Mindent, csak kevesebbet diéta (beszélgetés)
Szevasztok csajok!
Ismét itt vagyok köztetek, meggyógyult a gépem, egy kicsit betegeskedett.
Majd holnap vissza olvaslak titeket, és csevegünk is. Most csak körbe nézek, hogy a régi barátok, ismerősök meg vannak-e még. Ezer puszi mindenkinek. Legyen szép estétek!
Én ha többet eszem, igyekszem "ledolgozni". már ha nem vagyok éppen megint lusta.
Hiába, a saját lustaságomat is muszáj leküzdeni, pedig ez a legnehezebb.
Sziasztok!
Ma 2,3 kilóval voltam kevesebb, mint egy hete. Remélem marad a tendencia és szépen lemennek a kilók. :)
Micsoda sikerélmények!
Egyébként igen, meglátni ám a fogyást az arcon is.te magad viszont legfeljebb fotókon veszed észre. :D
Hajrá!
Sziasztok!
Egész könnyen sikerült visszaállnom a kevesebb evésre. :) Mérlegre holnap állok. Kiváncsi leszek, hogy mit mond. :)
De jó ötlet! :D
Hát... jó vagy nem jó, muszáj. :D Majd csak vége is lesz!
Én is itthon a kertben futok és intenzív sétálok!Csináltam egy séta pályát!210 lépés körbe!Amúgy autóval járok dolgozni 15 km!A falúban nem sűrűn fordulok elő!Hűha a fogászat nem vmi jó menet!Van ami feltétlen muszáj,ha tetszik ha nem!
:)
Igen, nagyon finom ez az idő.
Én is könnyebben elindulok itthonról - na jó, "csak" a fogászatra, mert az utcákon kódorogni továbbra sincs kedvem. :D De legalább oda el lehet menni az elolvadás veszélye nélkül!
Nekem most ez a szép őszi idő tudd kedvet csinálni!Sokat '-' 1-1 órát sétálok és kocogok!Egyszerűen nem tudok bent maradni!Próbálok heti 3 szór!
:) kitartást mindenkinek!
Nem kevesebb diéta. Ennek a "diétának" a lényege az, hogy a megszokott dolgokat eszed, csak kisebb mennyiségben.
Nekem, úgy tapasztalom, csak Tatarek tud kedvet csinálni. A "jutúb"-on isfent vannak a Formabontó nevű edzései, egyenként 10 percesek. Akár többet is meg lehet csinálni egymás után.
Aki megnézi őket, ne csodálkozzon, a bemelegítés mindegyiknél ugyanaz.
Például:
kevesebb diéta? akkor több mozgás
...kéne
...nekem is
"Álmodozni csodálatos dolog. Annál csak egyetlen jobb dolog van.
Tenni valamit az álmainkért, hogy megvalósuljanak."
Erre gondolok mikor bosszankodom a túlsúlyom miatt!
További ajánlott fórumok:
- Mit teszel akkor, ha fogyózol, és este már megettél mindent aznap, amit lehetett a diétád szerint, te viszont még mindig baromi éhes vagy?
- Magas vérnyomás, mindent csak gyógyszert ne
- Mindent lehet, csak akarni kell!
- Hamyka boszorkánykonyhája avagy mindent elkésziteni természetesen és adalék anyag mentesen amit csak lehetséges!!
- Fogyhatok csak attól, hogy kevesebbet és este egyáltalán nem eszem? Tapasztalatok?
- Mindent a Premium Diet orvosi diétáról - tapasztalatok