Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban? (beszélgetés)
Kedves lucamami78!
Nagyon szépen köszönöm a válaszod! Nagyon sokat segítettél! :-)
Volt màr petevezeték àtjárhatósági vizsgálatod ?
Ha nincs akkor csináltass.
Nekem ezt decemberbe megcsinálták,a doki annyit mondott hogy januárba menjek vissza,múlthéten voltam akkor vettek vért,a héten mentem az eredményért és mondta,hogy kezdjük a stimulációt és jövôhéten inszemináció.
Nagyon meglepődtem hogy ilyen hamar :)
Épp tegnap hagytam a patikàba 50
ezer ft :(
Engem is zavar hogy ha nincs semmi bajom akkor természetes úton miért nem
sikerül :/
Mi 2,5 ève próbálkozunk már én is teljesen kivagyok teljesen :(
Már szinte az összes volt osztársamnak van 1-2 gyereke,engem meg zaklat mindenki,hogy mikor szülök már ...
Azért kérdeztem rá , mert egyértelmű a vékony méhnyálka 8mm felett kell lenni , de sokszor még az is necces.
A closti meg amúgyis vékonyítja mellékhatásként.
Esetleg fehérjében gazdag étkezés , rengeteg folyadék, az arra is jó, hogy elkerüld a túlstimulálást.
A closti mellé én csak choragon tüszőrepesztőt kaptam. Ez a szomorú, hogy ilyen vérzésre annyit mondott a doki, hogy 7 év gyógyszer után nem tudhatom, nem-e ez a normális....hát nem, azelőtt se tartott egy hétig a menzeszem, de nem barnáztam, hanem normálisan véreztem 3-4 napig. A méhnyálkahártyám hót vékony, a ti javaslatotokra elkezdtem e vitamint szedni napi kétszer. Majd a következő uh-n kiderül, ért-e valamit.
Nagyon nehéz a lelkiállapotom is ráadásul, mert lassan már a férfiak is terhesek körülöttem, csak én nem.
Aviva tornaval nem probalkoztal meg?
Utro is kaptal closti melle?
Baratcserje? Maca? Van egy csomo alternativ dolog, amirol sajna a nodokik nem beszelnek...
Pontosan én is így vagyok,mint te :(
Márciusba leszek 27 és annyit írtak a papíromra,hogy ismeretlen eredetű infertilitás .
Minden eredményem töklétes.
Jövőhéten lesz az első inszeminációm.
Múlt hónapban egy 10 darabosat vettem 7500-ért és azt hittem, hogy megütöttem a főnyereményt:))).
Hát most látom, hogy itt a duplájáért már 30 darabosat is lehet kapni..:)
Aaaaz igen!
10.500 Ft-ért be is ruháztam egy 20 darabosra most azonnal:).
Kívánom, hogy ne legyen rá szükségem, mert azért ezzel egy jónéhány ciklust el tudok tesztelgetni, majd maximum eladom:).
De ennyiért baromira megéri.
Én is úgy voltam vele, hogy ez TUTIRA mosolyog. Nincs bizonytalanság, hogy "most vajon ez halvány, vagy nem, vagy erősebb vagy gagyi és azért nem...stb", hanem ott van egyértelműen a mosoly!
Köszi az infot!!!
cb-t szerintem bármikor lehet, vagy épp lehet reggel is. (én volt h reggel, de volt ciklus mikor du6-kor használtam, és egyezett a gabriellel)
kár, hogy aranyáras :D
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalatok a Cerazette tablettával kapcsolatban?
- Kinek sikerült a Clostilbegyt tablettával? Milyen adagolással?
- Króm tablettával kapcsolatos tapasztalatok!
- Merkformin tablettával kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
- Van valakinek tapasztalata a kudzu nevü tablettával kapcsolatban?
- Tapasztalatok Bisoblock tablettával kapcsolatban?