Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Mirena hormontartalmú spirál tapasztalatok fórum

Mirena hormontartalmú spirál tapasztalatok (beszélgetés)

5615. 76Ancsika
2013. júl. 3. 17:23

Sziasztok!

Örülök hogy ezt így leírtátok. Elnézést, nem bántásnak szántam, csak mint más elkeseredett Mirénás, már olvasnék néhány jó tapasztalatot is. Úgy látom mostanában nem igazán van :( Sajnálom akinek nem vált be, még énis a türelmesek táborába tartozom, ez lesz az 5.hónapom, de még mindig hol pecsételgetek hol kicsit vérezgetek, aztán 1-2 nap semmi. Mindig reménykedtem, nem akarnám a Miréna előtti lavinát :) Szép napot mindenkinek!

5614. Ani-Lea
2013. júl. 3. 14:00

Sziasztok,

Valóban vannak itt már személyesebb témák is de ha jobban beleolvastok vagy vissza egy kicsit amiket írunk arról, hogy kinek, hogy áll az egészsége azok azért vannak, mert mi sajnos azok táborát erősítjük akiknek nem vált be a kutyú, ha bele gondolsz akkor későbbieben ez másoknak is hasznos lehet akik ezt a tábort erősítik, vagy fogják :( Minek mennyi idő kell stb...

Az, hogy érdeklödünk a másik iránt szerintem nem próbléma, sőt ha mi sem írnánk ide rendszeresen akkor akinek van valami baja és kérdezne várhatná a választ!!!!!!????

5613. 099c0bed40 (válaszként erre: 5611. - Jooeva)
2013. júl. 3. 12:55

Szia Éva!

Nagyon kedves vagy hogy jelentkeztél és Te is úgy érzed hogy nem lett kirekesztve innen senki, köszönöm a megerősítést!!!

Szerencsés vagy hogy ennyire jól viseled a Mirenát, kívánom hogy sose legyen vele semmi komoly gondod, és kérlek a pozitív tapasztalataiddal néha segíts azoknak a Mirenásoknak akiknek "döcögősebben" indul az első pár hete-hónapja az eszközzel, nehogy megint az a vád érjen bennünket hogy mindig csak ugyanaz a pár ember van jelen a topikban.

Üdvözöllek: Eszter

5612. mouse1980
2013. júl. 3. 11:23

Sziasztok!

Én sem érzem, hogy bárkit kirekesztenénk, volt egy szünet, amikor nem írt senki....Ha mi nem irkálunk páran, akkor semmi sincs idefent. Azért mert mi kitartunk egy kis mag, nem hiszem , hogy ez elítélendő lenne. Amúgy ki válaszolna bárkinek is , ha mi is eltűnnénk?

Az szerintem, hogy van magánéletünk és megosztjuk egymással és érdekel minket mi van a másikkal a mirénán kívül is, az emberi dolog. Ha észrevetted volna, akkor mindig megkérdezzük, hogy kivel mi van? Hogy van? Mindenkinek tesszük fel a kérdést, bárki válaszolhat. Sajnos a még mindig a miréna mellékhatásaitól szenvedek személy szerint, szóval amikor a panaszaimról írok a mirénáról írok egyben ...sajnos:( bár már nem kellene erről írnom!

Ne haragudj, ha megbántottalak a véleményemmel, korántsem szerettem volna. Érdekel pl Anita, Veled is mi újság? Hogy vagy?

Jooeva!

Örülök, hogy neked eddig beválni látszik a miréna. Én mindig őszintén örülök, ha valaki így van vele:) A barátnőm, akinek előbb rakták fel, mint nekem annak is jól szuperál és nagyon megvan elégedve vele. Ez is nagyon jó:)

Néne!

Gondoltam, hogy valami baj van veled! Gyógyulj meg....Gondolok rád, majd írok privátban.

Ani!

Két hét az nagyon gyorsan elszáll! Biztosan jó lesz a nyaralás:)

na dolgozom is egy kicsit:) szép napot!

5611. jooeva
2013. júl. 3. 07:51

Halihó!

Ó, néne!

Remélem, hogy hamar felépülsz! Mielőbbi gyógyulást!

Szerintem sincs senki kirekesztve innen.

Én mindíg olvasom, még ha nem írok állandó jelleggel.

És miért ne írhatnánk más dolgokról is?

Nálunk is kitört a nyári szünet, gyerekek itthon és próbáljuk őket lefoglalni, amennyire lehet :-)

Pl. nemsokára indulunk a szegedi Vadasparkba, már nagyon várják!

Mirenám is jól van, hogy a témában is írjak :-)).

4 hónapja van fenn, kióim nem gyarapodtak (bár a férjem nagyon szeretné!!), pattanások is mérséklődnek, inkább a hátamon jönnek ki apróbbak.

Vérzésem azóta nem volt, mármint rendes. Ahogy nézem a naptárat, úgy 6 hetente van 2-3 napos barna maszat és kész.

Szép napot mindenkinek!

2013. júl. 3. 00:09

Kedves Anita és többi miattunk elmaradt fórumozó!

Nem gondolom azt hogy valaha bárkit is kirekesztettünk volna innen akinek mondanivalója, negatív-pozitív élménye illetve tanácsa, kérdése, kételye lett volna a mirenával kapcsolatban.

Ha visszaolvasol, volt egy elég hosszú szünet, amikor senki sem írt,( mi sem) pedig bárki megtehette volna.

Ha zavarónak tartjátok hogy másról is esik szó nem csak mindig kizárólag a Mirenáról, elnézést kérünk érte, emberek vagyunk akik élik az életüket és megírják, megosztják a gondjaikat kételyeiket egymással, ami nem hinném hogy büntetendő cselekménynek számítana vagy bárkit is elriasztana innen .

Ezúton szeretnék személyesen megkérni mindenkit aki úgy érzi mint Anita hogy belérekesztettük a szót hogy írjon, bíztasson, mondja el a saját véleményét tapasztalatát--- én úgy gondolom eddig és eztán is mindenki előtt adott volt a lehetőség minderre ebben a topikban, ezután pedig fokozottabban figyelünk, hogy az egymásnak szóló üzeneteink ne a nyilvános fórumba menjenek ki, bár továbbra sem értem ezzel kit zavarunk meg abban hogy csatlakozzon, írjon, netán tanácsot kérjen.

Üdvözlettel: Eszter

5609. 76Ancsika
2013. júl. 2. 21:26

Kedves Fórumosok!

Úgy gondolom, én és több előttem már ezen a forúmon járt Mirénás társaimmal, hogy ez a Forúm már nem a Mirénáról szól! Valami zárt közösség alakult ki, így igazából már nem is járunk itt! Sajnáljuk, hogy a téma más felé kanyarodott, így kirekesztve az új ill. régi Forúmosokat. Hiányoznak az új Mirénás tapasztalatok és a régi Mirénások bíztató tanácsai. Nyilván a mindennapok nem csak a Mirénáról szólnak, de a forúm lényege mégiscsak ez lenne!

Üdvözlettel:Anita

2013. júl. 2. 19:07

Sziasztok, időközben sikeresen túlestem egy gerincsérv műtéten múlt pénteken, még nem bírok sokat ülni a gép előtt, ha jobban leszek ígérem olvasok és írok.

Mindenkinek kitartást és gyógyulást Csajok!

5607. Ani-Lea
2013. júl. 2. 11:40
Elküldtem ha van időd este olvashatsz belőle :)
5606. Ani-Lea
2013. júl. 2. 11:35

Sziasztok,

Mouse mennyi ideje szeded a hajadra a vitamint? Válsd le szerintem a Biov....nekem nagyon jó volt ha lehet a hajad ne legyen összefogva addig amíg hullik, kis hajak jönnek ahelyett amik kimennek?

Mirena tudod mondták, hogy 3 hónap a minimum mire visszaállsz a régi kerékvágásba ez sok mindentől függ amitől tovább tarthat, mivel minden eredményed neked is negatív így nem hiszem, hogy más lenne a baj. Sajnos én meg a fogyással szenvedek eszek már napi 4-5x étvágyam is több van, mégis fogyok már 54 kg vagyok 170 cm magas és kur.ra idegesít, hogy feszt kérdezik "jaj de vékony lettél, csak nincs valami baj???"

Már jobb napjaim vannak éltet, hogy jön a férjem két hét múlva :)))) Megyünk nyaralni is és végül úgy döntöttem a kicsim megy oviba igaz nem lesz 3 éves, de mielőtt visszamnenék valahova dolgozni fel kell töltödnöm egy kicsit.

Mouse privibe küldök neked vmit aztán dönts ok :)

5605. mouse1980
2013. júl. 2. 07:37

Sziasztok!

Egy szuszanásnyi időm sincs, de most még valami oknál fogva alsanak a gyerekek, gyorsan írok.

A hajam hullik, a csomóim vannak, szóval status idem (állapota változatlan) :( nem is tudom , hogy érdemes e küzdenem ezzel a haj dologgal még??? VAgy törödjek bele hogy igy maradok...meg a csomók is....

De mégis aggaszt mitől lehet akkor ha nem a spirál? 7 én volt 3 hónapja, hogy levették, nem kellene már változás? Amúgy minden más tünetem megszünt...Most a kilókkal is küzdök mert a Revalidtól olyan éhes voltam mindig, most abba hagytam nem szedem, mert csak hizok tőle, vagy szedjem újra? nem tudom lányok, szerintetek?

Ani!

Sajnálom, hogy még mindig küzdesz, de biztosan ez sem fog csettintésre elmúlni és hidd el jobban leszel (mondom én aki szintén türelmetlen) Én hizek a + hozzáállásban!!! Kislányodat próbáld lassan szoktatni, ahhoz hogy mással is legyen. Először csak "anya kimegy pisilni" hagyd ott 5 percre..aztán muszáj lesz megszoknia, mert nehezen fogod beszoktatni bárhova is.

Vimi!

Sztem most gyűjtsd sok erőt abból, hogy a férjed veled van :) Biztosan minden rendeződik. Az nagyobbik fiam is most kezdi a sulit, átérzem. Amúgy azt vettem észre, hogy az ember mindig az új helyzetetkhez tud alkalmazkoni, szetm neked is menni fog:) én drukkolok, hogy a férjed találjon munkát közelebb...

Drága Néne!

Hol vagy? Mi újság veled? Nagyon hallgatsz? Nincs baj ugye? LÁbad? Család? És a nénid?

na rohanok mert ébresztenem kell őket úszás aztán focitábor...

5604. Ani-Lea
2013. jún. 27. 13:23

Sziasztok,

Vimi de jó ezeke tolvasni :) Nagyon örülök, hogy túl vagy a pánikokon, de szerintem neked is a férjed közelésge segített sokat nem a pszihologus ne haragudj, hogy ezt írom.

Én tudjátok voltam ezen a volf féle akupunkturán na szedem lasan két hete a méregtelenítőt azzal ninc sbajom meg egy vimtamin nyugtató bombát hát a vérnyomásom lent van sokat szédülök, és egész nap szorongok.... idegbeteg vagyok írtam is a csajnak, hogy hiába mérte ki nekem valami nem koser :((((( A kicsi lányomat le se tudom tenni mert ninc sel senkivel :(((

5603. Vimi2 (válaszként erre: 5596. - E32d76b828)
2013. jún. 26. 20:08
Én ezt most nem értem. :(
5602. Vimi2
2013. jún. 26. 20:08

Sziasztok! Bocsi,de mire gép elé kerülnék hulla fáradt vagyok. Még nem vagyok olyan fitt, mint régen, pedig a férjem is itthon van. A nyáron biztos itthon marad, addig remélem talál munkát közelebb, mert ha nem, akkor vissza kell mennie. :(

Nekem nagyon sok minden elmúlt, de a haspuffadás, az megmaradt, és már nagyon-nagyon zavar. Szedem a savlekötőt, de őszintén lehet nincs is. Iszom már 2 hete a Salvus vizet, mert ha azt nem innám szétpukkadnék. Az étvágyam visszajött, de eszek, és már durva a hasam. Megnyomkodom fáj is. Nőgyógyászati kontrollon voltam, állítólag rendben vagyok. Más doki volt, mert már nem mentem maszekba, és persze hiába hozzá kértem időpontot. Na mind1, viszont ez a doki nem tudta az előéletemet, és így egész másról beszélt. Viszont Uh-on sem látott semmit, de nekem az a gyanúm ez a puffadás inkább nőgyógyászati. Keresek egy maszekot, és elmegyek egy másik dokihoz.

Ani-Lea! Sajnálom, hogy vannak még nagyon durva pánikos rohamaid. Én pár alkalom után nem mentem a pszichológushoz, mert valamikor csak várta, hogy én beszéljek. Az meg olyan nyögvenyelősre sikeredett. :( Férjed hazajön meglásd elmúlik. Nekem most hála nem jött elő, de ugye most itthon van, és sokat segít. Ősztől a kisebbik is kezdi a sulit, egyedül nem bírom majd idegekkel, az tuti. Igyekszem +-an élni, de nehéz.

néne! Lábad remélem már jól van! Fiad nagyon rendes, hogy annyit segít. Férjed hazatért?

mouse! Hajad nem javul? Most nekem is sokkal jobban hullik, de érdekes a körmöm erős. Azt hittem a kettő összefügg, de nekem vagy egyik vagy másik nincs rendbe. :(

Sok napsütés, nyaralást, kikapcsolódást mindenkinek! :)

5601. Ani-Lea (válaszként erre: 5600. - Mouse1980)
2013. jún. 24. 15:23

Sziasztok,

MOuse elég pörgős napjaid voltak akkor :) Neked letelt már a 3 hónap hátha jön akkor a javulásod is :)))))

Én úgy vagyok, hogy voltam volf féle akkupunkturán, ott mértek ki nekem gyógyszerket (gyogynövényeseket) visi.n termékek kaptam méregtelenítőt és vitamint nyugtatót egyben. Jól voltam nagyon a frontint elkellett hagynom beszéltem az orvossal is mivel két hete szedttem állandóan két naponta hagytam el és hétvégre vagyis csütörötkre kifutott pénteken már szorongtam, vasárnap már nagyon hívtam a hölgyet beszéltem a nénjémmel is és mind ketten azt mondták nekem gyors volt ez a tempo és vegyek vissza napi felet egy hétig majd egy hétig negyedet és úgy tegyem le, hát tegnap vettem be jobban vagyok de nem százas :)

A FÉRJEM 3 hét és jön haza végleg!!!!! Megyünk nyaralni Balatonlellére reméle ez is jót fog tenni és az is, hogy kb 3 hetet együtt leszünk végig és úgy megy vissza dolgozni ide a régi helyére :)))

Többiek nagyon el vagytok tünve.. vimi a te dolgod kezd alakulni?

Ja Mouse közbe én sok helyen érdeklödtem sok minden után persze mindenki ajánl 15e készítményeket de abba mindenki egyet ért, hogy a SEJTJEINK 3 HAVONTA CSERÉLŐDNEK és ha méregtelenítesz és feltöltöd vitaminnal, ásványi anyagokkal akkor az új sejtek már normál működésüek lesznek, nekem a hurokból is van még kb 2 hetem..... De van egy doktornő ő azt mondta minden helyre jövetel addig tart amíg kialakult de ezt tudod gyorsítani ilyen formába amit az előbb írtam....

5600. mouse1980
2013. jún. 24. 11:59

Sziasztok Csajok!

Nyaralni voltunk, meg motorozgatunk, ugyhogy a nyár mindig elég rohanós:)

De minden oké, bár a hajam hullik a csomócskáim megvannak, nem akarom elkiabálni, de mintha némi javulást éreznék csomó ügyben.

A hajam sajnos ugyanúgy hullik, de most nagyon pozitivan állok mindenhez. =-én volt 3 hónapja hogy megszabadultam a kisdögtől, azt mondták, innentől kezdődik a javulás.....majd meglátjuk .... Még el kellne mennem endokrinologushoz, de annyira nincs keeeeeeeedvem:( Mert lehet ezek a csomók tényleg nyirokpangás miatt van. De én még mindig hiszem , hogy ezt a dög okozta, mivel a hormonrendszer és a méreganyagok is ott ürülnek....és talán ezért akadt ki a nyirokrendszerem. A gyerekek jól vannak...a férjem is alakul. Most ami aggaszt az anyósommal való kapcsolat. nem tudok mit kezdeni vele:(

Ani akkor most hogy is van, kimentek? vagy a férjed jön haza végleg? Hogy vagy? Lányok?

Drága Néne4 ezer bocsánat hogy elhanyagoltalak!!! De nem jutotam géphez. 5 gyerekkel nyaraltunk, örültem ha a maslowi alapszükségleteim el tudtam intézni:) Neked is van 3 fiad, és biztosan emlékszel amikor még kicsik voltak:) Hogy avn a lábad? Akkor nem is dolgozol, vayg most hol is vagy és hol tartasz? Otthon? Kint? Elvesztettem a fonalat:( Anna néni? Család?

Meséljetek!!!:)

2013. jún. 16. 22:33

Szia Ani!

Köszi, a lábam újabban már csak hullámokban fáj, ez szerintem annak a jele hogy javul, igaz nem is ugrálok, fekszem mint egy kisangyal és szedem rá a gyógyszereket.

Hogy nekem mi a véleményem az ilyen állapotfelmérésekről azt nem írom meg, de szerintem ez olyan dolog hogy ha te hiszel benne és úgy érzed hogy javítja a közérzetedet amiket javasoltak tenni, akkor mindenképpen vissza kell menni illetve be kell tartani az ott kapott tanácsokat.

Nem vagyunk egyformák, ennyi az egész.

További sikeres gyógyulást kívánok, a Többiek engem is érdekelnének, hahóóóó, merre vagytok Lányok, nagy a csönd a házatok tája felől!!!!!!

5598. Ani-Lea
2013. jún. 16. 14:13

Sziasztok,

Túl vagyok a vizsgálaton, ami elég érdekes volt. Általánosságba minden rendben van nagy bajokat bele értve, nincs daganat, sérv, elváltozás, viszont a májam vesém terhelve van, és a bélbolyhok sem a legjobb állapotba vannak nálam. Kaptam egy méregtelenítő kúrát és egy új nyugtatót, mert a frontin ami ki lett mérve nálam galibát csinál, nem nyugtat henm felpörgeti a szívem és az egész testem rossz hatással van mindenemre. a b komplex vitamin sem jó nekem mert műanyag borítású és bántja a gyomromat fájt de az idegre gondoltam. A frontint leteszem már vizsgálat előtt is így gondoltam, mivel 2 hete sincs, hogy szedem a két napos kihagyásos módszert választottam a délit ma és tegnap nem vettem be holnap a reggeli marad ki két napig aztán jön az esti felezés és utána az elhagyás. Ami még érdekes a Hölgy szerint a laktózérzékenység mindennek az oka és az ment az idegeimre is rá ez minden bajom forrása ez szerinte két három éve áll fent.... De nem hányok és nem megy a hasam!? Jobban érzem magam és ez számít egy hónap múlva visszamegyek egy ingyenes konzultációra és megnézzük, hogy jönnek rendbe a szerveim. Ti mitgonoltok erről? Ja egy minimális petefészek gyulladást is érzékelt de szerinte ez lehet attól, hogy a hurok ott volt de a citologiám rendben volt nem értem.... Lassan ismét meg kell jönnie úgy néz ki beállok a 28 napra de nem akarom elkiabálni.

Többiek, hogy vagytok? Nénje a lábad alakul? Mouse, Vimi????

Nagyon szép délutánt nektek :)

5597. 099c0bed40 (válaszként erre: 5596. - E32d76b828)
2013. jún. 14. 16:34

még hogy hormonkavarcs....:DDDDDDDD

A hsz-ed meg egy komplett betűhabarcs, ha jó kedvemben lelnél még vigyorogni is képes lennék rajta, kár hogy nem vagyok abban.

2013. jún. 14. 15:19

a Mirena tuti jo reklamnev de a hormonkavarcs na!

az nem kene...

5595. Ani-Lea
2013. jún. 14. 14:52

Sziasztok,

Judit, hogy vagy? Gyógyulgatsz?

Vimi na és te? Mouse?

Én jobban vagyok már kezdek viszsatálálni Önmagamhoz ismét így gondolkozom a napi egy adag kivételén a frontinnak hátha sikerülne szépen lassan abba hagyni :) Holnap megyek voll féle akkupunkturára kíváncsi leszek mit fog kimutatni.... Nem lehet ma már tejterméket ennem és holnap nem vehetek be nyugtatót max egy tea egy kávé lehet bennem aztán megnézik amiket szedek azok jók e nekem egyáltalán. Türelmem sajnos sok nincs még a B komplex vitamin még nem hat de a kisebbik lányom háááááááááááááát mit is mondjak olyan most, mint akit megszált egy kis ördög :/ de ezen is tól leszünk, a Mirenának már két hónapja, hogy nincs fent tehát már abból is csak elvileg egy lenne remélem lassan de biztosan minden helyre áll :)

5594. 099c0bed40 (válaszként erre: 5592. - Mouse1980)
2013. jún. 12. 08:01

Szia Judit!

Jó hogy jelentkeztél, igen,itthon vagyok hétfő óta de sajnos csak az ágyat nyomom és jajgatok meg szentségelek: A jobb csípőmben becsípődött egy elég vaskos izomköteg, az abból futó idegek és erek pedig teljes mértékben görcsben vannak.

Azt kell ezen érteni hogy őrjöngve fáj az egész jobb lábam, sehogy nem jó neki semmi testhelyzet.

Reumatológus adott még hétfőn injekciókúrát, de napokat kell várni hogy valamennyit hasson, nekem meg lassan elfogy az erőm és türermem mert szomat óta merő egy fájdalom vagyok.

Férjem még a gáton, Fiam segít mindenbe, aranyos gyerek, az a legnagyobb gond hogy megszakítás nélkül fáj ez a barom, és állítólag a gyógyulási ideje is több mint 2 hét. :(

Puszi Mindenkinek: Néne ( valóban öreg)

5593. Ani-Lea
2013. jún. 11. 20:48

Sziasztok,

Mouse nekem a hajam rendbe jött vagyis nem vettem észre most, hogy hullik, attól lehet, de most annyi minden más lefogllat, hogy erre egyáltalán nem ovlt időm, lehet e miatt is állt el nem ezen agyaltam. De jönnek az ujak? Vagy nem is nézted?

A bajom igen állítólag pszihésen vagyok kimerülve idegileg és lelkileg is, két napom nagyon nagyon nagyon rossz volt és az esték kicsit nehezek akkor vannak melegségek a szívemnél, nyomás a mellkasomon és zsibadásaim és olyan rossz szorító érzés onnan bentről :( Majd alakul valami remélem.

5592. mouse1980
2013. jún. 11. 17:35

Sziasztok!

Nagyjából jól vagyok csak minden nap rohanás fáradt vagyok. Munka, gyerekek...mar csak 2 napot járnak és kezdődik a nyári szünet :) itthon lesznek 2 és fel hónapot . Ez kicsit fárasztó de jó is.

A hajam hullik:( mar belefáradtam állandóan orvoshoz járjak. A csomók is megvannak köszönik szépen ők nagyon jól vannak :( szerencsere nincs sok okom agyalni mert mindig történik valami... De azért úgy szeretnem visszakapni a hajam és meg akarok szabadulni a csomók tol. A szívem mélyén csak ragodok rajta .:(

Ani ezek a dolgok nálad tuti pszichésen vannak . Képzeld nekem is volt egy két nagyon rossz napom lelkileg és idegileg . Állandóan szivdobbogas érzésem volt, én is szinte panikoltam:( hidd el ha hazajon a ferjed minden jobb lesz. Amikor el fog a pánik próbálj meg valami nagyon szép emlékre gondolni, vagy tereld el a figyelmed. Nekem ez valamikor segít.

Néne! Remelem jól vagy de tudom gaz a gát helyzet. Mi újság felétek? Most még kint vagy ugye hétfőig? Neni hogy van? Bocs hogy nem írok mostanság de teljesen el vagyok úszva:( azért gondolok rátok!!! Pusz mouse

2013. jún. 9. 22:43

Szia, sajnálom hogy vissza kellett mennie a férjednek, de 4 hét az már nem sok idő, próbálj erre gondolni és hátha jobban leszel.

én holnap megyek haza, igen,ahogy mondod, majd az ottani gyors netről írok többet, ezzel a modemmel nem lehet, mert alig mocorog, vagy amit írtam azt nem küldi el.

Jó éjt: Eszter

5590. Ani-Lea
2013. jún. 9. 17:58

sziasztok,

Jól van mindenki? Nekem ma ment vissza a férjem de már csak 4 hét lesz de tegnap elvislehetetlen volt apánikom még az ügyletet is hívtam :(((( Vimi te mondtad, hogy brutál 1-2 órás rosszulléteid voltak te akkor mit éreztél?

A mirena levétele óta két hónap telt el az idegen dolgozó nagy nénjém azt mondta ne menjek pszhihologushoz mert nekem a férjem távolléte a baj és erre tetőzött a halál esett, de ezek a pánikok hu csajok kész voltam remegtem, fáztam, feszült voltam fel alá járkáltam, nyomodott a mellkasom ja és a vérnyomásom is lent volt szédültem étvágytalan vagyok, pedig már csak 4 hét lenne nem sok az elmúlt időhöz képest!!!!

Néne te holnap jösz haza, remélem akkor mesélsz majd kicsit többet!!! Ja és a libidóm lent van a békase....... ez lehet még a hurok??????????????? A hajam úgy látom megállt a hullásba és a gombócom is sincs nyugtató mellett. Most megyek elektromos akupunkturára ami feltérképez valaki volt ilyenen vagy hallott róla? Azt mondta a Hölgy nagy pánikosokat is kigyogyítottak.....

2013. jún. 6. 07:29

Csak egy villám bejelentkezés : olvaslak Benneteket, írni se időm se idegem.

Nagyon elfáradtam mostanára,( leginkább lelkileg) férjemet elvitték árvízbe még kedden, gyerekeim tartják otthon a frontot hétfőig, még szerencse hogy már nagyok és csak 4 nap meg egy pirinyó, aztán mehetek..

5588. Vimi2
2013. jún. 5. 19:29

Ani! Részvétem! Szerintem se szoksz rá a nyugtatóra, ha betartod a doki utasításait. Van olyan élethelyzet amikor kell, majd elhagyod. Én rendszeresen még nem szedtem, de a spirál alatt, és utána párszor bizony én is bevettem.

mouse!2 hónapos kisgyerekkel az utcára? Jesszusom! Nem is tudok erre mit írni. Milyen ember az ilyen.... Na, de túl vagy rajta, új életet kezdtél. Erős nő vagy, ezen is túlleszel!

Néne! Sok munka van a nénivel? Kitartást!

Van egy ismerősöm akinek állítólag van anyaga arról, hogy az M. már van ahol be van tiltva. Nem tudom igaz-e, de kíváncsdi leszek rá. Remélem elküldi.

Nekem ez a hülye haspuffadás nem akar elmúlni. Étvágyam hála van, híztam is már vissza 1 kg-t. Hajnalban görcsökre ébredek, mintha meg akarna jönni, de még semmi. Ébredés után egy ideig érzem, aztán nappal semmi. 21-én megyek kontrollra, remélem minden rendben lesz.

5587. Ani-Lea
2013. jún. 5. 16:54

Sziasztok,

Igen ide szántam :) Mivel a bajaim a Mirena alatt kezdödtek és olyanok amiket meg se gondoltam volna, amik kijönnek azért is írjuk le, persze lehet nem fogható minden a mirenára csak sok fura esett van ami összefüggésbe van a másikunkkal.

Persze tény, hogy itt másra is kitérünk, de ahogy Mouse is írta ha van kérdés felénk akkor szívesen válaszolunk bárkinek!!! De szerintem így tudjuk tartani a lelket a másikba mert hasonlón megy át sajnos :(

Nekem az a legfurább, hogy akiknek nem jött be előbb utobb mind pszhihésen vagyunk ki....

A lábam nekem mindig hideg meg a kezem is mindegy milyen évszak van, így én nem tudom de ha megyek erre a biora akkor az kimutat mindent többen dicsérték, hát meglátjuk.

Normál adagba szedem a frontint nem veszek be többet se kevesebbet, ami zavar, hogy most a férjemet nem akarom vissza engedni egyáltalán, pedig most kell még a pénz :(((( Mouse neked sem volt könnyű életed akkor :(((

5586. mouse1980
2013. jún. 4. 23:27

Véletlen elküldte..

Szóval most szükséges van a nyugtatóra . Én is szedtem amikor a volt férjem kirakott az utcára a két hónapos kisfiammal. Nyugaton és altaton éltem és ég nap simán elkezdtem elhagyni amikor megerősödtem lelkileg.

Anyósom van amikor normálisabb de most egyszerűen besokaltam:( szóval biztos ezért érzem én is a labzsibbogast. Remélem nem rossz a vérkeringésem... Bár a lábam nem hideg.

Néne mi a helyzet Anna nénivel? Nagyon durva a helyzet??

Lassan 3 hónapja hogy kivettek a dögöt.... Remelem lesz nemi javulás ....

Jó ejt

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook