiai panelt, lehet nem mincenre vizsgáltak ki....

Okozhatja kimerülés is ( ebben Aninak igaza van), de még az is hogy gyors egymásutánban született a 2 kicsi babád, és a szervezetedből kiürültek a vitaminok, meg ásványi anyagok ( gondolom szoptattad is őket).

Biztos vagyok benne hogy idővel rendbe fogsz jönni, fiatal vagy és az eddigi vizsgálatok szerint sehol semmi komolyabb hiba, ergo nem lehet olyan valami ami visszafordíthatatlan.....

Nagyon vigyázz magadra, és fogadd meg bármilyen nehézt is hogy nem kiborulni, mert az állandó stresszelés képes arra hogy még az esetleges tartalékaidat is taccsra vágja, azaz még rosszabb állapotba kerülj.

Puszi: Eszter

5374. mouse1980
2013. máj. 1. 21:50

Sziasztok:(

Igen megnézte a férjem, tényleg van egy foltban ahol ritkább, de az a durva, hogy diffúzan mindenhol ritkább, elől teljesen belátni. eddig nyugtattam magam, de most totál kiborultam:( nem tudom megnézni, van e babahaj mert hátul van. Holnap jön a barátnőm és megnézi, mert őt is felhívtam sírva. Nem hiszem el, minden leletem negatív és az csak nem normális hogy az ember haja kihullik!!!! Az nem hullik ki csak úgy!!! És nem is klimaxolok, hogy erre lehetne fogni...valami oka csak van...este is a halántékomnál kijött egyszerre vagy 6-8 szál. Sztem csak bemeséltem eddig is hogy nem hullik annyira. Ha megvan a véreredmény, amire pénteken megyek, akkor kell visszamennem a hajdokihoz. Nem tudom, a hormonvér legalább két hét..nem tudom , addig várjak-e.

5373. 099c0bed40 (válaszként erre: 5372. - Ani-Lea)
2013. máj. 1. 21:09

Igen, azért mentem bele mert akkor már évek óta tartott egy olyan komoly vérzészavarom amivel senki se tudott semmit kezdeni, végül az összes doki a méhemet akarta volna kivenni, amit viszont én nem engedtem.

A mirena aztán jól elrendezte a bajomat, egyszer meg kellett kaparni mert egyfolytában véreztem 7 héten át míg el nem ájultam a munkahelyemen, a második meg kilökődött belőlem 11 hónap nyűglődés után egy húsboltban sorban állás közben.

Rémálmaimban se jőjjön vissza az az időszak!!!!

Hogy mi lett a vége: lefogytam 24 kilót 10 hónap alatt és egy idő után olyan normális ciklusaim lettek mint addig soha életemben ( akkor voltam pont 40 éves, ennek már 8 éve, és lekopogom még mindig okésan vagyok.)

5372. Ani-Lea
2013. máj. 1. 20:59

Mikor magunkról van szó hiába vagy benne hidd el nem tudsz "úgy gondolkozni" én ezt tapasztaltam és mondta a barátőm is nekik, nektek a legnehezebb akik benne vagytok valamibe és azzal kapcsolatba kell döntést hoznotok! Kivülállóként minden könyebb és átlátható arról nem beszélve ha "jót" akarunk magunknak mindenre haphatoak vagyunk!!!Gonodlom te is ezért mentél bele!

Igen láttom, hogy egyszerre írtunk és szinte ugyan azt így hidd el Mouse igazunk van!!!!!

5371. 099c0bed40 (válaszként erre: 5366. - Ani-Lea)
2013. máj. 1. 20:48

Sajnos így igaz, a dokik nagyon szeretik feldobálni, mert a legügyesebbek jutalmat kapnak a gyártótól, vagyis minél több Mirena fogy, annál nagyobb a jutalomfalat. (

Ezt onnan tudom hogy dolgoztam ilyen helyen, ott mentek ölre a szemem láttára a neves főorvosok hogy kinek volt egy darabbal több "kapása", akinek ugyanis a legtöbb volt, az kapta a főnyereményt. ( nem írom ki hogy mi volt, de azt is hallottam, képzelhetitek hogy nem kis dolog!!!!)

Gyomorforgató és undorító hogy mindezzel a Nők egészségét veszélyeztetik, ez olyasmi mintha valamilyen ismeretlen eredetű vegyi mérget nyeletnénk iksz számú emberkével, aztán figyelnék hogy ki nyiffan ki tőle és ki nem----inkább nem ragozom tovább, mert minden alkalommal totálra felhergelem az agyamat, és a falba tudnék fejelni ha belegondolok hogy én címeres marha mindezek tudatában KÉTSZER is megpróbálkoztam vele. :((((((

5370. 099c0bed40 (válaszként erre: 5368. - Ani-Lea)
2013. máj. 1. 20:38
Szia Ani, ez hihetetlen,pont egyidőben írtunk, és szinte szóról szóra ugyanazt....csak az én válaszom ilyen sokára ment el a hülye lassú net-modem miatt.
5369. 099c0bed40 (válaszként erre: 5367. - Mouse1980)
2013. máj. 1. 20:36

Szia Egérkém Drága, ne sírj mert megszakad a szívem---innen a távolból nem tudok odamenni Hozzád hogy megvígasztaljalak-----biztos hogy jól láttad? Hogy vetted észre? Férjednek vagy valaki másnak is mutattad? Nem lehet hogy csak ritkább lett, nem hullott ki, és ha nagyítóval megnéznéd, már látszanának az új hajszálak, csak most még picik ahhoz hogy szabad szemmel is láthatóak legyenek??????

És mi lenne ha felhívnád azt a hajgyógyászt akinél voltál vizsgálaton meg aki a hajszeszt ajánlotta, hátha Ő tud mondani valami okosat...én csak nagyon- nagyon szeretnék, de sajnos nem tudok. :(((((

Kérlek ne sírj.....

5368. Ani-Lea (válaszként erre: 5367. - Mouse1980)
2013. máj. 1. 20:29
Megnézetted a férjeddel? Valóban nincs annyi? De nem foltos? Azért kérdem, mert én is kevésnek találtam a hajamat hátul egy pontba és megnézetettem és csak azért volt olyan, mert ahogy összefogom a gumi lelapítja 3 emberrel nézettem meg! A hajgyógyászt nem tudod felhívni, hogy nem használ a szesz amit felírt? Vagy csak konzultálj vele tudom könnyen beszélek de ne pánikolj rá, mert azzal szerintem csak rontasz idegi alapon is mehet már a hajad, szerintem te úgy vagy a hajaddal, mint én a gombócommal és addig lesz ez így még magamnak fogom előidézni ujból a pánokit, mert rástreszelek és így nem fog egyik sem múlni :( Tudom nem könnyű, magamból kiindulva mert én is csak nyugtatom magam, hogy nyugi van idő idő idő minden idő sajnos :(
5367. mouse1980
2013. máj. 1. 19:03

Sziasztok!

Teljesen meg vagyok rémülve, hátul találtam egy részt ahol mar alig van hajam....most itt sírok ! Nem is tudok mit írni....

:((((((((

5366. Ani-Lea
2013. máj. 1. 16:49

Értem már :) De ezt lehet műteni? Vagy mi a teendő vele?

Eszter egyet értek veled csak az a baj, hogy elég durva dolgokat művel velünk :( Ezek nem kis mellékhatások, és a dokik erre nem hívják fel a figyelmet nekem csak pozitív dolgokat mondott anno a dokim pl ettől ninc sgyuladás, mint a másiknál, hát inkább csak az lett volna :(

5365. 099c0bed40 (válaszként erre: 5364. - Mouse1980)
2013. máj. 1. 14:05

Igen Mouse, pontosan így van! :)

Olvaslak ám Benneteket, csak azért vagyok csendben mert így délutánonként nincs elég időm válaszolni, este meg a családi és barátnői szkájpolások után már annyira álmos vagyok hogy dőlök ki azonnal.

Igen, sokszor sokan írták és mondják, van akinek teljesen jól beválik, semmi tünete a Mirena mellett, van akit pedig teljesen megbetegít, ráadásul nagyon szerteágazóak tudnak lenni a panaszok. :(

a legnagyobb hibája ennek a módszernek az, hogy előre nem lehet tudni ki melyik csoportba fog tartozni, hiába próbál informálódni az ember, egyéni módon reagál rá a nők szervezete.

Mindenkinek jobbulást, írjatok, az tuti hogy olvasok, meg írni is igyekszem. :)

Eszter

5364. mouse1980 (válaszként erre: 5362. - Ani-Lea)
2013. máj. 1. 13:25

Az endometriózi azt jelenti hogy a méh bvelső nyálkahártya rétege valamilyen oknál fogva a méh üregének kivűl is elhelyezkedik, csak hogy ez menstruációkor nem tud kiürülni. Ott csomók alakulnak ki...ez különböző területeken rakódhat le, ez egy jóindulatú sejtburjánzás. Tünetei, erős és néha rendszertelen vérzés, menstruációkor hányinger, erős görcs, és közösülés alatti fájdalom. A nők 5-20 % érinti és gyakran ez a meddőség oka.

Oka lehet hormonális vagy immunrendszer eredetű, de állítólag valakinek veleszületett

Jól irtam Eszter?

5363. mouse1980 (válaszként erre: 5355. - Samoni)
2013. máj. 1. 13:21

szia!

Mikor szabadultál meg tőle? Örülök, hogy jobban vagy! Nekem is szépen lassan múltak el a tünetek! Még kettővel küszködök:( Neked milyen csomóid vannak? Én most lettem pattanásos, hogy ürül ki a hormon. nekem kb két hónapja vették le, és még szerintem nem ürült ki teljesen...de már érzem, hogy kevesebb bennem a méreg.

5362. Ani-Lea (válaszként erre: 5360. - Mouse1980)
2013. máj. 1. 13:10
Ez mi valami betegség?
5361. Ani-Lea
2013. máj. 1. 13:09

Nem biztos, hogy neki nem válik be :) Sokan vannak akik panaszmentesek, nálunk (borsodi vagyok) ez nem valami elterjedt sokan nem is hallottak róla (drágának is mondják) és persze sok a fiatal körülöttem ők nem tennék fel, mert szerintük kell a havi tisztulás nálam nekik volt igazuk!!! Itt inkább az olcsobb van fent akikek van azok fogamzásgátlót nem szedhetnek, de valamiért most többen azt is levetetik idő előtt, az egyik anyánál tudom, hogy a férjét zavarja hiába lett másodszor is visszavágva....

Hát ez a fránya gombóc egyre jobban idegesít :((( Mondjuk nekem ezzel kezdödőtt minden, de mi van ha nem a mirena miatt van? De akkor mitől? minden eredményem negatív lett tehát csak ez lehet, másoknak is volt...

Mouse nem lehet rövidre vágatni a hajad? Vagy úgy nagyon látszik, hogy hullik?

A dokik sajnos már csak ilyenek Vimi de én is 6 hónapról tudok szerintem ez nekik macerás lehet vagy amire még gondolok, hogy ha minnél több negatív dologgal adják vissza akkor nem sokáig lesz forgalomba és kevásebb jutalék lesz nekik... Az én papíromra azt írta a doki, hogy pszhihologus tanácsára vettem le és csak annyi van rajta, hogy pszhihés tüneteim voltak, de nem részletezte, mondjuk nem érdekel ez a része már nincs meg és kész, ez a fontos!! Vimi hidd el nálad is be fog indulni a pozitív változás!!!

5360. mouse1980 (válaszként erre: 5354. - Könyvbarát)
2013. máj. 1. 13:08

Szia Kb.!

Az endometriozis okozhat össze vissza vérzést, ez tény:( valószinűleg a dög előtt is ez lehetett:(

5359. Vimi2
2013. máj. 1. 11:45

Sziasztok!

Tegnap este elbúcsúztam a kütyütől, és remélem a javulás is elindul. Kérdezgettem tőle mire várható javulás, de csak a vérzést mondta a doki, hogy 10-15 nap. Nem fájt mikor levette, kicsit éreztem ennyi. Viszont neki szerintem ez a világ legjobb fogamzásgátló módszere, így nem is volt értelem kérdezgetnem. Nem volt valami segítőkész szerintem.Ja, és említettem, hogy visszaigényelhető-e fele, mert 6 hónapon belül vagyunk. Azt mondta Ő 3 hónapot mondott, addig jár vissza, ha megvan mindenem. Erősködésemre, hogy én a 6 hónapról tudok, elvette a papírokat, hogy megkérdezi a területi képviselőt, aki jár hozzá! No comment. Mondjuk ez érdekel a legkevésbé.

Kíváncsi leszek mikor kezdem érezni a javulást, és próbálok pozítivan hozzáállni.

jooeva! Remélem neked bevállik, és ezeket nem éled át. 3 hónapig nekem sem volt vele problémám, most viszont már úgy gondolom ez nem annyira jó, mint amennyire sztárolják. Ez is üzlet, mint minden más. :( Fiatal nőket tesznek tönkre.

Ani-Lea! Nagyon ügyesen csináltad, csak így tovább! Kívánom, hogy múljon el a fránya gombóc, tudom mennyire rossz érzés. Kitartást!

Mindenkinek szép napot!

5358. jooeva
2013. máj. 1. 11:03

Sziasztok!

Olvasgatlak Titeket és rémes, hogy milyen problémákat okoz ez a kütyü.....Sajnálom és mindenkinek mielőbbi javulást és gyógyulást kívánok!

Én továbbra is a szerencsések táborát erősítem, 2 hónapja van fenn, 3 hétig tartó maszatolás után tiszta vagyok, már elvileg 2 menzin vagyok túl, ami csak 2-3 pattanás formájában jelent meg. Semmi vérzés, semmi rossz közérzet vagy fájdalom. Árgus szemekkel figyelem magam, keresem a változásokat, főleg arra odafigyelve, amiket Ti is írtok....

A pattanásokon kívül nincs már negatívum nálam.

Szép napot mindenkinek!

Ja és Eszter, nagyon örülök, hogy ilyen boldog házasságban éltek, kívánom, hogy még nagyon sokáig tartson!

Remélem, hogy nekünk ilyen szép és hosszú házasság adatik meg, eddig 10 év telt el (14 éve vagyunk 1 pár) boldogságban!

5357. Ani-Lea (válaszként erre: 5355. - Samoni)
2013. máj. 1. 09:53
Neked már elmúlt a gombóc? nekem meg egyenlőre csak az maradt meg :( és egyre jobban idegesít!!!! Neked mikor vették le?
5356. Ani-Lea
2013. máj. 1. 09:50

Sziasztok,

vagyok én is bár most csak olvasni volt időm :) Vimi, hogy alakult akkor neked a hurok kérdés? Levette a dokid? Ő mit mondott neked? Könyvbarát nem tudom mi az amit kérdezel... Azt tudom, hogy nekem nem lehetett kiszámítani mikorra várható csak annyit tudtam, hogy ha pecsételödök akkor két nap és lesz a havim. Most elvileg megjött vagyis már elmúlt nem tudom, hogy fog alakulni nekem anno volt 21 napos ciklusom és 28 is az első csaj után 21 napos a második után 28 napos lett. Ja és a kicsi születése után 2 nap pecsét 5 nap menszi 2 nap zárás pecsét. Most 5 nap rendes volt kivéve estére lett csend, és tisztasság.

Mouse képzeld pont tegnap volt mikor olyan erősen éreztem a gombócot mint amikor elkezdödött minden bevallom kezd nagyon idegesíteni :((((((((((((((( Amúgy pánikokat most nem érzek türelmesebb vagyok a lányokkal is ezzel nincs baj annyira, hogy én aki nem merek vezetni idegen helyre bevállaltam tegnap egy kirándulást az ovival és vittem a 2 éves lányomat a nyíregyi állatkertbe a többi velünk egy idős gyereket nem merték hozni, tehát már erre is készen éreztem magam előtte ilyeneket nem vállatam volna be.

Én még itthon vagyok nálunk nincs bölcsi fel vennék oviba mert szobatiszta és kristály tisztán beszél már rég egyedül eszik, de én a sparba műszakos vagyok és sajnos ott sokat lennék délutános így, a lányokat nehéz lenne megoldanom délutánra egészen este 11ig. De még jár a gyes bevallom oda nem szeretnék vissza menni

5355. samoni
2013. máj. 1. 09:45

Sziasztok!

A munkám és a gyerekek miatt kicsit időhiányban voltam a héten azért nem írtam. Azoknak akik gondolkodnak a levételen, én jobban vagyok :)A tüneteim fordított sorendben mint ahogy előjöttek tünnek el. Az első nagy változást abban láttam, hogy sokkal nyugodtabb vagyok. Régen minden apróságon felhúztam magam. A gombócom is a múlté már.Remélem a csomóim is elfognak tünni. Néha még elöjönnek , olyan mintha gyulladásban lennének a torkomban.Talán ennek is egyszer vége lesz. Szép napot mindenkinek!

2013. máj. 1. 09:32
Sziasztok! Lehet az, hogy ez sz@r (bocs!) Miréna endometriózist okoz? Nekem megállapította a nőgyógyászom, hogy ez okozza az össze-vissza vérzéseimet. Legszívesebben a falba verném a fejemet, mert felrakattam anno. :(((
5353. mouse1980
2013. máj. 1. 07:45

Sziasztok!

A ciklusom még mindig rendben. Pontosan 26 napra jött meg ( bár régen 28 napra jött ) de sztem így is nagyon elégedett vagyok. Annyi a valtozas hogy kicsit kezdem érezni , ha megjön, görcsöl a hasam, tehat tenyleg megy ki a cucc. No meg egy csomó helyen pattanásos vagyok, eddig sose. Eszter ez az ürülés miatt lehet? Szóval pénteken megyek vérvételre. Aztán a doki bacsihoz. Kiváncsi vagyok hogy itt is olyan sokáig lesz meg az eredmény? Mert Pesten több mint két hét volt. Várakozásban már nagyon jó vagyok:( ezt tudom a legjobban .

A spirál alatt hiztam. De nem merek fogyókúrázni, mert azt mondta a dokibá hogy attól is hullhat a haj. Most hogy jön a nyár kezd zavarni. A férjem olyan cuki azt mondta ő így is imád. Valamit ki kellene találni... Lehet ujra elkezdek futni. Csak annyira nincs időm. Akkora van kis időm hoxazok:)

Ki hogy van?

Ani sokat gondolok rad.... Remelem jobban van a lelked:) Amúgy te mit dolgozol? Vagy otthon vagy még?

Vimi most akkor levette mar a doki? Vagy most fogja?

2013. ápr. 30. 22:49
Szia, ha fél évnél kevesebb ideig volt fenn és megvan a blokk meg a kiskönyv, akkor igen, csak állítólag időbe telik mire átutalják a számládra.
5351. Vimi2
2013. ápr. 30. 13:35

Sziasztok!

Tegnap du-án elértem a nőgyógyit, és mondtam neki is, hogy mindenem negatív. Azt mondta az nagyon jó, akkor biztos a Mirena. Ma menjek el, és lehúzzuk. Na, ezt is megértem, hogy ezt mondta. Persze az én döntésem, mert hála semmi bajom, csak a tünetek, így ma leszedi, és remélem napról-napra jobban leszek, és visszatér az életkedvem is. A felét remélem vissza tudom igényelni. Én nem várok tovább, tegnap este is nagyon vacakul voltam. ma is fájnak a melleim, a derekam, elég volt. Jól akarok lenni végre. Kitartást nektek is! Hiszem, hogy minden jóra fordul. Megígértem, ha most jobban leszek nem érdekel a sok érdektelen dolog, nem lesz világvége, ha a vasalatlanom tornyosodik. :) Remélem be is tudom tartani. :) Szép napot mindenkinek!

Mouse! Jó, hogy nincs ciszta! Hajad is rendbejön biztos.

2013. ápr. 30. 09:40

Szia Mouse!

Jaj de jó hogy nincs meg a ciszta, látod mondtram én hogy ha nem nagy, akkor jó eséllyel felszívódhat!

Ez is azt mutatja hogy napról napra jobban vagy, ha a hormonjaid vissazállnak minden jobb lesz, a hajad is meg a csomók is,

Nagyon örülök hogy jól/jobban vagy!!!!!

Most nem tudok hosszabban írni, de este biztosan feljövök még és végigolvasok mindenkit.

vigyázzatok Magatokra addig is, mindenkinek kitartást, jobb lesz ez, csak ki kell türelemmel várni!

Eszter♥

5349. mouse1980
2013. ápr. 30. 09:22

Sziasztok!

NEGATÍV a hasi uh om:)))))

Bár a dokinő azt mondta, hogy nem biztos, hogy látni fogja ha van petefészek cystám, de minden más rendben van. most várom, hogy megjöjjön...vérvétel és most azt hiszem egy darabig nem megyek orvoshoz, vagyis nem szeretnék. Jaj még a hajas prof bácsihoz vissza kell mennem az eredményekkel!

Vimi sztem is saját elhatározásból kell meghoznod a levételt, de én véleményem , hogy ezek a bajok forrása. Furcsa, hogy mindenkinek hasonló bajsága vannak és minden leletünk negatív. Én a levétel óta jól vagyok, már szinte minden panaszom csökkent. Megszűnt a hátfájásom, a hányingerem ( így visszagondolva néha reggel kávé után gyakran volt) a feszültség már szinte teljesen , a depresszióm és halálfélelmeim, szorongásaim is szinte megszűntek. Megszűnt az állandó nyálkás folyásom, úgy idegesített! Egy csomószor kaptam el gombát, ez sincs amióta levették. Még izzadok, meg visdzket és száraz a bőröm, de ez is múlik. A hajhullás és a csomók hosszadalmasabb.:(

Ani! Tars ki, már nincs sok hátra és már nincs mega dögöd sem, mindig néz rá a lányokra ha elfog a szom órúság. Nekem ez mindig segít, ahogy rám nevetnek az mindig erőt ad. Nemsokára együtt lesztek újra!!! Amúgy én is utálom a magányt én , nem is tudnék egyedül élni. Úgyhogy megértelek, de már látszik az alagút vége! Igen most kezdtem dolgozni, mert most lett a kislányom két éves, most kezdte a bölcsit. Nekem most ez éles váltás. Diplomás ápoló vagyok és világéletemben ezt csináltam és ennek tanultam, de most hogy leköltöztem 5 éve egy tanyára és új családom életem lett, most a férjem családjának a cégénél fogok dolgozni az irodarészen....ezért járok suliba is, de nekem ez még nagyon fura. Ez családi vállalkozás és a család kezében kell hogy maradjon. No meg 3 gyerek mellett jobb , ha a magam ura vagyok a munkában. Nem lenne jó műszakozni egy kórházban, pedig nagyon hiányzik. de az élet így hozta és én nem bánom, mert alkalmazkodó típus vagyok. talán ezt is megszeretem jobban.

Könyvbarát, remélem mindkettőnknek javulni fog a haja..majd értesíts, ha van valami...sztem ezek után már csak jó jöhet!

Nem tudom egy csomóan eltüntek, remélem ők jól vannak, Pistusz, Lexperfecta, Sanomi....

szép napot!

5348. Ani-Lea
2013. ápr. 29. 20:55

Vimi2 azt, hogy levetetted e a hurkot a saját döntésed legyen!!!! Ne azért vetesd le, mert itt írunk ezt azt, hanem csak is azért mert te is így akarod, és ez maradt az utolsó megoldásod! Nekem akkor is furcsa, hogy azonos tüneteink vannak, itt többen is vagyunk akik alapból idegesebbek, rágodosabbak, de a Mirena mellett ezek rosszra fordultak és nekem ami még fura, hogy miért van annyiunknak gombóc a torokba???? A doki nem fog maga ellen beszélni én ezt így láttam és érzékeltem pedig az én dokim több, mint 5 éve ugyan az mellette szültem a kicsit is sőt ha bajom van hozzá fordulok, de most mégis, mintha nehezen akarta volna levenni. Én most is azt tudom mondani, hogy a gombócon kivül egy hete lassan, hogy tünetmentes vagyok a derekam és a lábaim ahogy levették a dögömet másnap nem fájtak és előtte napról napra jobban fájt mindenem!!!! Én a bajomat ennek tudom be a hajam előtte pedig egyáltalán nem hullott vagyis nem volt látványos. Most meg főleg hajmosás után nagyon sok van :( Nekem addig nem volt bajom amíg e mellett is volt havim, amikor megszünt úgy lett, már nem vagyok idegbeteg sem és nekem ez sokat számít. De megértelek téged is főleg így, hogy kint van a párod neked is így kényelmesebb a védekezés is, mert így azért csak másabb, drága is volt!! De te ha még időbe levetetetted kapsz vissza azt hiszem 20e, én már nem bánom, hogy buktam az egészet, de ha hamarabb gondolkozom lehet sokkal hamarabb megléptem volna ezt a lépést!

Néne akkor ujabb hosszú két hét lesz :( Tudom milyen egyedül lefeküdni én ezért alszom a lányokkal :) Nagyon nem bírom a magányt még nappal csak csak el van az ember de este.....:((( Nekem még több van te hamarabb haza fogsz megint jönni, még mire az én párom jön. Nehéz nagyon kezdek fáradni is 3 hét után már érzem, hogy akár mit csinálok nyuzot vagyok, és kedvetlenebb, de ez mindig így van :)

Mouse te dolgozol? Könyvbarát te, hogy vagy????? neked is volt gombóckád? Milyen próblémáid voltak?

5347. könyvbarát (válaszként erre: 5337. - 099c0bed40)
2013. ápr. 29. 20:21
Már ettől a hozzászólástól jobban lettem! :))))))))
5346. könyvbarát (válaszként erre: 5341. - Mouse1980)
2013. ápr. 29. 20:19
Szia! A Miréna előtt is ritkult, de mióta fenn volt nagyon gáz lett a helyzet. :( Egyértelműen ezt a vackot hibáztatom. Remélem, hamarosan helyreáll ez a dolog is. Drukkolok Neked is, ezután már csak jó jöhet!!!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook