Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
Sziasztok!
Tegnap megvolt az inszemináció, hát megkínoztak, megszenvedtem vele. Méhszájam nem találta a doki és ráadásul fent volt, 10 napig kell hüvelykúpoznom reggel és este.
Eléggé feszítő érzés alul, szerintem nem baba. De örülnék már, ha megjönne, mert így csak idegeskedek rajta.
Holnapig várok a teszttel. Vagy mégtovább 😁
Én most nem tudom, mi van. 11. napon volt tüszőrepedés, az 9.-én volt, akkor ahhoz kell számolni a 14 napot, ha 28 napos a ciklus?
Most még annyi barna sincs, mint előtte. Lehet tesztelek egyet holnap reggel, ha addig nem jön meg.
Igen emlékszem hogy nálad is hogy volt:(((...olyankor mikor fagyibabak vannak nem kell hormon igaz?vagy hogy lesz most mikor vissza kapod őket?olyan jó neked hogy már a kis bébik ott várnak :)))
Clomid pontosan Clomifene citrato a neve..reggel és este kell 1 tabletta 50 mg-os
En teljesen megertelek Ivett.
En is ugy gondolom, ha inszem inszem ha meg lombik akkor az.
Tudod ,h nekem sem teszett amit a dokim mondott..vegul megcsinaltam de akkor sem ereztem szukseget annak h igy felboruljon a ciklusom.
Meg nem jott meg...de mar most alig varom :(
Mit szedsz amugy?
Holnaptól kell szednem megint ugyanazt a gyógyszert amit a múltkor ,nagyon remelem most nem lesz túl sok tüsző tőle mint akkor mert nem szeretném hogy inszemmel indulunk és a végére megint lombik legyen mert szerintem úgy nem jó :((ha lombik akkor arra lombikos kezelést is kene hogy kapjak,ha túl sok lesz megint inkább kihagyjuk ezt a hónapot is:(
Tudom butaság előre aggódni de biztos tudjatok ti is milyen ez...mikor már annyira szeretnenk hogy sikerüljön ...
Majd irj, hogy mi újság a tüszőkkel.
Nekem ma kellett volna megjönnie, de még semmi. Csak barnázás 1 hete.
Sajnálom :( Viszont jó, hogy ez nem olyan macerás, mint az inszem és mehettek tovább..
Nálam 2-3 napja megint barnázás, szerintem meg fog jönni, akkor majd számolgatok, de nagyon úgy néz ki, hogy az utazás miatt a következő ciklust kihagyom.
Sziasztok,vtam reggel vervetelen,aztan ra kb 1 orara hivtak h ez valoban negativ :( mar fel vtam ra keszulve...de persze nem jo erzes.
Mondta h dontsuk el,h mehet e a kovetkezo ciklusban a fagyi baba beultetes v pihi.Mondtam ok,megbeszeljuk ..ha mehet akkor menstruacio 2.v 3. Napjan uh es folyt.kov .Hat ennyi nalunk.Valakinel valami fejlemeny?
Uh azt nem tudom... 🤔
De ha nincs ,akkor megkerdezem mi lesz a tovabbiakban ha negativ.
További ajánlott fórumok:
- Milyen az inszemináció előtti laparoszkópiás vizsgálat? Meséljetek róla!!!
- Nyíregyháza inszemináció és orvos tapasztalatok.
- Milyen vizsgálatokat csinálnak inszemináció elött?
- Kinek volt inszeminációja Kecskeméten, és milyenek a tapasztalatai?
- 2. inszeminációval kapcsolatos tapasztalat
- Nyíregyháza, Debrecen inszeminációs tapasztalatokat írnátok?