Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
Egyébként ma nekem is nagyon fájt a hasam. De már elmúlt szerencsére, de kicsit megijedtem én is. Első csemete lesz?
Szia! Megnyugtatlak, még korai lenne! Nekem 5-én volt az inszem, a jövő hét vége felé lehet, hogy a teszt már mutatna valamit... Szinte egyszerre volt:)) Hol voltál?
én 6 hetes kismama koromig semmit de semmit nem éreztem és már a 15. hétben vagyunk :)
Drukk-drukk
Sziasztok! Nekem is meg volt az inszem, ma van a 8. napon. Mikor fogok érezni valamit? Első pár napban fájdogált a hasam. Nyugtassatok meg hogy még nagyon korai lenne bármint is érezni. A Férjem minden nap megkérdezi hogy érzek e már valamit...
:(((((((Persze, ha beteg volt, akkor mindenképpen jobb így neki, csak hát nagyon beköltözik az ember szívébe, bármilyen házi kedvenc is legyen az...:(
Hááát,jobb volt már neki.10 éves kaukázusi pásztor,alighanem daganatos volt,egy hete már fel sem bírt állni.Van két stafford sher terierünk (biztos nem így kell írni :-)),azok már bántották is tegnap előtt.Megbeszéltük,ma elaltatjuk.
Hülyének fogtok nézni,de én tegnap elköszöntem tőle,mondtam,ha neki jobb úgy,akkor menjen el.
5 éve,mikor ideköltöztünk,akkor hagyták itt nekünk,és imádni való volt. :-(
:(((((((((((Szegénykém...
:-(( Hüpp hüpp
Borsám!Hatalmas kutyum itt hagyott. :-(
Le, régebben a 12 óra alvás a minimumnak számított.Most már felébredek még akkor is, ha a csemete még alszik...Átálltam az ő alvásmennyiségére.Ez anyiból jó, ha valamiért kevesebb idő marad alvásra, akkor sem érzem már magam fáradtnak napközben. Azért jó lenne egyszer igazán kialudni magam, de már nem tudok.
Hát igen, pláne, amíg még kicsik voltak...... nem semmi
Lehet, hogy le is szoktál róla ...
Hat gyerkőc??? Az nem semmi, minden elismerésem! Már csak a "puszta" kajálás sem lehet semmi. Plusz az irányítás...
Most már átalussza, igen, már nem kell kelni hozzá. Azért a 2,5 év sok volt a nemalvásból.
AAAAAAZ IGEN:)))))MInden elismerésem!
....elhiszem..én 6 gyerkőcöt nevelek..igaz ,ők már nagyok de pihenni...:)))))))))azt még most kezdem újra tanulni..
Mostmár átalussza az éjszakát teljesen? Gondolom, csak akkor van gáz, ha rosszat álmodik.
az alvásban egyébként is csak szeptember óta van részem:) Keltünk addíg még egyszer hajnalban, úgyhogy ezt már megszoktam, mondhatni:)
Majd biztosan kihagyja az Anyaszeretgetést!!!! Tudja ő, hogy mi a jó neki. Képzeld, ha lesz kettő - még vagy tíz évre lemondhatsz a kiadós alvásról.
Köszi, aranyos vagy!Ja, jó lenne pihenni, de a lurkó sokat is emelteti magát:)
Szia!
A legjobb amit tehetsz:pihenj,semmit ne emelj ami nehezebb 1 pohár víznél és bízz!
Az egyik kolléganőm van hasonló helyzetben de ő már 8 hetes.és pihen.Neki is végig fájt a pocija és félt nagyon.Ő sokkal rosszabb helyzetben van mert még nem sikerült teherben maradnia pedig neki ez az 5. beavatkozása.
A kisfiad pedig gyönyörű! :)))))
Vigyázz magadra.
hát, nemtom....elég erősen fáj... nem hiszem, hogy ez ilyenkor normális....
legalábbis nem tudom..
Nyugika, lehet, hogy csak folyik a helyezkedés, kapaszkodás.
Köszönöm. Fáj a hasam:((((( Kezdek nem reménykedni...
Szia Cipike! Neked is szép napot! Naposat.
Mindenkinek szép napot!!!!
Szia Erám!
Remélem, ma nem kell kidugni az orrocskátokat - itt legalábbis ocsmány idő van. Még jó, hogy mire Pötty megtanul járni, kitavaszodik.
Meg bizony! Ez AZ a hely, ahol mindent meg lehet beszélni. Együtt sírunk, együtt nevetünk, együtt izgulunk.
További ajánlott fórumok: