Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
Milyen gyógyszert kaptál eddig,mi a neve?
Én még erről nem hallottam hogy az időpont miatt késlelteti ...ez nagyon gaz így akkor ..:(...nem akarok butaságot írni ,de olyat olvastam hogy adnak először fogamzásgátló tablettát hogy leállításák a rendszert és utána jönnek a hormon szurik mert így jobban nyomon tudják követni az eseményeket odabent...de gondolom nálad nem ez van...
Ne légy szomorú ,tudom bosszantó ,de próbálj meg örülni hogy már itt jartok,és nemsokára beülti meglásd elmegy hamar az idő !!🤗lombik lesz neked igaz?
Sziasztok,na hat voltam a dokinal...nem vagyok tul boldog.Leirtam ugye h nem ertem miert kell ezt a bogyot szednem,hat most vilagos lett,a dokim ugy dontott h atvarialja a ciklusomat mert nem jol jottek ki a napok ...( hetvegek stb)
Tehat holnap kezdem szúrni magam...azaz minden csuszik 1 hetet.
Kerdeztem h ez igy jo am?
Erre o hat semmi gond..masnak is van igy ...
Kva ideges lettem am h az en tokeletes ciklusomat felboritja mert neki ugy nem jo...:( a kedvem is elment.
Szerintetek ez normalis???
Hallottatok mar ilyenrol?
Mivel ma az inszem utáni 13. nap van, így még van remény.
Te most hányadik napon vagy?
Nekem is negativ lett ma reggel is:(((csak én most készülök vv-re,így már nem kell több teszt...
Ne keseredj el ha mégsem sikerül ,koncentrálj a következőre !!legalabbis én így próbálom túlélni ,és nem szomorkodni!!
Egyszer úgy is sikerülni fog ,ha nem most akkor a következő !!!és kész :)))
Igen,bocsi hogy nem írtam ki,vérvétel :))
Érdekes hogy nincs ,nekem minden alkalomnál így alapították meg,itt vv nélkül nem lehet a következő kezelést kezdeni...
De hát már annyiszor írtuk itt hogy igaz mindenhol más:)))
Holnap teszt akkor igaz?
Neked nem kell vv re menni?szerintem ne hagyd abba a progit csak ha az orvosod is azt mondja!
Nekem itt a tájékoztatómon az van hogy használni kell a vv-ig még akkor is ha közben megjön a mensi!
Minden egyes alkalom után (konzultáció,első uh,punkcio és beültetés )mindig kaptam egy füzetet amiben le van írva a menete az akkori kezelésnek és hogy mit kell csinálni utána ...a beültetés utáni tájékoztató füzetemben ez van,ha mensi van vv előtt akkor is folytatni kell a progit és ha a vv mutat negatívat akkor lehet abbahagyni ...
Csak nem bírtam magammal és ma reggel teszteltem és ugyanúgy negativ most is:(((
Azért szerintem et- után 13. napon már mutatnia kellene valamit:(
Nah majd holnap vv és ott kiderül ,de sajnos szerintem ez nem jött most össze ..mensim még nincs de valószínű a progi tabletta miatt,gondolom ...attól késhet igaz?
Na ennek orulok,azt hittem fajni fog utana 😀
Igy nem rettegek annyira 😊
De jó Veronika,ne is jöjjön az a nem várt mensi:)))
Pikapika.
Nem fajt akkor sem mikor csináltaák,utána délután volt csak ilyen mensis szerű fájdalom ,de másnap már semmi,a vérzés is elmúlt másnapra ..jobban féltem én mint kellett volna,a következőre már bátran megyek hehe
Sziasztok lányok!
Igen, én csütörtökön tesztelek. Várom már nagyon, addig is nézem gyakran, hogy kezdődik-e a barnázás, mert ilyenkor már szokott, de most semmi híre.
Amúgy én úgy hallottam, hogy már itt sem altatnak leszíváskor. De ezek szerint mégis?
Igen,en is ugy emlékszem ,h Veronika is 22en tesztel 😀
Arra emlekeztem h nalatok nem altatnak leszivaskor...kicsit orulok,h itt igen.
Mennyire fajt neked utana?
További ajánlott fórumok:
- Milyen az inszemináció előtti laparoszkópiás vizsgálat? Meséljetek róla!!!
- Nyíregyháza inszemináció és orvos tapasztalatok.
- Milyen vizsgálatokat csinálnak inszemináció elött?
- Kinek volt inszeminációja Kecskeméten, és milyenek a tapasztalatai?
- 2. inszeminációval kapcsolatos tapasztalat
- Nyíregyháza, Debrecen inszeminációs tapasztalatokat írnátok?