Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
Én holnap.Van 1-1 19mm-es tüszőm mindkét petefészekben. Ovitrelle 1/2 1-kor lett beadva, ovuteszt negatív. Vajon negatív teszt hiányában is lehet pé?
Hogy vagy? Már lassan 1 hete, hogy voltatok, mindjárt eltelik még ez az 1 is! Érzel valamit?
Shaunie, voltatok ma Ti is? Mennyien voltak... Mikor mehettek?
Mi is jártunk oda fél évet, igaz az andrológiára. Választhattuk volna Szegedet is, de Pécs nekünk közelebb van, igaz így a komphoz vagyunk kötve.
Szóval holnap már szúrsz?! Te magad?
De nőnek a tüszőrepesztő után is.
De ezen ne izgulj.
Nekem hétfőn 12-kor volt 18 mm, este 5-kor adtam be a szúrit, szerdán meg 22,8 mm volt.
De utána olvastam és a 18 és 33 mm között váltotzk a tüsző mérete, ez egyénfüggő. Lehet neked nagyobbra nő!
én azon izgulhatnák ,hogy csak 1 érett meg, de nem izgulok, egy is bőven elég. mondjuk úgy mondták, hogy ez a domináns tüsztő, hogy ezen kívül van még több is, csak azok nem ekkorák. Szóval az is lehet, hogy nekem is volt akár 5 is, csak ennél kisebbek és ezért azt nem is mondták.
IR-es vagyok, de már nem szedek gyógyszert, mert annyit javultak az értékeim, hogy a doki engedte elhagyni. De a ma reggeli cukormérésnél majd szívinfarktust kaptam, mikor megláttam. Soha nem volt még olyan magsa (6,7).
Szerintem sem lehet feladni, de mondjuk én a lombiktól egy kicsit parázok, pléna, hogy egy egyszerű stimutól ennyi tüszőm lett..
Most kezdünk bele a másodikba. Tegnap jött meg és holnap kezdem a stimulálást.SOHA nem szabad feladni. Már van egy majdnem 3 éves kislányunk,8 évet szenvettünk érte,de megérte. Jöhet a következő!!!
Máskor is gond van a cukroddal,vagy csak most? Megismertem egy nagyon kedves lány az előző inszemnél,ő cukorbeteg volt,és neki is bezavartak a hormonok,de nem volt gond.
Húú bocsi elolvastam.... úgy értettem, hogy már van... sajnálom...
Mentek tovább? Lesz folytatása?
Nekem ráadásul a cukrommal is van valami gáz most, holnap reggel megint megnézem, de nem tetszik nekem, nem szokott ilyen magas lenni.. remélem csak a hormonok kavarnak be..
Szia zzsuga!
Ne izgulj minden normális. Első inszemnél nekem is 5 tüszőm volt. Lett belőlle egy babóca,aki sajnos nem akart velünk maradni. Igen,lehet több baba is,de nagyon kevés rá az esély. Természetes,hogy ilyenkor fáj a petefészked,hiszen dolgozik. Később is fogsz nyilalásokat érezni,de az normális. Ne aggódj,minden rendben lesz!!!!!!! :-) Legalább 5 tüsző közűl tud választani a "kiskatona". Inkább örülj,hogy ennyi van!
Sziasztok!
Látom már mindenki a célegyenesben van!!!! :-)
Nyugi mindenkinek! Képzeljétek el ahogy megtermékenyűlnek és azt is ahogy beágyazódnak.
Bízzni kell,hogy sikerűlt,de ha nem akkor talpra kell állni és tovább csinálni! Úgyis összejön,csak nekünk nehezebben.
Eperke: Az már nagyon szép kis tüsző!!!:-) Tökéletes! Hajrá!!!!
pixi84: Ügyes vagy a kitartásod miatt!!! Hidd el sikerűlni fog!
Shaunie:Írd meg,hogy mi volt az ultrahangon!!!
KITARTÁS,POCAKOT FOGUNK NÖVESZTENI,40 HÉTIG!!!!!!!
Nekem már a 3. lesz... Bízom benne, hogy lesznek tüszők és még nem repedtek meg!!
Te mikor mész uh-ra?
Shaunie! nyugiiiiiiiiiiii!
Szia pixi 84!
Szerencsére nem híztam a stimuláló szerektől csak attól,hogy többet ettem és kevesebbet mozogtam.
Hanyadik inszemre készűlsz? Nekem ez lesz a második.
Írd majd meg,hogy mekkora tüszőid vannak,és mit mondott az orvos.
További ajánlott fórumok:
- Milyen az inszemináció előtti laparoszkópiás vizsgálat? Meséljetek róla!!!
- Nyíregyháza inszemináció és orvos tapasztalatok.
- Milyen vizsgálatokat csinálnak inszemináció elött?
- Kinek volt inszeminációja Kecskeméten, és milyenek a tapasztalatai?
- 2. inszeminációval kapcsolatos tapasztalat
- Nyíregyháza, Debrecen inszeminációs tapasztalatokat írnátok?