Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban? (beszélgetés)
Csucsi nekem is ilyen volt a facelle.. aztan masnap erősebb picit es rákövetkező nap erős 2 csíkos volt és az első csík erősebb is volt. Úgyhogy alakulni fog ez.
Esztella én is drukkolok! :)
Nekem még egy hét és kiderül volt-e a 2 ciszta mellett legalább 1 olyan kis vagány aki elindult, mától meg mehet az utrogestan.
Szép napot csajok!
Húúúú basszus!!! De soká lesz még holnap!!!
Na most lenne nálam az a pont, hogy akkor egy olyat ellőnék, ami már hamarabb mutatja:).
Csucsi... hááát szerintem ez nem negatív, hanem ez egy erősödő pozitív!:)
A negatív az olyan, hogy ha nagyon erősen nézed, akkor kirajzolódik egy halvány csíkocska. Na EZ NEM olyan:)!
Elvileg holnapra még erősebbnek kell lennie...
Úgyhogy hajrá:)!!!
:D nekunk is kellett infacol :) es tenyleg keverhetok :D
Csucsi ha most nem jo a teszt, majd probalj gabrielt, gyogyszertarban kaphato, a korhaz is ezt a markat javasolta, es tenyleg egyertelmuen jelezte.
:D:D:D
Infacolhoz is volt szerencsénk 13 éve bőven:)))) a fiam hasfájós volt rendesen:)))), gondolom még innen ragadt be:)))
Igen igen, inofolic:DDD
Ma kezdtem el végül:).
tegnap addig addig addig kutakodtam, olvastam róla, hogy kezdjem, ne kezdjem, hogy mire eldöntöttem, hogy kezdem, már délután volt. És mivel reggel/este szedem, nem akartam estével kezdeni, akkor már úgy voltam, hogy várok egy napot és ma reggel volt az első:).
Most épp vacsizok, már be van készítve infacol és closty, hogy a napi második adagomat is letudjam:).
Sajnálom a negatív tesztet:(.
Repesztést végül miért nem kértél? Nem az lett volna végülis a legbiztosabb?
Oh de jo:):):) apara fel :D
Ilyenkor mit mond a doki napi egy akcio? H a sperma is megfelelo minosegu es mennyisegu legyen...
Fantasztikus hír!!!!! Akkor ezek szerint minden feltétel rendelkezésre áll a beteljesüléshez:)!
Nagyon szurkolok, húzzatok bele! Húúú de jó lenne ha 11 nap múlva én is hasonlóan szépeket írhatnék:).
Gyertyaállás van az olimpián? Indulnék...:D
Még ha most nem is jön össze, legalább tudom, hogy a Closti segítségével normál méretű tüszőm tud lenni. Ovu tesztre még kíváncsi leszek este, tegnap teljes fehérség volt még.
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalatok a Cerazette tablettával kapcsolatban?
- Kinek sikerült a Clostilbegyt tablettával? Milyen adagolással?
- Króm tablettával kapcsolatos tapasztalatok!
- Merkformin tablettával kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
- Van valakinek tapasztalata a kudzu nevü tablettával kapcsolatban?
- Tapasztalatok Bisoblock tablettával kapcsolatban?