Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
Ja igen, a trombofília vizsgálat. Nekem szerencsére semmit sem találtak.
A Celanex gyógyszer? Szájon át kell szedni? Az egyik ismerősöm szúrja magát minden nap, hogy ne alvadjon a vére. Szegénynek emiatt kék-zöld a hasa :/
Szia Pika! Haladnak a dolgok feléd :)
Nekem ma jött meg, csütörtöktől szurik, szerdán első ultrahang.
Az szép eredmény!
Enyém csak 1,2 😕
Gratula :)
Holnap reggel tesztelek és ha negatív, a következőket a férjem adja be 😁
De jo neked h Apukad segitett...nekem amikor inszemhez 2x kellett beadni,baratnom csinalta.
De ma reggel meg kellett oldanom...a kenyszer nagy ur 😂😂 de sikerult ;)
Ügyes vagy te,menni fog ne aggódj :)))
En már próbáltam ,nem fáj,és a cél érdekében mindent!!:)))
Igy van Ivett,maradunk pozitivak bar nem konnyu :/
Holnap kezdem szurkalni magam,reggel megyek a gyogyszertarba a szurikert mert persze ez csak rendelesre van,a mhelyemen kell beadni de en ilyet meg sose csinaltam ,remelem menni fog :)
Pika sajnálom, ez szerintem sem normális... A ciklusa szerintem így is borul mindenkinek, aki rásegítéssel próbálkozik (nekem is, mert naptár szerint ma, inszemtől számítva holnap kell megjöjjön, de semmi nyoma, pedig napokig barnázok előtte, de szerintem most a progi fogja vissza...), szóval ez se jó, de hát hogy a doki még bele is piszkál, az nekem nem férne bele. Én keresnék másikat főleg így, hogy fizettek...
Ivett, nem lehet, hogy azért inszem megint, mert így több lehetőség van? Úgy értem, itthon ugye 6 inszem után lehet menni lombikra.. Nem tudom, felétek mennyi.
Örülök hogy úgy dontottetek folytatjátok,meglásd baba lesz belőle ,mindig minden rossz után jön valami jó :))
Csak pozitívan előre ,tűzön vízen át ...!!
Nekem annyit mondott a dokim hogy most pihenni kell a leszivas után 1 hónapot ..nem tudom..de mi itt támogatással kapjuk szóval nem vitatkozhatunk vele:(én sem értem miért kell megint inszem,de úgy vagyok vele hogy igenis sikerülni fog ,vagy így vagy úgy ,inszem ,lombik,nem érdekel csak legyen kisbabánk :))!!!
Szoritok nektek az andrologushoz,az lenne a legjobb ha tudna segíteni:)))
Nekem is ez a bajom ezzel,h ezzel sztem semmi jot nem tesz...:( nagyon kibuktam emiatt.
Fel millio Ft kb es mar igy kezdunk neki...nem hiszem el,h miert velem tortenik ez :(
Beszeltem a parommal,ezt vegig fogjuk vinni itt,de nem kell se fagyasztas se semmi,ha nem sikerul nem akarok maradni :(
Kezdem ugy erezni neha h velem van a baj,de ah ez tortent nem gondolnam :/
13an katunk andrologiara idopontot,hatha mondanak valami biztatot,es ha ez esetleg nem sikerul,talan jobb lesz a sperma es sikerulhet rendesen v nem tudom miben bizzak 😞
Ohh basszus Ivett,sajnalom :(
De am nem ertem miert kell várni ,barátnomnek se sikerult a lombik es mar rakjak is be a kovezkezot...Tudom h nektek nincs fagyibaba...de miert kell varni ? :( es ujra inszem,hat nem tul jo hir ,de hatha meggondolja magat a doki 😞
Most hívtak hogy a vv negativ lett:(((
De hat már tudtam,készültem is fejben a következőre ...
Azt mondta a dokim a progitol nem jött még meg,abba kell ma hagyjam és 2-3 nap....és majd csak a következő ciklusban kezdhetünk megint a leszivas miatt ....hosszú hónap lesz...és megint inszem..
Huuu basszus,értelek ...:((soha nem halottam még ilyenről ,annyira sajnálom hogy megint ilyen klinikát fogtatok ki..teljesen egyet értek veled,ilyet szerintem nem csinálhat hogy csak úgy önkényesen az ő napjához igazítja a te ciklusodat!!! Főleg hogy amúgy meg rendszeres!!!en is felrobbantam volna a méregtől !:(((
De ha már most így alakult nem akarod mégis végig vinni?
Nem is tudtam hogy így lehet állítgatni a ciklust:(((
Nekem eddig mindig pontosan jött 26 napra tavaly egész évben de mióta novembertől kapom a hormon kezeléseket mindig ilyen 30-32 napos lett...még mindig nem jött meg ma sem,jele sincs már és ma vagyok a 30-dik napon:(
Nem nalam nem ez van,estrifam a neve amugy amibol napi 2 kellett.2 hetig.
Es meg le se esett addig meg ide nem adta tervet..tudod es kozolte h kb 7en lesz a leszivas,mert ugye rákérdeztem.Mondom 7en??? Mert?es erre mondta h atalakitotta a ciklusomat es holnap lesz az 1. Nap,erre kerdeztem ismet h miert is....es mondta szo szerint mert o igy akarja,aztan hozza tette,hogy hetvegekre esett volna(am pentek de kva mind1) es az nem jo ugy.
Hat sztem latta a fejemen h picit feszult vagyok.
Nyugtatgatott h ez teljesen normalis.
De most oszinten szerinted noveli az eselyeimet h bezavart mindenbe es egyaltalan nem rendes a ciklusom??
Es nem a penz miatt mondom,de nem eleg h egy vagyont kifizetünk meg azt sem erzem h ezert ők mindent megtesznek h nekunk sikeruljon,pont leszarja sztem.Ah ne haragudj de nagyon merges vagyok...es lehet ki se valtom ezt a sok szart es nem megyek ide vissza :(((
További ajánlott fórumok:
- Milyen az inszemináció előtti laparoszkópiás vizsgálat? Meséljetek róla!!!
- Nyíregyháza inszemináció és orvos tapasztalatok.
- Milyen vizsgálatokat csinálnak inszemináció elött?
- Kinek volt inszeminációja Kecskeméten, és milyenek a tapasztalatai?
- 2. inszeminációval kapcsolatos tapasztalat
- Nyíregyháza, Debrecen inszeminációs tapasztalatokat írnátok?