Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
Fura h inszem honapjaban csinalja, de nem lesz semmi hatranyos kovetkezmenye, sot!
Nagyon sokan pont, hogy abban a ciklusban lesznek terhesek. A kontrasztanyag nem jut el a petefeszekig, a hasuregbe tavozik. Azert nem szabad pè utan csinalni, mert akkor mar kimossa a petevezetobol a petet, ha megtermekenyult, ha nem.
De ha nagyon tartasz tole, akkor csinaltass hycosyt, ami sima fiziologias sooldatos feltoltes, es ultrahanggal kovetik a folyadekot. Bar, ezt csak maganba lehet csinaltatni, kb 50 ezer ft-ert. De itt nincs rontgensugarzas se, teljesen veszelytelen.
Nekem legelőször volt az átjárhatósági, utána meg mindenféle vérvétel, amire hónapokat kellett várni...
Te esetedben meg pont fotdítva van, szóval fogalmam sincs. Én mondjuk nem tenném ki a tüszőt ennek.
Titike nagyon szurkolok h +at tesztelj 🤞
Ha meg is akarna jonni..eleg korai lenne..remeljuk h nem.
Irj majd h mi lett az eredmeny ,kitartas 😊
20-án pénteken tesztelek, az lesz a 14.nap, ki akarom addig bírni.
Nálunk spermium szám és mozgékonyság gond van férj részéről, nálam endometriózis, mondjuk az most frissen műtött.
Köszi Maba 😊 Bizakodok en is..hatha 😊
Sztem azert vasárnap v hetfon mar tesztelek 1et..de meglatom még
Pénteken.
Én most tök nyugodt vagyok :)
Kitartás, sikerülnie kell! 🤞🍀
Mikor tesztelsz? 20-án vagy már előbb?
Sziasztok Csajok,nalam varakozas..nekem minden fele erzesem van 🤔
Neha ugy erzem meg fog jonni,ami nagyon rossz,olyan menstruacio elotti ..aztan ugy erzem biztos sikerult es ez normalis mert am most kellene megjonnie ..hmm nem tudom.Felek,nehogy megjojjon.Borzaszto ez a varakozas 😐
Nekünk tavaly novemberben sajnos úgy nézett ki, hogy lombikon kívül nem lesz más esèlyünk, így felkerültünk a listára. Azóta voltunk kontrollon, az eredményeink javultak, így júliusig inszeminációval próbálkozunk, hátha, de alapvetően a lombik megmaradt mint C terv.
Melyik nap fogsz jövő héten tesztelni?
Én is gondolkodtam már ezen a lombik dolgon, bár eddig elzárkóztam tőle, pont a rengeteg hormon meg az altatás miatt... De aztán ha nem sikerülnek az inszemek, akkor el kell rajta gondolkodni.
Nálam most semmi még, van bő 1 hetem. Tesztet még vennem kell.
Köszönöm 😊
Betelefonáltam, azt mondták ne aggódjak, a hormonok miatt van. Kevés hormont kaptam, de az is nagyon megvisel... Remélem a júliusi lombik előtt sikerül teherbe esnem, mert nem tudom hogy bírom majd ki azt a rengeteg hormont 😯
Többiek? Veletek mi újság?
Szia,Maba:)
Szerintem kérdezz ra a dokidnál az a tuti,nekem 3 inszemem volt és volt hogy nekem is fajt belül mindenem,derakam is majd leszakadt...nem volt semmi baj..de mondom az a tuti ha az orvosod mondja👍🤗
Remelem sikerül neked🤗kitartás
Sziasztok lányok ,ne haragudjatok hogy most nem nagyon írok ,velünk most nem történik semmi ,várjuk a következő ménest hogy kezdhessunk 🤗
De mindig olvaslak titeket,figyelem az eseményeket itt a háttérből 😂
Nagyon szoritok mindenkinek hogy sikerüljön ,lássunk jó sok pozitív tesztet!!!Hajra csajok,kitartás !!:))
Szia. Azóta volt valami? Vagy csak pecsételés és ennyi?
Jó sokan várjuk most azt a bizonyos két hét leteltét... :)
Szorítunk most mindenkinek
Nekem meg darabos barna pecsételés. Rég volt mar ilyen félidőben, szerintem a tüsző jött ki. Kicsit ijesztő, de hát sosem volt még ilyen nagy.
További ajánlott fórumok:
- Milyen az inszemináció előtti laparoszkópiás vizsgálat? Meséljetek róla!!!
- Nyíregyháza inszemináció és orvos tapasztalatok.
- Milyen vizsgálatokat csinálnak inszemináció elött?
- Kinek volt inszeminációja Kecskeméten, és milyenek a tapasztalatai?
- 2. inszeminációval kapcsolatos tapasztalat
- Nyíregyháza, Debrecen inszeminációs tapasztalatokat írnátok?