Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
Sziasztok Csajok!Már jó régen írtam ide, de olvaslak benneteket.
Mindenkinek nagyon boldog, békés karácsonyt és nagyon nagyon boldog új évet kívánok.Ha már karácsonyra nem is ért ide a Jézuska a babákkal, akkor jövőre már tuti ideérnek :-D
Mindenkinek kitartást és erőt kívánok!!!! :-D És persze BABÁT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sziasztok!
Mindenkinek meghitt,békés,boldog karácsonyt kívánok és ami kívánsága nem teljesült az a jövő évben teljesüljön.Sok-sok babát kívánok mindenkinek!
Sziasztok !
Békés Boldog Karácsonyt kívánok nektek !!!!Kívánom, hogy ne csak a mai nap, de a szíved minden nap karácsonyi szeretetben égjen,
a boldogság állandó fénye költözzön életedbe, és az ünnepek elmúltával is úgy ragyogj,
mint szenteste a karácsonyfa előtt! :)
Sziasztok!
Végre valami jó hírrel is szolgálhatok, tegnap voltam terheléses inzulin és cukor vizsgálaton, és a júliusihoz képest majdnem hogy tökéletesek lettek az eredményeim. Ezekkel már spontán is sikerülnie kéne, nem értem egyszerűen, hogy miért nem, de mindegy. Januárban inszem :)
Ne haragudj, nem akartalak bántani. Én csak azért javasoltam, hogy aznap tesztelj mikorra nem várod, mert akkor azért már eléggé pontos tud lenni a tesztelés. Ha korábban csinálsz, és mondjuk negatív, akkor nem akartam, hogy letörj, vagy csalódott legyél. Itt mindenki mindenkit arra biztat, hogy minél később teszteljen a biztos eredményért. Persze van akinek már kimutatja a 11-12. napon, de nem egyformán termeli mindenki szervezete a hcg-t.
Nagyon szorítok neked, hogy sikerüljön az inszeminációd! Sajnos mi itt elég sokan vagyunk, akik hiába várják a sikert, én nagy szükségünk lenne a pozitív példákra!
Szóval szerintem próbálj várni amíg csak tudsz, annál biztosabb az eredmény, ha meg már nem bírod, úgyis tesztelni fogsz:)
És ma reggel nem teszteltél??
Mert én igen, csont negatív, de valahogy nem érdekel:O Annyira nem is számítottam rá, és akkora nem is reménykedtem az elmúlt egy hétben, hogy bánkódni sem tudok.
Jó reggelt mindenkinek.
Nekem 12.-én volt az első inszem. 25.-én nem várnám a piroskát, hátha megeszi a farkas addig. Mikor tetszteljek leghamarabb?
Sziasztok lányok!
Hát úgy látom még mindig váratnak magukra a jó hírek. De majd jövőre megtáltosodunk, és jön a bébibumm!:)
Én túl vagyok az átjárhatósági vizsgálaton (ultrahangos volt) és szerencsére mindkét oldal átjárható. Januárban kezdődhet is az első inszem, ha megjön Clostit kell szednem. (szurit nem is írtak fel, pedig már lélekben készültem rá)
DEEE, nekem még nincsenek is meg a hormon eredményeim! Azt sem tudom, hogy rendben vannak-e. Csak a jövő héten lesz meg a lelet.
Úgy gondoltam, ha valami nem lesz rendben, akkor hiába kaptam meg a receptet, nem fogom elkezdeni az inszemet januárban.
Kicsit furcsának tartom így a dolgot...
Hát holnap már mutathatná!!
Bibü:(:( Sajnálom!!!!!!!!!!!!
További ajánlott fórumok:
- Milyen az inszemináció előtti laparoszkópiás vizsgálat? Meséljetek róla!!!
- Nyíregyháza inszemináció és orvos tapasztalatok.
- Milyen vizsgálatokat csinálnak inszemináció elött?
- Kinek volt inszeminációja Kecskeméten, és milyenek a tapasztalatai?
- 2. inszeminációval kapcsolatos tapasztalat
- Nyíregyháza, Debrecen inszeminációs tapasztalatokat írnátok?