Mindmegettük (beszélgetés)
Képzeljétek!
A norbis étlapon fel vannak tüntetve a kalória, fehérje, zsír és szénhidrát tartalmak egy adagra vonatkozóan. Így a netes kalkulátorral szépen ki tudom számolni, hogy egy-egy ételadag hány pont.
Rögtön kiderült, hogy a mai kajcsim sajnos önmagában már megvan 20 pont :((((... de sebaj. Ma még túllépem a megengedettet (hiszen már reggelire ettem 5-6 pontnyit), de vacsira már csak almát és répát fogok ropogtatni. Holnaptól pedig már szerencsére 10-15 pont közötti kajáim vannak rendelve.
úgylátom egyre többen akarunk pontokat számolni.
ha valaki valamelyik készételnek kiszámította apontértékét, azt megoszthatná a többiekkel, és úgy könnyebb lenne
Drága TAgi!
Nem tűntem el! :-) Itt vagyok.
Én is megpróbálkozom ezzel a számolásos dologgal. Mondjuk rögtön pogácsákról, sós sütikékről álmodozom.
Hétfőtől hajrá!
én várom mire juttok ezzel a diétával, pontszámítás-súlyveszteség. drukkolok, másra most nincs időm.
danya, süni eltünt...
én is kiszámoltam, én 21 et ehetek, de nem tiszt, hogy mi mennyi...de ha lehet vele fogyni, akkor viszont megéri vele bíbelődni
ma még csak azt csinálom, hogy összeírom hogy miket ettem, aztán meg megpróbálom kiszámolni
Sziasztok!
Hát a számításaimat nem találtam meg, de egy próbanapon voltam tegnap, ma is megyek, de nem hiszem hogy lesz belőle vmi, mert elvileg adminisztratív állásnak hírdették mint kiderült főpénztár, a kettő nem egy vhogy:) Kicsit kamillázok a sok virtuális ilyen-olyan számla kapcsán, majd meglátjuk mi maradt meg mára belőle:) de ez nem az én világom, mindegy, ez is vmi hogy legalább idáig eljutottam, mert áltaában arra se méltatják az embert hogy visszahívják hogy nem kell. Ezt égi jelnek veszem, jelenleg még 3 helyen bent az önéletrajzom, hátha azok közül vmelyik s a héten szerdától ismét jönnek álláshírdetések, talán.
Látom nagyon belejöttetek ebbe a számolós dologba, a napokban én is átnézem tűzetesebben mert első átfutásra nekem se jött le minden, most tele a fejem számokkal, úgyhogy majd szerdán:)
Pusi recept nincs elfelejtve, de lent van a konyhában a könyvem, majd azt is holnap.
Este torna, ma Norbi 2. napja, úgyhogy lehet csak megint hajnalban jövök.
Jók legyetek:)
Ez természetes :) kezdetben én is a kalkulátort használtam, ami az eredeti képlet alapján számol.
de ez a német WW-ra nem alkalmazható.
Köszi :)))
Az első három hónapban megvolt a heti egy kg minusz, utána stagnáltam egy kicsit, de most az utóbbi 1 hónapban újra beindult. Láthatod a mérlegelőmben.
belemerültem a pontszámítás rejtelmeibe, és rájüöttem, hogy nem egészen látom még át a dolgokat. sőt! mit nem egészen, még semennyire sem
fel is tettem a hülye kérdéseimet, hogy megvilágosodjak
Eddig 16 kg-ot :)
Szerintem ez a legjobb diáta illetve életmód, igaz én az amerikai változatot követem, ami itt a hoxán is fent van.
Lassan fél éve vezetem a naplómat is :)
Ajánlom Nektek is, hogy vezessetek étkezési naplót, úgy sokkal könnyebb :)
Még egyszer, sok sikert!
Sziasztok, látom a WW-ről tanácskoztok :)
Nagyon jó módszer, sok sikert kívánok Nektek is hozzá :)
Üdvözlettel, Anetta
Erre mondta dokilady, hogy az övé az eredeti. Én is várom már nagyon.
Azonban, úgy hiszem, Németországban más készételek vannak, mint nálunk.
hát most pont azt keresem, hogy hol lehetne a legjobban rákészülni
ha találok valamit, majd szólok, addig is várom dokilady ponzlista folytatását
jó lenne, ha elkészült kajapontok is lennének
én a magam részéről megjöttem:)
danya, örülök a nyuszi javulásának
kiszámoltam a pontjainkat én 20, apa 32. szóval közölte, hogy neki ez a fogyi fog bejönni, mert majdnem kétszer annyit ehet majd, mint én.
most bele kell vetni magam a tanulmányozásába, és a pontokba, hogyha nagyon akarja, át tudjunk térni.
sziasztok
senki nem járt erre ma? Mi van veletek?Csak nem elfogytatok?!!!!!Na tessék előbújni!