Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban? (beszélgetés)
Annyira nem értem....apa nem megy el egy spermavizsgálatra?
Ó, pedig úgy vártam mit írsz! Na de mem elkeseredni, Ti is ezt mondtátok nekem! Legközelebb összejön.
Na nem jött össze a szülinapi ajándékom. Sejtettem, mert ma visszaesett a hőm 36,9-re, negatív lett a predictorom így dpo 13. Hmm. Szomorú vagyok, azt hiszem, túlzottan rágörcsöltem erre a dologra.
Köszönöm! :) 2 hét múlva kiderül.
Igen, sztem tulaggodod! De nem rosszbol irom, hanem azert, h a testednek higgyj. :) Ha mulik a szurka, fajas, akkor a petesejtecsked mar uton van a mehed fele. A lenyeg, h legyen ott legalabb egy kisficko, aki beleszerelmesedik. :) En drukkolok! :)
Bocsánat, 22 mm persze, nem centi :D
Viszont nekem a ciklusom szerint tegnap vagy ma kellett volna legyen ovunak, mert 24-25 napos általában. Meg hát a tüsző is tegnap volt 22 centis, úgy tudom kb akkorán reped. Ma még picit szurkált a bal petefészkem, de kezd megszűnni, és a hőm még mindig lent...nem sejtek semmi jót sajnos :( ovu tesztem most délután egy lehelletnyivel halványabb, mint a reggeli (de sokat ittam előtte). Ahj, túlaggódom, tudom.
Csucsi nekem is ilyen volt a facelle.. aztan masnap erősebb picit es rákövetkező nap erős 2 csíkos volt és az első csík erősebb is volt. Úgyhogy alakulni fog ez.
Esztella én is drukkolok! :)
Nekem még egy hét és kiderül volt-e a 2 ciszta mellett legalább 1 olyan kis vagány aki elindult, mától meg mehet az utrogestan.
Szép napot csajok!
Köszi csajok, reggel majd kiderül. De talán még akkor sem 100 százalék.
Nagyon drukkolok Esztella!!
Mindenképp írj reggel! Szurkolunk 😉
Tééényleg? Azt hittem ez teljes negatív. Délután csinálok megint 🙂
Húúúú basszus!!! De soká lesz még holnap!!!
Na most lenne nálam az a pont, hogy akkor egy olyat ellőnék, ami már hamarabb mutatja:).
Csucsi... hááát szerintem ez nem negatív, hanem ez egy erősödő pozitív!:)
A negatív az olyan, hogy ha nagyon erősen nézed, akkor kirajzolódik egy halvány csíkocska. Na EZ NEM olyan:)!
Elvileg holnapra még erősebbnek kell lennie...
Úgyhogy hajrá:)!!!
37,1 vagyok!! De a hülye netes teszt hófehér. Holnap dpo 13 bevetem a predictort.
Jányok raktam fel egy képet a ma reggeli ovu tesztemről. Tudom, hogy ez még negatív, de az eddigiekhez képest ez egy erős csík 😀
Rossmannos facelle teszt. Jókat írtak róla, ezért vettem ezt. Hátha hazudik, vagy még csak érik a tüsző, és majd később reped. Előtte is görcsölhetek, ugye? (Nem csak a repedéskor?) Az normális? Sose volt ilyen tünetem, azért vagyok bizonytalan.
Még jó, hogy amikor megvettem a jó nevet mondtam:))). Most iszogathatnám a puffadásgátlót és várhatnám az áldásos hatását:DDDD
Én onnantól, hogy esedékes lehet az ovu, minden nap el fogok lőni egy CB mosolygóst egész addig, amíg mosolyogni nem fog:)))
:D nekunk is kellett infacol :) es tenyleg keverhetok :D
Csucsi ha most nem jo a teszt, majd probalj gabrielt, gyogyszertarban kaphato, a korhaz is ezt a markat javasolta, es tenyleg egyertelmuen jelezte.
milyen típusú teszttel próbáltad?
Azért nem kértem, mert az orvos szerint felesleges költség, valószínű anélkül is megreped...úgy voltam vele, hogy ha ez a hónap nem sikerül, majd a következőben kérek injekciót. Remélem tényleg csak a teszttel van baj, és valójában reped az hamarosan.
:D:D:D
Infacolhoz is volt szerencsénk 13 éve bőven:)))) a fiam hasfájós volt rendesen:)))), gondolom még innen ragadt be:)))
Igen igen, inofolic:DDD
Infacol??? Inofolic neeem? 😁
Ma kezdtem el végül:).
tegnap addig addig addig kutakodtam, olvastam róla, hogy kezdjem, ne kezdjem, hogy mire eldöntöttem, hogy kezdem, már délután volt. És mivel reggel/este szedem, nem akartam estével kezdeni, akkor már úgy voltam, hogy várok egy napot és ma reggel volt az első:).
Most épp vacsizok, már be van készítve infacol és closty, hogy a napi második adagomat is letudjam:).
Sajnálom a negatív tesztet:(.
Repesztést végül miért nem kértél? Nem az lett volna végülis a legbiztosabb?
Nekem első hónapban volt,hogy a netes ovu teszt negatívat mutatót,de az ultrahang szerint volt ovuláció!
Egyelőre az ovu teszt negatív...:(
Bízzunk benne :) Elkezdted a Clostit tegnap végül?
További ajánlott fórumok: