Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
Szia Drága Borsám!
jó munkát mára!Ne dolgozd agyonra magad!
Most lépek megyek tornázni!
De olyan izom lázam van hogy!
Sziasztok.
Hogy vagytok, hogy álltok a baba programmal?
Holnap megyek a dokihoz megjöttek a véreredmények. Remélem már bele vághatunk az inszeminációba. Úgy izgulok. Jó lenne nagyon már egy baba.
Holnap majd el válik mit mond.
Jó éjt mindenkinek!
Nem képzeld, pont abban a hónapban amikor babás lettem lejárt a szerződésem (pár nappal a pozi teszt előtt) és nem hosszabbították meg mert nyilván egyértelmű volt, h friss házasként, 28 évesen nem fogok már éveket várni a babával.
De mivel végig veszélyeztetett vok, amúgy is táppénzen lennék, így meg munkanélküli.
Te?
húúú majd 2-3 hét múlva. De nagy baj tuti nincs azt mondták, az már az eddig meglévő eredményekből kitűnne.
Köszi a kérdést :)
Te hogy vagy?
Jobb lenne, ha kicsit nyugalmasabban állnál neki:) Persze tudom,hogy a melóhely az melóhely.
Amit a foxinak is írtam, nem irigylem a helyzeteteket!
Nagyon szurkolok értetek!
Sziasztok!
Először is köszönöm a hozzászólásokat. Egyszóval ez az élet nem semmi, ami elmult az már biztos...
Azért én nem vagyok szomorú, meg depis, olvastam ma sokan azok voltatok, sajna nekem még gondolkodni is alig volt mostanában időm, na de ez nem panaszként, csak sok a munka....Ma már a 3. inj-t adtam, nekem rohannak a napok. Mivel az inszemet szabadnapomon próbálom megoldani ezért ezeket a napokat előre dolgozom be, mivel a munkahelyen nem tudnak semmit. Érdekes így.
Nagyon termékeny volt a csapat...
Foxy girl én nagyon együttérzek veled, átéltem... Fel a fejjel ez csak jobb lehet a mi sorsunk nem ez, csak a pozitív dolgokra gondoljunk. Én kicsit hiszek abban, hogy minden történik valamiért, tanulunk belőle, erősödünk, tapasztalunk, átélünk, megértünk mást, átértékeljük a dolgokat...
Üdv mindenkinek, én csak esténként jövök.
Lányok tudna valaki nekem segíteni??
Az Aviva torna érdekelne.Olvastam mire jó stb.Ki szeretném próbálni,de a neten csak könyvet találok róla.Tud valaki videót róla??Esetleg valaki aki használta véleményt mondana??
:))))))))))))))))))
Haláli:))
Imádom a vidám embereket!!!
További ajánlott fórumok:
- Milyen az inszemináció előtti laparoszkópiás vizsgálat? Meséljetek róla!!!
- Nyíregyháza inszemináció és orvos tapasztalatok.
- Milyen vizsgálatokat csinálnak inszemináció elött?
- Kinek volt inszeminációja Kecskeméten, és milyenek a tapasztalatai?
- 2. inszeminációval kapcsolatos tapasztalat
- Nyíregyháza, Debrecen inszeminációs tapasztalatokat írnátok?