Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
Szia! Ha jól értelmezem a problémádat nekem is hasonló van, a méhnyaknyákom túl sűrű, s nem engedi át a spermát. 3 éve az első inszeminációm sikeres volt. Tehát a reményt ne add fel.
Most pedig pont egy napon volt az inszeminációnk, csak nekem a Nőgyógy. Klinika meddőségi szakrendelőjében(szintén Debrecen!).
Sok sikert magunknak!
Sziasztok. Beugrottam kicsit megnézni mi van a régiekkel van e még itt valaki és ki hogy áll a baba témával:-)
Kitartást mindenkiek
sziasztok! pár napja olvasgatom az írásaitokat, mert én is túl vagyok az első inszemináción, szerdán 16-án csinálták a Debreceni kaáli intézetben.
3 napja csak olvasgatok, mert olyan ideges vagyok! mert: az előző ciklusomban menses előtt valószínű, hogy nem repedt meg a tüszőm és cisztám lett, ami fel is szívódott - mondták a menses 3. napján lévő vérvételből. Ekkor el is kezdtük a Merionalt és a vitaminokat. a 12. napon megtörtént az inszemináció. Febr 14-én este 11-kor 2 ampulla előre összeszerelt szúrit adtam be magamnak valami G betűs, már nem tudom a nevét, meg gátolja az idő előtti tüszőrepedést.
Én meg pont attól félek, hogy az a baj, hogy nem tudott megrepedni, mert szerdán 12-körül mikor csinálták az inszemet még akkor is látta a doki a tüszőt a petefészekben! amúgy a mensesem óra pontos és egyébként 30 éves vagyok.
pénteken telefonálnom kellett az immonológiai eredményért és kiderült, hogy 50x higításban ellenanyagot is termelek!
szedek medrolt, méh immunrendszere gyengítése miatt, és aspirin protectet is ami elvileg a beágyazódást segíti elő!
a tüsző repedést általában mindig érzem oldalsó szúró fájdalomként és addig mindig nagyon kemény a cicim is, másnap reggel csütörtökön hirtelen puha lett a mellem és nem volt oldalsó szúró fájdalom sem! remélem kijutott a kis petécske.
Bocsi, hogy ilyen sokat írtam, de már úgy el ment minden bizodalmam az ellenanyag termelés miatt is /nem tudom, hogy ezt csak a méhnyak termeli-e nem kérdeztem, mert eleve mérges voltam a dokira, hogy lehet hamar csinálta az inszemet/, bár ő azt mondta, hogy jobb így mint akkor mikor már kint van, mert van akinek csak 12 óráig él./
bocsi mégegyszer, hogy ilyen sokat írtam nektek!!!de próbálom magam nyugtatni, hogy csak nem volt felesleges!
nektek volt már hasonló tapasztalatok ellenanyagtermelés stb..
előre is köszönöm!!
:-) pasik
nem baj, lényeg h te tudod mikor kell!
Vagy most nem? ovuteszt?
Sziasztok!
A múlt szerdán volt az első inszeminációm:-)) A dokim a 17. napra hívott vissza kontrollra. Azt szeretném kérdezni, ez nem késő egy kicsit? Úgy tudom, általában a 14. napon szokták nézni az eredményt.
Nálatok hogy volt? Köszi a válaszokat!
Sziasztok!
Hallotatok ti már az alveoról?
Egyik ismerősöm ennek a segítségével esett teherbe.
Sziasztok aki még emlékszik rám!
Nem járok már fel ide .Szakítottunk a párommal pár hónapja így sajnos nekem ez a dolog most nem aktuális.Élem tovább az életemet aztán majd egyszer biztosan nekem is összejön a baba!
Puszilok mindenkit sziasztok lányok!
Orsi
Sziasztok!
Bent vagy Mufurc77 a klubba!
Sziasztok Anitám!!
Jól vagyunk,köszi.Remélem,Ti is.
Jaa, szóval le vagyok maradva egy fázissal!:))
Jelentkeztem is.
Sziasztok Lányok!
Sokat gondolok rátok és mindenkinek nagyon drukkkolok!
Borsám, Erikám, jól vagytok?
További ajánlott fórumok:
- Milyen az inszemináció előtti laparoszkópiás vizsgálat? Meséljetek róla!!!
- Nyíregyháza inszemináció és orvos tapasztalatok.
- Milyen vizsgálatokat csinálnak inszemináció elött?
- Kinek volt inszeminációja Kecskeméten, és milyenek a tapasztalatai?
- 2. inszeminációval kapcsolatos tapasztalat
- Nyíregyháza, Debrecen inszeminációs tapasztalatokat írnátok?