Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Mirena hormontartalmú spirál tapasztalatok fórum

Mirena hormontartalmú spirál tapasztalatok (beszélgetés)

5585. mouse1980
2013. jún. 4. 23:22

Ani !

Abszolút nem gondolom, hogy nem kellene megmutat is a kiálló csontot. Sztem jobb ha latja valaki azt mondja semmi gond és megnyugszol. Most nem hiányzik hogy még ezért is idegeskedj! Azt még tudnod kell hogy az emberi test bár szimmetrikus jóval más az egyik és a másik oldal. Pl vannak nők akiknek a mellük sem egyforma. A lábunk a kezünk is mutat némi eltérést. Amúgy én a hajammal és a szőrrel vagyok így. Állandóan figyelem magam, sztem pszichés a gombóc és a láb is mert nekem is most elő jöttek ezek és mostanság kivagyok

A frontinra sztem rá lehet szólni ha ész nélkül eszed , de az a lényeg hogy fokozatosan hagyja abba és tenleg tartsd be a szedési utasítást .

5584. mouse1980 (válaszként erre: 5583. - Andi6020)
2013. jún. 4. 23:15

Igen ide szánta :)

A téma ugyanaz csak közben figyelünk is egymásra de ha valaki új van és kérdése van segítünk, ahogy tudunk!

5583. andi6020
2013. jún. 4. 21:57

Ja, igen.

Csak kicsit elkanyarodott a téma a fórumtól.

Bocsi.

5582. andi6020 (válaszként erre: 5581. - Ani-Lea)
2013. jún. 4. 21:56

??

Ezt biztos ide szántad?

5581. Ani-Lea
2013. jún. 4. 21:30

SEGÍTSETEK NEKEM EGÉSZSÉGÜGYESEK :) NAGYON SOKAT FOGYTAM ÉS MÁR AKKORÉSZRE VETTEM MIKOR AZ ÜGYELETRE VITT A FÉRJEM VÉGÜLIS EZÉRT IS MENTEM, HOGY A BAL OLDALI MELLCSONTOM FENT KICSIT KIÁLLOBB, MINT A JOBB ÉN BALKEZES VAGYOK, DE IDEGESÍT, HOGY MIÉR TÁLL KI ENNYIRE? NYOMOGATOM NEM FÁJ KEMÉNY, EZZEL MENJEK VALAHOVA AZ ÜGYLETEN NEM FOGLLAKOZTAK EZZEL ANNO.

BIZTOS NEM LEHET RÁSZOKNI? A LEGGYENGÉBBET SZEDEM REGGEL DÉLBE FÉL SZEM ÉS ESTE 1.

AZ ÉN ANYOSOM IS KI TUDOTT NÉHA AKASZTANI, DE Ő NEM VOLT ROSSZ ASSZONY MEG VOLTUNK A LÁNYOK IMÁDTÁK EZÉRT IS FURA, HOGY ENNYIRE KIBUKTAM A HALÁLA MIATT.....

NÉNE NEKED, HOGY TELNEK A NAPJAID?

JA MÁG HOZZÁM TARTOZIK AZ IS, HOGY BAL OLDALAMRA PANASZKODOK A LÁBAMRA.

2013. jún. 4. 20:00

Sziasztok, bocsi de mostanában annyira összefolynak itt az események hogy nincs időm írni, csak gyorsan olvasom kivel mi van.

Ani, jobb lesz a nyugtatótól, fogadd el, és ha betartod az írt adagot nem kell attól félned hogy nem tudod majd letenni.

Mouse, jujj, az anyós ha nem "porhanyós" és ráadáasul még kollegina is, nehéz dió lehet . :(

Magam részéről az anyósomat sokkal jobban szerettem ( és Ő is engem ) mint a saját anyámat.

Sajnos 10 éve meghalt, azóta is nagyon hiányzik.

Anyámtól viszont 2 perc után sokkot kapok, rettenetes természete van. :(

5579. Ani-Lea
2013. jún. 4. 17:28

Sziasztok,

Köszönöm szépen mindenkinek.

Voltam doktornőnél és azt mondta kimerült vagyok nem kell mennem ujra pszhihologushoz viszont a valer. kevés így kaptam frontint azt modnta majd le fogom tudni tenni, és szedek B1 vitamint meg a hajhullásit is meg a nyugtató szóval most sok minden van amit szedek :( A lábamba olyan mintha sok hanyga menne és valaki pöckölné, vannak görcsök is olyan érdekes de azt mondta a doktornő, hogy ez is pszhihésen van, A gomboc mióta nyugtatozom magam okés, tehát csak idegi alapon volt, van. Most elmegyek jövőhéten ilyen bioecenciára vagy minek is mondják meglátjuk az mit mutat. Nálam az is baj lehetett, hogy egyk napról a másikra tettem le a nyugtatót és nem fokozatosan. Most mennem kell elég fáradt vagyok sok mindent intéztünk a napok alatt mellette a gyerekek...

Mouse kitartást neked is. Nagy baj van közted meg anyosod között?

5578. mouse1980 (válaszként erre: 5575. - Ani-Lea)
2013. jún. 4. 15:18

Szia Ani!

Részvétem:(((((

Nekem is szokott bizseregni a lábam, néha olyan mintha el akarna zsibbadni. Lehet ez is pszichés...?

Néha mintha én is éreznék gombocot, de mostanában, nagyon padlón vagyok, nem éppen jövök ki az anyosómmal...és hát együtt lakunk és dolgozunk is:(

5577. jooeva (válaszként erre: 5575. - Ani-Lea)
2013. jún. 2. 08:44
Részvétem.....
5576. 099c0bed40 (válaszként erre: 5575. - Ani-Lea)
2013. jún. 2. 07:52
Szia, őszinte részvétem az anyósod halála miatt. :(
5575. Ani-Lea
2013. jún. 1. 22:04
Vimi én is örülök, hogy jobban vagy!!! Na és a hipnozis alatt mit csinálsz? Beszélgetsz vele? Engem attól ova intettek, de nem tudom amilyen helyzetbe most vagyok még az akupunkturába is benne lennék oedig félek, rettegek a tűtől :( Nagyon rossz állapotba vagyok, és egyenlőre szerintem a val.sem hat teljesen alábaimba vagy görcs van vagy olyan érdekes bizsergés de leginkább csak a balba :((( A férjem visszamegy pedig kértem, hogy ne de a pénzre érvel, amit megértek de nem tudom mi lesz, sajnos anyosom is elhunyt tegnap az is padlóra tett, nem is hittem volna, hogy ennyire meg fog viselni :((((
5574. mouse1980
2013. máj. 31. 07:25

Sziasztok!!!

Vimi örülök hogy jobban vagy . Én mostanában tényleg nehezebben viselem a stresszt és azt is érzem hogy soká teher, csak pörgök és néha úgy érzem nem tudok rendesen pihenni éjszaka. Most én is tervezem hogy veszek valami nyugtató homeopátiás szert és cickafű teát. Ti mit ajánlatok? Most kaptam én is egy nagyon jó telefonszámot egy doktornő aki pszichológus csaladterapeuta meg még plusz kinezolugus is. De en a pszicho miatt mennék hozza.

A hajam tényleg jobb de nem igazán merem megszámolni nehogy kiakadjak:( inkább próbálom derűsen látni... Sztem csak pszichésen jobb hogy levágattam szóval ugyanúgy hullik :(

Néne nagyon nem jó a neted? Felvételek skype ra, ott tudnánk beszélni is.

Mindenkinek szép napot!!!!

5573. Vimi2
2013. máj. 31. 06:04

Mouse! Örülök, hogy a hajad már alakul, most pozítivabban írtál a talált nyavalyák ellenére. Ez nagyon jó. Biztos a szervezet jelez ám mindannyiunknál, sok na. Gyerekek, munka, tanulás, a férjed, és akkor hol vannak a többi teendők...

Ani! Sajnálom, hogy ismét rosszabbul érzed magad. Va...-t szed tényleg nyugodtan, majd idővel elhagyod. Citromfűteát, 2-szer iszom, de van, hogy csak egyszer. Nekem a pszichológus is segít, eddig nem hittem benne, mondtam is neki, de most alig várom, hogy menjek. Hipnózist alkalmaz, ami gyors javulást eredményez, és tényleg feltőltődve jövök el tőle. Ki tudok kapcsolni, lenyugszom, annyira jó utána. Soha nem hittem, hogy én egyszer elmegyek egy pszichológushoz, de azt mondta ez is azt jelent, hogy meg akarok gyógyulni, ami a legfontosabb. Na ez nem azt jelenti, hogy én vagyok a nyugalom szigete, de legalább nincs szívdobogásom napi szinten, és persze egy csomó tünet elmúlt a s.levétel óta, ez is sokat segít. Munkehelyemre is be tudok menni pánik nélkül, ami az első héten nem sikerült. Én most egy ideig biztos járok hozzá. Bizti sokak szerint pénzkidobás, nem is mondom még a munkahelyemen sem. Nincs nálunk kultúrája, kibeszélnének. A sport is sokat segítene,tervezem azt is, csak erősödjek meg kicsit.

néne! Tényleg? Akkor nem amikor elkezdtem vérezni? Na, ezt sem mondta senki, csak a barátnőm. Neki is többször volt kaparása. Hajnalban görcsölget, fáj, néha begörcsöl nappal is alul. 21-én megyek kontrollra, szövettanit addig meg sem kérdezem. Majd úgyis megyek.

Tegnap egész nap esett, ma is esőre áll az idő. :( Mindenkinek nyugis napot! Én ma 2 órát dolgozom csak. :) Lesz időm kicsit erre-arra. :)Na sziasztok! Megyek, reggeli készülődés, mielőtt keltem őket.

5572. mouse1980 (válaszként erre: 5568. - Ani-Lea)
2013. máj. 30. 23:41
Akkor kitartás, 6 hét és itthon lesz végleg ez igazán jó hír :)
5571. mouse1980 (válaszként erre: 5569. - 099c0bed40)
2013. máj. 30. 23:37

Azt nem Tudom, hogy bejött e az irisz dg. De tapasztalatnak jó volt, igazából semmi újat nem tudtam meg.... Nem gyógyított meg hiszen ez csak diagnosztika ennyi!

Anna Neni hogy van? És te hogy vagy? Megkaptad a levelem ? Remelem majd írsz és jó lesz a modem! Ferjed? Most mar igyekszem sűrűn lenni:)

2013. máj. 30. 21:02

Ani, ez az utolsó hat hét biztosan nagyon nehéz lesz egyedül, de gondolj arra hogy utána jó időre ( lehet hogy örökre?) VÉGE a kényszerű különélésnek, és biztos vagyok benne hogy egy csomó jelenlegi panaszod enyhülni fog vagy elmúlik attól a tudattól hogy a Párodat folyamatosan magad mellett tudhatod.

Kitartást, én is így teszek: Néne

2013. máj. 30. 20:59

Sziasztok, sajnos csak szaggatottan vagyok mert a modem többször is ledob, vagy nem küldi át amit írok.

Mouse, örülök hogy neked bejött az irisz diagnosztika, annak viszont nem hogy ennyi minden rendellenességet talált rajtad/benned.

( sajnos bármennyire is szeretnék nem hiszek ezekben a módszerekben, ezért nem is fűzök hozzájuk semmilyen kommentárt).

Remélem ahogy a szervezeted idővel egyre inkább magára talál úgy szűnnek meg a panaszaid, kívánom hogy legyen így!

Eszter-Néne

5568. Ani-Lea
2013. máj. 30. 20:06

Nálunk ez a hőátnézés lesz, 6-án azon gondolkzom, de mivel ha olyan jönne ki tuti rápánikolnék, így nem tudom még. Most valami pillangó terápiát javasoltak mert akupunkturára mentem volna, de állítólag kimerültségre ez a jobb, nem tudom a lábaim hasogatnak, görcsölget, és a mell feletti rész is fájdogál igaz tegnap jól voltam.... de ma voltunk bent anyosnál és....már nem vagyok olyan jól :((((

A férjem most maradhatna itthon 2 hónapot de nem akar mert utána egybe kellene letudnia a másik kettőt így vasárnap még visszamegy egy utolsó 6 hétre utána végleg itthon lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!

5567. mouse1980 (válaszként erre: 5566. - Ani-Lea)
2013. máj. 30. 17:17

Egy Előadást kellett meghallgatni és ingyen csináltak egy irisz diagnosztikat, de ha neten rakeresel biztos találsz ilyet, magánban is lehet csináltatni . Lehet te is megnyugodnal mert nekem nagyjából az jött ki amire gondoltam ...

És mikor jön haza végleg a ferjed?

5566. Ani-Lea
2013. máj. 30. 16:25

Sziasztok,

A hajam szinte megállt nem azt mondom, hogy nem hullik, de nem olyan sok levágattam én is jobban érzem magam így, de megmondom öszintén nem is volt időm erre figyelni. Én ezekkel a rosszulléttekkel vagyok úgy, mint te a hajhullással. Mi az ahol voltál Mouse? Az privátba volt?

A végét most én sem látom ennek főleg így ahogy most állunk :( A férjem most itthon van ilyenkor 9 napra jön még 1 hónapra megy vissza mi nem megyünk végül ki ide jutottunk.

5565. mouse1980 (válaszként erre: 5561. - Ani-Lea)
2013. máj. 30. 11:46

Szia Ani!

Sztem simán elmehetsz pszichodokihoz, ártani nem árt, én sokszor így is kivagyok, hogy a férjem itt van velem, sok a 3 gyerkőc, munka , tanulás, plusz a férjem betegsége, és az én nyavalyáim. Azt is nem is meséltem, hogy közben a férjemnél mégis csak kiderült, hogy magas a vérnyomása, most elkezdett gyógyszert szedni:( A szülei is azok, szóval szinte várható volt.... Most akkor hogy is van , itt van még a férjed, vagy visszament és csak egy hónapra utána mentek ti is? Kicsit megkavarodtam:)Hogy áll a hajad? Nekem még hullik, azért zavar nagyon , főleg elől annyira "belátok". Őszintén néha úgy érzem, sose lesz vége ennek a hajas rémálomnak, csak próbálok úgy csinálni, mintha nem érdekelne:( Sztem is a psziché sok mindenre képes, én amikor megnyugtatom magam, akkor minden panaszom elmúlik:) Úgyhogy nálad is ha rendeződnek a dolgok, akkor jobb lesz, tarts még ki egy kicsit:9 gondolok rád!!!! puszi

5564. mouse1980
2013. máj. 30. 11:38

Na sziasztok Lányok!!!

Bocsánat, hogy így eltűntem, de olyan sűrűk a napok, hogy húúúú. Sok mesélni valóm van nem is tudom, hogy , hol kezdjem.

Na a hajasbácsi. Voltam nála a leleteimmel, és most kimondtuk, hogy valószínű a spirál az oka mindennek, és amikor mondtam, hogy 50-70 hajszálat számoltam naponta, azt mondta remek, mert 100-ig normális a hajhullás naponta, ergo megszűnt a hajhullásom (a normál számú napi "hajhullás" nem számít hajhullásnak), ennek nagyon megörütem, mert az a tapasztalat, hogy csak 3 hónap után hat ez a szer, akkor nálam már egy hónap után hatott. Azt mondta, hogy kár hogy a se Cinket nem vették le, mert még az alacsony cinkszint is okozhat hajhullást, de ha legközelebb megyek, akkor azt is levettetem. Azt mondta, hogy érdemes lenne még egyszer elmenni hüvely UH-ra a PCO miatt, hátha az, de a szülésznő barátnőm és a védőnő barátnőm is azt mondta, hogy kizárt , hogy az van nekem, mert túl pontos a menstruációm és semmi más tünetem nincs, ami arra utalna. Most tovább kell szednem a Revalidot és használnom a hajszeszt. Végre sikerült a német unokatesómmal beszélni és vesz kint nekem ilyen hajszeszt. Itthon egy flakon 10000.-, kint 3 flakon 9900.- (iszonyat mennyi a különbség). Erre másnap hogy voltam a doki bácsinál, több mint 100 hajszálam hullott ki, akkor nagyon kiakadtam és levágattam a hajam. Most dúsabbnak hat, és úgy döntöttem nem foglalkozom annyit vele, akkor talán jobb lesz. Közben voltam irisz diagnosztikán, ahol kimutatták, hogy a nyirokrendszerem pang és jelezte a duzzadt csomókat fájdalmat. Arra gondolok, hogy a csomóim akkor nyirokcsomók, de ugye az összefüggésben van a hormonháztartással, és lehet bekavart ez a dög. Mindenesetre elmegyek endokrinológushoz még egyszer. Azt is kimutatta, hogy stresszes vagyok nehezen viselem mostanában a magán és munkahelyi dolgokat. És még jelzett problémát a vesénél, vesekő, vesecysta, ami szintén igaz , mert van pár vesecystám (panaszmentes, és azt mondták ez élettani, sok embernek van) és tavaly volt vesegörcsöm , mert bevitt a házi dokihoz a férjem , ott kaptam vénás injekciót és utána otthonvalószínű homokot "szültem". Szóval lehet tényleg nem hülyeség ez az írisz diagnosztika?

Jól sikerült a motoros buli, és most hétvégén ballag a nagy fiam az oviból...na dióhéjban ennyi:)

5563. 099c0bed40 (válaszként erre: 5561. - Ani-Lea)
2013. máj. 30. 07:05
ha van időd ée lehetőleged, biztosan jót tenne a pszichológus, ha másért nem is, tudna tippeket vagy szükség esetén gyógyszereket adnia szorongás illetve a pánik ellen.
5562. 099c0bed40 (válaszként erre: 5561. - Ani-Lea)
2013. máj. 30. 07:01

Szia, persze hogy sok, gondolj csak bele, milyen régóta Magad vagy erre a sok problémára meg Kicsikre is....

Jobb lesz ha kiegészül a család a Pároddal, próbálj ebbe a gondolatba kapaszkodni.

5561. Ani-Lea
2013. máj. 29. 22:12

Sziaztok,

Voltam ügyleten én még mellvizsgálaton nem voltam soha már ma nem fáj úgy de kiderült pszhihésen lettem meignt ilyen, sőt a kezem is attól volt aztm ondta a doktornő, hogy kimerültem és jelezz a testem :( Kezdem úgy érezni magam ezzel a pánikkal , mint Mouse a hajhulással :(((( Most a Val...szedem napi 3x és a gombócom is elmúlt tőle.... Menjek viszsa a pszhihologushoz? Sok már ez nekem, de komolyan

5560. 099c0bed40 (válaszként erre: 5558. - Ani-Lea)
2013. máj. 28. 14:07

Szia, hát a stoma meg a daganat az nagyon szomorú, elhsuezm hogy mindenre rányomja a bélyegét..:((((

Mikor voltál mammográfián, csak azért kérdezem, mert ha továbbra is fáj azon a ponton ahol írod, nem ártana kérni egy beutalót, nézzék meg, jobb félni mint megijedni.

Igen, sajnos a néni zuhanórepülésben épül le agyilag, és attól tartok ha így marad ahogy most van, nem sokáig bírjuk megoldani az itthoni felügyeletét.( bármelyik pillanatban bármit csinálhat, napi 24 órában meg nem lehet őrizni két héten át...)

5559. Ani-Lea
2013. máj. 28. 12:32
Eszter akkor egyre nehezebb neked a nénivel :(
5558. Ani-Lea
2013. máj. 28. 12:32

Sziasztok,

Haza jött még szombaton csak sajnos anyosóm állapota rányomja a bélyeget az itthon létére sé persze a "védekezésünk" is :( Még egy hónapra visszamegy nélkülünk de most rosszabbul vagyok és nem nagyon akarom..... Anyosom stomás lett :( Mellette a daganatok, ami szortan van mindenhol szinte.

Én nem vgayok valami jól ég megint a kezem de csak ha hozzá ér valami vagyis érzékeny és a mellem felett a bal oldalt valamiért nagyon fáj nem látok semmit mi lehet ez? Lehet a gyerek ütött meg csak nem éreztem? Vagy vettem egy spotmelltartot és az egy kicsit passzos volt és ahogy felnyomta attól fájna? Csajok kezdek már egy kicsit kilenni :((( Citromfű teát iszom napi két adagot Vimi te mennyit iszol?

2013. máj. 27. 21:17

Szia Ani, sajnálom hogy ennyi minden összejött Nálatok, most akkor végül mégsem jött haza a Párod?

És mi baj van az anyósoddal, bocs ha már írtad és elsiklottam felette...

Az én nénim sajnos már annyira szenilis, hogy ma a szemétből vettem ki egy ötven euros-t, még jó hogy észrevettem hogy ott matatott a bukszájával a konyha közepén--- holnap szólnom kell az örökösnek hogy ne hagyjon Nála semmi pénzt mert nem tudok érte felelősséget vállalni, és ne már azt képzelje valaki is hogy meglopom pont én, aki életemben egyetlen szalmaszálat se tudnék eltenni sehonnan ami nem az enyém, így neveltek hála az égnek.

Vigyázz magadra Te is, ha csak gyógynövényes bogyó kell, addig nincs baj, de még az is bocsánatos bűn ha nagy ritkán be kell vegyél valamilyen szorongásoldót.

Jó éjt, puszi!

2013. máj. 27. 21:08

Szia Vimi, szerintem a kaparástól számítsd az új ciklust ne a vérzésed kezdetétől.

ha valaki, én megértem mit jelent lelkileg ez az egész, hét alkalommal volt eü kaparásom vérzészavar miatt, és közben lettem szorongó plusz depressziós....de ki lehet és ki is kell tudni heverni, ( én is ki tudtam) főleg ha ez után már rendben leszel, és kívánom hogy így legyen.

Üdv: Néne

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook