Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Mindmegettük fórum

Mindmegettük (beszélgetés)

❮❮ ... 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 ... ❯❯
604. zuzmika
2008. febr. 14. 12:54
igen, sajnos ez egy elég nagy probléma, mert sokan nem engedhetik meg maguknak, hogy egészséges kajákat vegyenek, de sajnos sokan vannak olyanok is, akik megtehetnék, de mégsem teszik...sajna ilyen a világ
603. nuska (válaszként erre: 601. - 7abb7adbf0)
2008. febr. 14. 11:25
igen, engem sem vet fel a pénz, most éppen az esküvőnkre spórolunk, azért nem, aztán meg a gyerekre sporolunk majd, aztán meg... oda születni kell. na. Én most kaptam meg anyu kenyérsütőgépét. mitnemondjak, sokkal olcsóbban jön ki vele a péksüti. de a multkor vettem a zsemléhez zabkorpát. meg se néztem az árát, hát mondom nem lehet olyan vad ára...aha, 0,5 kg 600HUF. :O azt még meg se néztem mennyi a tk. liszt, de biztos nem 80 ft...a zölség gyümölcs...hát igen. pont ma gondolkodtam, h mit tudok főzni, ami van itthon, vagy a mi olcsóért vehető...krumplis tészta, grizes tészta, szárazbab főzi jutott eszembe. tegnap krumpli főzi volt...jó diétások. mi??? eh majd főzök vizet :D az olcsó is, meg fogyis is. aszondják, ha megjelennek a buborékok, kész a forróvíz. :D Tényleg így kell csinálni? És a maradékot berakhatom a hűtőbe, hogy eláljon? :D :D :D
602. schybie
2008. febr. 14. 10:53

Kenyérke:

750 g-os 1000g-osnál

270ml víz 360ml

1.5 kk só 2kk

370 g teljeskiőrlésű buzaliszt 500g

90g rozsliszt 120g

5 g vagy 1.5 kk élesztő 2kk

2. program, közepes héjárnyalat, jó tömény, de finom lesz, nekem kicsit sótlan volt, bár eddig mindegyik.

2008. febr. 14. 09:20

Nuska, tökéletesen egyetértek Veled. Épp tegnap néztem (ismét) az árakat a CBA-ban, mert akció volt. És mit szállítottak le? A zsíros, fokhagymás felvágottat, a szalonnát, kolbászt, zsíros tarját, stb. Az okos arcok meg azt mondják, hogy nincs étkezési kultúránk, főleg az idősebbeket már nem lehet átnevelni. Az ő havi pénzükből én is ezt mondanám.

Próbáljon már meg valaki nyugdíjból egészségesen étkezni! (Én próbálok.) Nektek nem kell ecsetelnem, hogy a tk. kenyér, tk. tészta, zsírmentes dolgok, édesítőporok mibe kerülnek, ugye? És mellé még egy kis gyógytea, vitamin, étrendkiegészítő, gyümölcs-zöldség (télen!), hát nem is folytatom, csak itt ülök és füstölgök. És mindenből a "light" termékek a drágábbak. Ugyan miért? Nem kivonni kell belőlük a zsírt meg a cukrot, hanem eleve bele sem kell tenni!

600. zuzmika
2008. febr. 14. 09:19

Én is így vagyok ezzel, hogy ha valaki ott állna mellettem és hajtana, bíztatna, készen rakná elém a kaját, egyszóval felügyelet alatt tartana, akkor tuti már én is lefogytam volna...épp az előbb mondtam a kedvesemnek, hogy ha lenne pénzem beíratkoznék valami " kiképzőtáborba " mert ott lehet szerintem jó eredményeket elérni, de amúgy meg mindig Te jutsz az eszembe Scybie, hogy neked is ment magadtól.

Akkor én vagyok a béna Szeszi,mert nekem nem megy, csak vergődög a földön, biztos vicces látvány vagyok akkor.

599. nuska (válaszként erre: 584. - Danya)
2008. febr. 14. 08:31

Danyusom!

Az elszántságot én is irigylem, de mondjuk, ha féléven keresztül nem kéne munkába, suliba járnom, sőt semmit se kéne csinálnom, "csak" megenni amit az edzőm készen elémrak, és edzeni (persze kőkeményen) a rám szabott edzésprogrammal, nekem is lehet, h jobban menne. Szóval elismerem őket, mert kőkemény volt, az tuti, de kéne egy olyat is csinálni, h lehúz a melóhelyén 8-10 órát, főz a családjára, rendben tartja a háztartást...és akkor mennyit ér el a norbi/alexandra módszere. életszagúbb lenne nem? Jah, és a hozzávalókat egy nagyjából átlagos költségvetésből hozzák ki. Akkor is meglett volna a 90 kiló?

598. nuska (válaszként erre: 583. - Tagi1)
2008. febr. 14. 08:27

Tagika!

Vigyázz magadra!

Ne hajtsd túl magad! Ok?

2008. febr. 14. 08:22

Jó reggelt!

Boldog Valentint Mindenkinek!

Zuzmika! Nekem megy a hattyú...de mikor jógára jártam több, mint egy évig, igencsak hasonló gyakorlatokat csináltunk.

Schybiekém! Szorítok holnap! Remélem, ez a munka tetszeni is fog és ők is Rád gondolnak majd.

Mára fogytam fél kilót.:)))

Nem tudom,hogy ez véletlen, vagy már az elmúlt 3 napi "szigorúság" eredménye. Tegnap hős voltam...elcserélték a norbis sütimet (az eredeti szétnyomódott, mást kaptam helyette - ingyen) és nem ettem meg. Így csak egy kis leveske volt az ebédem. Vacsira oreganos-citromos csirkemellet csináltam salátával. Iagzából számolok is - de fenntartással. Nehezen hiszem pl., hogy a csirkemell hízlalna. Pedig 10 deka 3 pontot jelent. Na sebaj...;) Még akkor is belefértem a napi 20 pontba, hiszen 15 dkg volt a husi , a saláta meg jégsaláta-ubi-koktélpari.

Csak már tényleg kezdenék el fogyni...

Puszi nektek!

596. zuzmika
2008. febr. 14. 08:06

Benéztem én is oda, de eléggé elmérgesedett a hangulat, nem is reagáltam semmire, csak furcsa, hogy már így az elején megy a marakodás.

Drága Pusikó! Kivételesen tovább küldeném, csak sajnos, meg sem tudom nézni, hogy mit küldesz, ezért ne haragudj rám.A tegnapiakat sem tudom sem megnézni sem elmenteni, de volt már egy pár ilyen, tuti nálam van a hiba.Bocsi.

Schybie!Én gondoltam ám rád, és látom téyleg kezd beindulni a dolog, nagyon örülök neki.

Szeszi!te meg tudod csinálni a pilatesben a hattyút, vagy csak én vagyok ilyen éna, hogy nem?

Amúgy hulla vagyok, a drága gyerekem fél 6 kor felébredt, és nem aludt vissza, festeni akart...

595. schybie
2008. febr. 14. 07:56

Jó reggelt!

Indulok újságba, ha megjöttem begépelem Pusi a kenyeret, nincs elfeledve!

Ha már ennyire szívalakú mindenki feje, akkor Boldog Valentinday-t:)

Szép napot!

Igaz nálunk rögtön szakad az eső, de nem gond

2008. febr. 14. 07:29

Boldog Valentin napot

ha lesz időm jövök

puszi

593. danya
2008. febr. 14. 07:03

jó reggelt, csak ennyire futotta ma...:)

puszi boldog szerelmes napokat:)))))

592. schybie
2008. febr. 13. 19:12

Pusi, ezt én sem fogalmazhattam volna meg jobban, osztom a véleményed!

Fürcsi,krémezés és torna, mert holnap megint pörgök

Jó éjt (most kivételesen a kezemben van izomláz:))

2008. febr. 13. 17:59

Minden fogyi lényege az, hogy kevesebbet vigyél be, mint amennyit felhasználsz.

A módszerek lehetnek különbözőek, ahogy az emberi szervezetek is különböznek egymástól. A módszeren nem érdemes vérre menően vitatkozni, jó tanácsokat, jó ötleteket persze szívesen vesz az ember lánya. De a lényeg a lényeg: kevés szénhidrát, kevés cukor, kevés zsír - sok zöldség és sok gyümölcs. És mozgás. Bármilyen. Bármennyi.

Én is tudom, mégsem csinálom?

Hogy a módszer Norbi, GI, Atkins, WW, testkontroll, 90 napos - mindegy, csak beváljon.

590. schybie
2008. febr. 13. 17:22

Péntekre behívtak egy interjúra, látom tényleg gondoltok rám:) remélem itt már tényleg adminisztrátort keresnek és nem vmi humbuk az egész.

Én is megvagyok, kicsit fáj a fejem, lehet az idő miatt:(

Ma is kéne vmit mozogni de nem visz rá a lélek így takarítok inkább egyet

2008. febr. 13. 16:11
Itt vagyok, de semmi érdemleges. A WW fórumon rendesen egymásnak estek a csajok, forr a hangulat.
588. zuzmika
2008. febr. 13. 14:44
Most már aztán, tessék előbújni!
587. zuzmika
2008. febr. 13. 08:21

tulajdonképpen én sem látom át a pontokat teljesen, úgyhogy mára eldöntöttem nem csinálom.nem tudok úgy főzni, hogy mindent számolok, meg finom is legyen meg még a Fanni is megegye..Kenyér helyett marad a hamlett, sok zöldség, gyümölcs, azok amúgy is majdnem mind 0 pontosak, má amiket én szeretek,meg egy kis mozgás.Ennyi.

Schybie!kitartás, majdcsak adódik mostmár valami, ami csak a te állásod lesz.

586. schybie
2008. febr. 13. 07:54

Sziasztok!

A tegnapi nap már jobban tetszett, de a munka-felelősség aránya nem egyezik a bérrel:) Nem is ez a fő gond, mert kezdetnek nem az a lényeg, hanem ezt nem nekem találták ki, nem véletlen mentem bölcsésznek. Megkérdezték hogy hogy tetszett, felvázoltam, hogy nem ezt hírdették meg, hisz ez pénztáros munka, megköszöntem a lehetőséget, visszakérdezett többször hogy biztos-e hogy ne szóljanak ha engem választanának, mondtam hogy nem. Mikor beteg lettem, megfogadtam nem kergetem bele magam olyan dologba amiről már előre tudom nem lenne jó vége, a mellékes munkákkal, Robi fizujával még egy darabig elleszünk, közbe gőzerővel keresek, ép most is egy önéletrajzot írkálok, mert délelőtt le akarom adni. Na szó se erről, a lényeg hogy azért jó volt, végre kimoztulni, és dolgozni.

Amúgy azt érzem nemsokára meglesz a munka, vhogy jó érzésem van ezzel kapcsolatban, talán vmelyik másik helyről is visszaszólnak.

Elaludtam a NF-t mert este még tornán is voltam így csak fél8ra értem haza, de látom István nyert, 90kg-t adott le!!!! Hihetetlen, megnézem neten majd ha lesz időm.

Délután jövök mert csinálom a netest

Továbbra is kérek pozitív energiákat, kezd beindulni a dolog, biztos köze van hozzá hogy egyre többen szorítotok:) Puszi érte

585. Szeszipuszi (válaszként erre: 578. - 7abb7adbf0)
2008. febr. 13. 07:33

Tudod, Pusikó, az a baj, hogy a norbis-kaja csak az ebédem és sajnos könnyen elszalad velem a ló este, ha nincs előre meghatározott étrend. Ráadásul eddig fogyni nem is fogytam igazán. Annak idején, vagy 4 éve, nekem nagyon bejött az atkins-módszer, 3-4 hét alatt ledobtam 6 kilót, amit úgy egy évig tartottam is. Csak az igencsak egyoldalú diéta és nem szeretnék a szervezetemmel elbánni. Ez a ww viszont hasonló ahhoz, csak nem a ch grammokat számolja hanem pontokat. Úgy gondoltam, megtartom a norbis ebédetket - kiszámolva a pontértékét - és a többi étkezéskor a ww-t veszem alapul.

Majd elválik...;)

584. danya
2008. febr. 13. 06:42

jó reggelt:)

na mit szóltok????

nyertünk:)

de azért hihetetlen több mint 90 kilót leadni?

mik vagyunk mi hozzájuk?

hát az elszántságukat nagyon irigylem annyi tény.

583. tagi1
2008. febr. 12. 22:20

igyexem, de tudod mikor meló van akkor azt csinálni kell. most fejezem be a leltárt is.

közben minden más is a fejemre szakadt, kezdve valentinnal-árubeszerzés, ügyintézéssel-ami sorbanállásos rendesen-új bolt miatt, és akkor még a gyerekeimről nem is beszéltem, főzni mosni stb.

épp elég idegölő, csak a kajálásra nem tudok már figyelni, azt eszem ott ahlol épp már éhen halok

2008. febr. 12. 18:42

nuska- első, hogy meggyógyulj a fogyi majd utána is ráér

danya,- magyar pontokról még nem tudunk. itt a hoxán csinálják az amerikai változatot és most kezdi dokylady feltenni a németet.

pusi- lehet, hogy igazad van, ha van jól bevált módszer, akkor azt nem biztos, hogy fel kéne adni

schybie- milyen vot a mai nap?abszolút nem neked való?

tagi- ne dolgozd magad agyon, nehogy valami baj legyen

581. nuska
2008. febr. 12. 18:38
Érdekesen hangzik ez a számolgatós dolog, bár egyre inkább azthiszem, h csak nozogni kéne. de azt annnnnyira utálom ;(
580. nuska (válaszként erre: 579. - Danya)
2008. febr. 12. 18:27

:D :D :D Iszonyú rég nem léptem fel, erre most mondom, megpróbálok visszaolvasni, és tessék danyusom pont hiányol :*

Rengeteg dolgom volt a gyakorlat miatt, illetve van is még. a fogyinak lőttek, már nem is mozgok, dehát 2-3 hete nem birok meggyógyulni. folyton csupa lázas vagyok, és ültömben is alig kapok levegőt, nemhogy mozogva. 84 kiló vagyok most :( ma mértem.

579. danya
2008. febr. 12. 18:02

hellósztok:)

csak köszönök, pesten voltunk tárgyalnil, igy reggel sem értem rá, de most meg rohanok mamiékhoz, látom nagyon benne vagytok a témában. én is utána fogok olvasni. de a magyar pontozást hol lehet találni?

Melcsikém nem is mondod, hogy munka a javából? igen azt látom, hogy nem nagyon teccik ez neked:( sajnálom, gondolod át, ideiglenesen lehet, hogy megfelel, onnan már másabb a kiugrási lehetőség.

Ancsikám merre vagy? tanulsz vagy mi?

na majd jövök

2008. febr. 12. 16:53

Én most teljesen meg vagyok zavarodva. Amerikai módszer, német módszer, Hoxa (magyar) módszer... Ha nagyon beleszámolok, eddig sem ettem 15-20 pontnál többet.

Végleg döntöttem, maradok az általam eddig csinált egészséges táplálkozásnál, keveset eszem és "jó" dolgokat. Ha eddig bevált, akkor most miért változtassak?

Ma ebédre ettem 1/2 tányér zsírmentes húslevest sok zöldséggel, 2 tk muffint és délután 1 szelet tk. tönkölybúza kenyeret (pici szelet) light margarinnal. Vacsora lesz megint 1 szelet Fogyi kenyér felvágottal és paradicsom salátával.

Holnapra káposztástésztát készítek tönkölybúza tésztával. 1/2 tányérral fogok enni.

Ebben maradtam magammal. Időnként megnézem a pontokat, de végső soron a kalória számít, nem? Ez egyébként - szerintem - egy jópofa időtöltés és, hogy foglalkozzunk magunkkal és az egészséges táplálkozással.

Szeszi, ha eddig bevált a Norbi-kaja, miért változtatsz?

Persze, lehet, hogy nincs igazam. Senkit nem akarok befolyásolni. De valamit jelenthet, hogy lement majd' 20 kg, igaz, hogy lassan és nem jött vissza 1 év alatt egy deka sem!

577. zuzmika
2008. febr. 12. 15:25

hát nekem is hétfőtől hajrá!

Annyi mindent kipróbáltam már, remélem ez sikerül majd,mindenesetre a lelkesedés megvan hozzá, az meg már fél siker

576. Szeszipuszi (válaszként erre: 575. - A47449506e)
2008. febr. 12. 14:35
Szerintem nem lehet olyan hatalmas az eltérés. Akkor pedig még mindig jobb, ha kb. tudom a pontértékét, mint ha teljesen vakon eszem a kajákat. De ha tudsz valahol "német" kalkulátort, az örömmel veszem.
575. a47449506e (válaszként erre: 574. - Szeszipuszi)
2008. febr. 12. 14:08
Az a kalkulator az nem jo a nemet WW-hez!
❮❮ ... 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 ... ❯❯

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook