Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Mirena hormontartalmú spirál tapasztalatok fórum

Mirena hormontartalmú spirál tapasztalatok (beszélgetés)

5555. Vimi2 (válaszként erre: 5553. - Ani-Lea)
2013. máj. 27. 20:11
A gyógynövényes bogyót szedheted nyugodtan szerintem, én is veszek be, ha nagyon "ég a ház", de hetente talán 1-2 kell most. Remélem majd elhagyom én is idővel. Megértelek nagyon nehéz, de csak túljutunk ezen is. Kívánom neked is, hogy így legyen! Sok-sok pozitív dolog kell hozzá, de nekem sem sikerül mindig. ma egész jó napom volt.
2013. máj. 27. 14:54
Sziasztok, hála az égnek működik a modemem, csak időm nincs, majd este jövök és olvasok/írok, addig mindenkinek szép napot!
5553. Ani-Lea
2013. máj. 27. 14:41

Vimi hidd el sokat fog neked lelkiekbe segíteni, hogy a párod otthon lesz!!!!!!! Mikor nekem bejelentette, hogy felmondott minden tünetem negyedére csőkkent, aztán így én mondtam neki, hogy maradjon mert már csak 4 hónap lett volna ebből még egy kimenetele lesz még egy rövidke. de most anyni ideg összejött nekem, hogy tegnap ismét volt egy pánikom szédültem melegeség öntött el zsibadt a lábam a gombócomat olyan erősnek éreztem, így ma eldöntöttem, hogy iszok nyugtató teát ja és elkedzett a kezemen ismét fájni a bőr mikor hozzá érek... :(( De anyosóm állapota teljesen kinyír idegileg aztán itt van alánykám ballagása is... Ma beszélgetttem sokat a fodrásznál egy nővérkével, mondta, hogy őt mentő is vitte el e miatt ezt magamnak kell megoldanom és ő gyógynövényes nyugtatót ajánlott de bevallom még szedni nem akarom inkább iszogatom ha nem megy akkor szedem amíg apárom levégleggel, a pénz szerintem nem ér annyit, hogy mi a kórházba kerüljünk az én szervezetem is ki van és ezzel üzen nekünk a testünk, hidd el, azért nem könnyű a két gyerekkel ezt csinálni neked mellette a munka, szóval szerintem t eis enynit bírtál és én is.

Ma levágattam én is a hajamat nem túl rövid de pici csurim lesz csak hullani hullik még de nem számolom rám is lett parancsolva.

5552. Vimi2
2013. máj. 27. 06:21

Szia! Bocsi kicsit eltűntem. A kórház azért megviselt, inkább lelkileg, mint testileg. Igaz azóta is fájdogál lent, ma volt 2 hete a kaparás. Gondolom a 2 hét vérzés nam számít bele a cilkusomba, így várhatom a héten a következőt. 1 hét sem telt el, és elutalták a 20 ezer Ft-t. Nem számítottam ilyen gyorsra, gondolom már rutinból meg nekik. :( Bizti nem ez az első.

Eszter! Jó utat!

Ani-Lea! Én is hasonlóan vagyok azóta, mint Te. Durva tüneteim elmúltak, szinte minden, ami visszamaradt annak zöme szerintem pánikos. A múlt hét a munkahelyen húzós volt így, azért nem is írtam. A gépet nem volt erőm bekapcsolni már este. gyerekeknek is mindig volt valami, vagy szülői vagy bemutató vagy gyereknap. hosszú volt. Szerintem a pánikos dolgaidon próbálj segíteni. Citromfűvet iszom,meg sajna volt, hogy a bogyó is kellett, pszichológushoz járok, remélem segít Ő is. Amket régen nem gondoltam volna, de most mindent megteszek, hogy rendbejöjjek. Tegnap már meitációs zenét hallgattam. Párom is felmondott ami meglepett, anyagilag mi lezs még nm tudom, nem is érdekel. Elvileg a héten dolgozik még.

Mouse! Biztos szuper a rövid haj, örülök, ha tetszik! Jobb lesz meglátod! Most nekem is jobban hullik ismét, ami érthető is!

Szép napot mindenkinek! Itt esik. :( Na készülődés, meló, ovi, suli....

5551. Ani-Lea (válaszként erre: 5550. - 099c0bed40)
2013. máj. 26. 20:08
Szerencsés utat Eszter! Gyorsan eltelik az ujabb 15 nap... It tborzasztó idő van :( Rohangálunk megyünk jobbra balra, nem unatkozom, a gombóckámat ma keveset éreztem viszont kiseb bpánik volt rajtam de nagyon kicsi nem tudom iért van még mindig olyan melegség önti el a szívemet és elsárgul egy kicsit előttem minden de ha becsukom a szemem jól vagyok... Hát kicsit kezd fogyni a türelmem és lehet kellene mennem orvoshoz mert nem tartom normálisnak ezt a helyzetet.... Igaz idegeskedek anyosom miatt lehet ez lenne a baj??? megyek mert fürdetés van....
2013. máj. 26. 10:34

Sziasztok, remélem mindenki jól van csak elfoglalt.

Ani, gondolom milyen jó érzés hogy "Apa" itthon van, Egérkééknél meg ott a vendégsereg nyilván a hangulat is ennek megfelkelően alakul, Vimi, időközben remélhetőleg Te is helyrejöttél, én meg lassan pakolászok, mert holnap kezdődik kint az újabb két hetem.

Remélem a kis modemem nem mondja be az uncsit és tudok jelentkezni.

Kellemes napokat Nektek: Nénétek :)

2013. máj. 25. 09:39

Ani-Lea, kívánom hogy a lehető legkellemesebben teljesn el az együtt töltött időtök!!!! :)

Igen, én hétfőn megyek, de majd csak eltelik az is ahogy eddig is mindig eltelt...ha lesz netem, úgy sokkal könnyebb, remélem a modulom nem mondta be az unalmast a 2 hét itthonlét alatt ( csak kint tudom használni, itthon még kipróbálni se lehet).

Minden jót Nektek, temészetesen el van nézve ha itt a fórumon ritkábban hallunk Felőled a most kövekező hetekben, de azért néha pár szót írj, okés? :)

Puszi: Néne

5548. Ani-Lea
2013. máj. 25. 09:34

Sziasztok,

Már csak fél óra és együtt lesz a család :)

Rövid leszek most, mert van még egy két dolgom.

A hajam nos Mouse úgy állok, hogy pont tegnap előtt mostam ki a hajam előtte beleturtam, és kimostam, meg szárítottam és így 98 szál hajam jött ki, ami csőkkent mert volt, hogy 150-160 is volt. nappal nem nagyon jön ki sok bár most sok időm nincs is arra, hogy számolgassam de turni sem turom. :) Neked, alakul? Viszontmost rettenetesen törik is :( Milyenre vágattad le a hajad?

Eszter csak eltelt ez az idő is ezek mindig olyan gyorsak :( De nem olyan hosszú időre mész és lám az is el fog telni :)

2013. máj. 24. 17:13

Szia Egérke, semmi gáz, készülődj csak a vendégsereg fogadására, mi várunk Rád ameddig csak kell! :)

Én jól vagyok, hétfőn már megyek ismét ki, de legalább nagyjából kipihentem magamat és a családban jelenleg senki se beteg, ennyi éppen elég ahhoz hogy elégedett legyek.

Ani, ma van az utolós "magányos" nap, lehet hogy holnap ilyenkorra már meg is érkezik a Párod, kívánom hogy legyen egy nagyon szép hétvégétek és jövő hetetek! :)

Puszi minden jelenlegi és Ex-Mirenásnak: Eszter

5546. mouse1980
2013. máj. 24. 15:38

Sziasztok!

Ne haragudjatok de nagyon húzós hetem volt. :( most pedig vendégség lesz nálunk egész hétvégén. 40 fős buli és 18 embert szállásolok el. Rohanás volt a hét.

Amúgy jól vagyok. Nekem most 24 napra jött meg. Vasárnap kellett volna megjonni persze ma kivételesen előbb jött. Na mindegy. Nekem régen 28 napra jött meg. A spirál óta lett kevesebb a ciklusom. A hajam hullik, de levagattam és most úgy tűnik több. Pedig nyilván nem. De pszichésen jobb. Most nem igazan van idö ezzel foglalkozni. A csomoim is megvannak és fajnak ..:(

Néne ne haragudj hogy nem írok de majd elmesélem azt sem tudom hol áll a fejem. De gondolok rad minden nap!!! Hogy vagy?

Ani mar csak egyet kell aludni! :) hurrá! Neked hullik még a hajad? Hogy vagytok?

Puszi

2013. máj. 23. 13:18

Szia!

Jaj de jó, a szombat már csak egy kakaslépés....:)

Meglátod, ha Ő itthon lesz a gombóckád is nyomtalanul eltűnik mintha ott se lett volna! :)

Én jól vagyok köszi, csak az időm kevés bármilyen abszurdnak is hat így leírva---túl sok mindenbe fogok, majd abból szinte semmit se bírok végigcsinálni, és akkor állati pipa leszek magamra hogy miért akartam mindent egyszerre.

Amúgy minden oké.

TÖBBIEK, MERRE VAGYTOK?????

5544. Ani-Lea
2013. máj. 23. 11:44

Sziasztok,

Este csak meg jött egészen késő :) lassan azért megoldodik minden, kivéve a gombóckám...de az is alakul. Szombaton már a férjem is itthon lesz, amit nagyon nagyon várok :)

Jól van mindenki?

5543. Ani-Lea
2013. máj. 22. 20:54

Sziasztok,

Kicsi tpánikolok, 28 napos vagyok ma és semmi jele annak, hogy megjönne.... Kezdek erre rápánikolni, hogy most mi van?! Ma már a sok ideg mellett hőséget is érzek a szívemkörül, így kezdödik mindig a pánikom, remélem nem így lesz!

5542. Ani-Lea (válaszként erre: 5541. - 099c0bed40)
2013. máj. 21. 13:29
:))) Elég lenne szerintem 5kg de amik most vannak körültöttem az is kizárt, hogy felszedjem... :( Soha nem volt vaskos átlagom olyan 55kg és még most 56 vagyok :) Jó szűlés után nehezebben ment le és most a huroktól hirtelen egy hónap alatt lement 6-7kg sokáig voltam beöltözve gondolom ez is rátett arra, hogy sokan sokkalják a fogyást. De jól érzem magam lehet kevesebbet kellene cigiznem is, de ezt nehéz most megállnom.
2013. máj. 21. 08:32
Szia, puszi Neked is, szólj ha kellenek kilók, nagyon szívesen tudok küldeni minimum 10-et, de akár többet is. :)
5540. Ani-Lea
2013. máj. 20. 22:02

Sziasztok,

Biztos jó lesz csak olyan rövid :( Sajnos történtek bajok amik rá fogják nyomni a pecsétet erre az időre, de ezen is túl leszünk!

Mivel elég rohangálos hétvém volt így keveset vettem észre a gombóckát de ott van, azért még érzem :( Ma voltam egy régi barátnál és olyan "kedvesen" fogadott, hogy kicsit zokon vettem igaz sokat fogytam de nem érzem magam olyan rossz "bőrbe" na mindegy ez ma kicsit kedvemet vette igaz szűlés előtt sem voltam soha vaskos...

Mouse mit mondott a hajasbácsi?

Néne nagyon örülök annak, hogy ilyen jól telnek a napjaid :)))

2013. máj. 20. 16:22

Öröm még olvasni is....:)))

Csak így tovább és nem is kell elterelni a gondolataidat, hiszen nem is lesz időd arra hogy Önmagadra figyelj, és jó ez így.

Puszil: Néne

5538. mouse1980
2013. máj. 20. 07:55

Sziasztok !

Halat nem fogtunk, de a szomszéd igen és nagyon nagyokat. 5 meg 8,8 kg tükörponytot. Az élmény volt. Ott simogattak a gyerkekek. De ez sport horgász tó így nem lehet elvinni a halakat, gondolom azért ilyen nagyok. A nagyfiam ezért csalódott volt egy kicsit. Nagyon jó kis nap volt.

Csütörtökön foci napon voltunk Lackoval. Pénteken ovi kirándulás mind a 3 gyerköccel. Szombaton barátokkal grilleztűnk tegnap meg horgasztunk ! Jó kis programok voltak, mégha sűrű is kicsit és most hétvégén az a nagy motoros vendégség nálunk, következő hétvégén meg ballag Lacko az ovibol:) hű nem semmi! De legalább elterelem a gondolataim . Még tartozom a Hajas Bacsi beszámolóval, de az hosszabb, szóval majd ha nem rohamok... Néne azért gondolok rad.

Ani rad is:)

2013. máj. 20. 05:49

Szia, biztosan remek jó lesz az a hét ( vagy kettő) amit együtt tudtok tölteni, minden perce aranyat ér majd.

Még ezen a héten itthon vagyok, most ünnepekre a család is együtt van, édeni állapot, nagyon szeretem....jövő hétfőn kell visszautaznom,és igen, tudok pihenni, sőt, néha túlzásba is viszem. :)

Többieknek is puszi!

5536. Ani-Lea
2013. máj. 19. 20:58

igen egyre kevesebb :))) már nincs sok hátra akár hogy is nézem. Apárom is nagy horgász de a fogás elég ritka mostanában mi is készülünk majd pecázni, nektek milyen volt?

Nénje medig leszel otthon? Azért tudsz piheni? Mindenki volt már otthon?

Vimi te, hogy vagy? A pszhihés dolgaid, hogy vannak?

5535. 099c0bed40 (válaszként erre: 5533. - Mouse1980)
2013. máj. 19. 19:55
Hali, fogtatok is valamit vagy csak a bot végét? :))))
5534. 099c0bed40 (válaszként erre: 5532. - 099c0bed40)
2013. máj. 19. 19:55
Még számolni se tudok, az nem hat, csak ÖT nap, illetve holnaptól már csak NÉGY!
5533. mouse1980
2013. máj. 19. 15:50

Mi most Horgaszunk:)

Na Ani ez mar fél lábbal is:)

5532. 099c0bed40 (válaszként erre: 5531. - Ani-Lea)
2013. máj. 19. 15:21
Jaj ez nagyon klassz hír, május 24 az már csak hat nap, fél lábon is ki lehet bírni....:))))
5531. Ani-Lea
2013. máj. 19. 11:45

Sziasztok,

Mouse olyan jó kedvűnek érzem a leveledet, remélem valóban is így van :) Néne akkor most nagy a boldogság nálatok is a jó híreket öröm olvasni :)))

érdekes ez a havi dolog, de a lényeg, hogy már van :)

Én is sokat pörgök mindig van valami de ez nem rossz. A párommal úgy bezséltük meg, hogy 24-én haza jön és jun. eéején egyedül megy vissza majd hó végén vagy jul elején haza jön értünk a nagy lányom nagyon barátcentrikus és ő nem nagyon akar menni, meg nekemi s jöttek dolgok így szerintünk sok a másfél hónap kint, elég a két hét. Azután már nem megy vissza többet beszélnie kell az itteni volt fönőkével és intézkednie a munka miatt, de várják vissza.

Többiek ti jól vagytok?

Nagyon szép délutánt mindenkinek!

2013. máj. 19. 08:08

Szia Mousika, hát persze hogy türelmes vagyok, egy néne dolga az hogy üljön a kis foteljában, kötögessen és várja hogy valaki bekopogtasson hozzá hébe-hóba személyesen vagy írásban...:)))))))

Elhisezm hogy pörgősek a napok, itt is azok pedig nálunk már 3 felnőtt gyerek van, de szülinap, közös ebédek, délutáni hosszú beszélgetések, jó nagy mosogatásokkal tarkítva estére olyan vagyok mint egy kifacsart citrom ( nem panaszként írom ,ellenkezőleg!!!).

Remélem mindenki sokat nyüzsög ebben a szép kis kirándulni való időben, nem baj ha nem írunk gyakran a topikba, elég annyi hogy megvagyunk jól vagyunk és passz. :)

Így legyen, puszi Mindenkinek: Eszter:)

5529. mouse1980
2013. máj. 19. 07:46

SziaSztok!

Bocsánat hogy így eltűntem, de pörgős napok voltak és lesznek is . Csak néha néztem fel de látom mindenki elfoglalt. Amint van ég kis idöm írok, hogy mi volt a Hajas profnal. Neked is írok drága Néne, remelem türelmes vagy még?

Ani, ne aggódj biztosan rendeződik a menzeszed. Nekem régen a dög előtt 28 napra jött meg néha plusz mínusz egy két nap. Most meg képzeld mindig 21 napra jött meg. Szóval nekem sem a régi, de lehet nekem is változik ha kiürül.

Remelem ma lesz időm írni. Vimi, Kb hogy vagytok ?

5528. 099c0bed40 (válaszként erre: 5527. - Ani-Lea)
2013. máj. 18. 17:51

Szia, a menzesznek nem kell óramű pontosnak lenni, főleg így a levétel utáni hónapokban...biztosan meg fog jönni, Te pedig egyből nyugodtabb és kevésbé megterhelt leszel ha teljes lesz a Családotok.

Mikor jön a Párod haza, vagy most is úgy van hogy Ti mentek ki Utána?

5527. Ani-Lea
2013. máj. 17. 16:08
Igen erre én is gondoltam már :) de olyan messzinek tűnik minden, és elégé kezdek fáradni és ami frusztrál semmi nem is úgy jön össze ahogy szeretném :( Nehezen bírom a párom nélkül azért csak 6 hete vagyok egyedül :( Viszont a havim még sehol sincs.... Nem vagyok megkésve, mert a 23 napnál járok, de nekem volt 21 napos is elég sokáig, remélem ez most jól be fog állni...
5526. 099c0bed40 (válaszként erre: 5525. - Ani-Lea)
2013. máj. 17. 14:11

Szia Ani-Lea!

Örülök hogy jól vagy, szerintem ne menj el Dokihoz hanem várd meg míg ismét együtt lesz a családotok, jobban leszel egyből ha a Férjed otthon lesz, majd meglátod.

Igen, már pihentem, és nagyon jól érzem magamat, jön haza a Nagyfiam is estére, holnap a Legkisebbnek a szülinapja lesz, közben a hármasünnep ötösben, ez az amit imádok...:))))

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook