Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
Segíti a beágyazódást, és erősíti vastagítja a méhnyálkahártyát, amit amúgy sajnos a closti roncsol:S
Ill. arra jó még, hogy megakadályozza a progeszteron hiányból adódó vetéléseket.
Sziasztok!
Megjöttem a Kaáliból. Januárban kezdjük az inszemet, azt mondta, hogy ilyen inzulin eredményekre még szte a mesmentis sem írna fel gyógyszert (idézem) "akik mindenkinek írnak". Az lh-fsh arányomra azt mondta van ilyen, nem vagyunk egyformák, ettől még lehetek terhes. Clostyt kell szednem a 3 cn-től a 7-ig és jelentkezni nála ha megjött a mensim. Van egy szép tüszőm, még kaptunk egy utolsó esélyt, szerda körül próbálkozzunk mondattal engedett el :D
Bibü, nagyon várunk a hírekkel!!!!
Dior, sajnos tudjuk, mit érzel:( Fel a fejjel, és hajrá sikerüljön a 2.!!!!!!!!
Sziasztok Lányok!
Ma kellett volna tesztet csinálnom, de tegnap megjött, tehát nekem se sikerült az első. Eléggé csalódott vagyok, mert mint ti is nagyon szeretnék már babát. Holnap kezdem megint előröl, remélem nagyobb sikerrel.....
Szia!
Jó reggelt..:) Én ma megyek a Kaáliba megbeszélni, hogy akkor mi legyen januárban. Drukkoljatok!
Szép jó reggelt mindenkinek !
Videm szép hetet kívánok nektek !
Én is ugyanígy jártam! Ne olvassa az internetet!- ezt mondta, és kaptam 3 fölösleges hormonkezelést...
Kíváncsi lennék kinek mikorra lett érzékelhető a javulás. Az új dokim azt mondta 2-3 hónap.
Hát egyik nőgyógyász nekem is ezt szakózta, és kaptam is fölöslegesen sok szuris kezelést..Mert a kaáliba meg kiderült hogy inzulinom magas!és engem még ez előző dokim le is szidotthogy tuti hogy nincsen inzulin problémám ,és hogy ne olvasgasak a neten hülyeségeket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nah és 2 teljesen fölösleges kezelésem volt!!!!!!!!!és sok szurit kaptam 8 petesejt volt!!!!!!!!!!!!de baba nem lett...........................
borzasztóak egyes orvosok,hogy mennyire tudatlanok!és magabisztosak!
Én azt hallottam, hogy azért fontos ez meddőség esetén, mert amúgy nem vagy cukros, vagyis nem számítanál annak, de ebben az esetben más értékeket vesznek figyelembe.
Az én dokim szerint sajnos ez csak egy divat...pedig miből állna megnézni?!Nem?!És ha mégis?!Nekem tényleg van is ismerősöm ,aki 8 évet várt emiatt és mikor diétázni kezdett rögtön terhes lett, nem ám hónapok múlva.És csak diéta kellett neki olyan kismértékű volt az eltérés nála.
Azt mondta az orvosom rendbe van minden mehtek inszemire igen ám de 1 hónapja nem jön meg, terhes nem vagyok.
Valakinek inszemi előtt írta már fel az orvos a norculotot?
Sziasztok.
Sajnos nekem is pcom-van már 3 éve küzdök vele. Kitartást nektek.
Nekem sem volt inzulin vizsgálatom, de már annyira téma lett, hogy én is megcsináltatom. Kezdek ráparázni a dologra...Úgyis mennem kell éves laborra, majd megpróbálom megkérni a házi dokitól, hogy akkor egyúttal csináltassuk meg azt is. Hátha belemegy...
Nekem mindig este vagy késő délután kell(ett) mennem a nődokimhoz vizsgálatra is meg inszem is mindig este volt. Így nem volt gond a melóhelyen. De pont azon gondolkoztam a múltkor, ha jövőre nem sikerül a 3. inszem sem, akkor ugye megy a lombik. De akkor tuti, hogy táppénzre megyek, mert állandóan elkérni magam, nem menne, ezer százalék, hogy kihullik a főnököm haja. Nekem meg az a legfontosabb, hogy nyugalomba legyek lombik után, semmi más nem fog érdekelni!!! Főleg nem a f.szfej főnököm!!! A baba mindennél fontosabb lesz/lenne!!!
További ajánlott fórumok:
- Milyen az inszemináció előtti laparoszkópiás vizsgálat? Meséljetek róla!!!
- Nyíregyháza inszemináció és orvos tapasztalatok.
- Milyen vizsgálatokat csinálnak inszemináció elött?
- Kinek volt inszeminációja Kecskeméten, és milyenek a tapasztalatai?
- 2. inszeminációval kapcsolatos tapasztalat
- Nyíregyháza, Debrecen inszeminációs tapasztalatokat írnátok?