Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban? (beszélgetés)
Sajnos teljesen ismerős a szitu a beszólogatások is, mindenhol vannak buta emberek.
Azért is van ez a fórum, inkább ide írkálj. Magadba semmiképpen ne tartsd!
Viszont sajna nagyon meg kell válogatni kinek mit mondasz.
Igen Dólamar, köszi. :)
Akkor van még remény, hátha másik gyógyszerrel sikerül vmit produkálni. Mert olyan nem lehet h egyikre se reagál a szervezetem. Hétvégén kicsit megyünk a férjemmel sétálni-andalogni, nem győz vigasztalni. Pedig nem vagyok egy síró-pityogó típus, sőt...de ez a téma taccsra tesz.
Itt kiöntheted a szíved.Én se győzöm hallgatni,a "nem kell rágörcsölni és jön a baba" mondásokat.De unom!!
Akik ciklus vége felé jártok,fáj a melletek??
Köszönöm!
Senkit sem akarnék terhelni, de olyan jó legalább egyszer elmondani ezeket...mert senkivel nem tudom megosztani...a körneyezetemben szinte mindenkinek elsőre összejött meg sokan úgy vannak h "óó, hát csak le kell feküdni és jön is a baba"
Sziasztok!
Van egy Ovitrelle tüszőrepesztő injekxióm.
Nekem nincs rá szükségem sajnos.
Ha valakinek kell esetlek,féláron.odaadom szívesen.
Köszi Mindenkinek!
Hát most nagyon rossz, de menni kell előre, erősnek kell maradni, mert ez még csak az út eleje.
Krisztiv, nekem egyáltalán nincs ciklusom, azt sem tudom h fel tudják-e építeni. :(
A szonográfus nőci a legjobb a városban,a klinikán dolgozik.
Holnap írok a dokinak,így hiába megyek 21.napi vérvételre,egy nagy büdös nulla lesz. 😢 Júliusban is 1 lett a progim. 😥 Nagyon szomorú vagyok...
Basszus....😰😰😰
Doki mit mondott? Lehet Neked felejtős lesz a closti nagyon elvékonyítja a nyálkahártyádat, meg ha megindult tüsző sincs 😯😯😯
Megvolt az uh... :( :( :(
Nyálkahártya 3,7 mm, ez lóf..sz és estifény. :( Még érésnek indult petesejtem sincs. :( Teljesen kivagyok. Hogy a búbánatban lehet ennyire elcseszett a szervezetem? :O :( :(
Olyan jó olvasni h Ti jobban/jól vagytok, ebből merítek erőt. A legjobbakat Nektek Csajok!
Szia!
Köszönöm a választ.
Hű, az már "memsokára" itt van!
A "cucc" mindkét kategóriába beleillik :) Adatokat írnak a papíron, de nincs feltüntetve a referencia-tartomány :(
Köszi Nina! Vasárnap ,ha addig a hőm is tartja magát.
Ti hogy álltok, mit intéztetek?
Sajna vagy hál'istennek nem tudok a kérdésedre válaszolni. Ez valami pajzsmirigy vagy immunológiai cucc?
Sziasztok!
Valaki, aki immunológián járt már meg tudná írni az ATPO normál értékhatárait ( IU/ml) ? Köszi előre is!
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalatok a Cerazette tablettával kapcsolatban?
- Kinek sikerült a Clostilbegyt tablettával? Milyen adagolással?
- Króm tablettával kapcsolatos tapasztalatok!
- Merkformin tablettával kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
- Van valakinek tapasztalata a kudzu nevü tablettával kapcsolatban?
- Tapasztalatok Bisoblock tablettával kapcsolatban?