Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
A szurival még több tüsző és így petesejt "születhet", míg valaki csak a clostyra nem reagál és az az 1 alkalom akkor már elúszna...
Ma lesz az első action?
Szerinted nem furi, hogy vannak olyan helyek, ahol csak Closty van, nekünk meg szuri is? Olyat is hallottam, ahol meg semmi nincs, az mondjuk furi sztem.
szívesen, és drukkolok! :)
Sok sikert a műtéthez!Köszönöm a tanácsot,már rendelem a könyvet,remélem segít a torna!
köszi szépen! :) engem még megműtenek jövő kedden, aztán jöhetnek azok a babák :)))
Lehet ám, hogy nekem a + szuri is hozzá segített és magától a clostytól nem fogsz kg-at felszedni...
Akkor jó, de remélem nem hízok tőle, mert már így is épp a határon vagyok, hogy túl kövérnek érezzem magam. Kilóra nem vagyok sok, de alacsony vagyok és könnyű csontú.
Nem gondoltam, hogy 5 napos gyógyszerszedéstől lehet hízni! Akkor próbálok figyelni a kajára is, hátha segít az is.
Már ne haragudj, de ha okoskodni jössz ide, akkor inkább ne is írj. Itt nem olyanok vannak akik 1 hónap után sírnak, hogy nem jön a baba és inszemre "jelentkeznek". Ettől már csak a ne görcsölj rá, majd jön ha akar, dumát utálom jobban....
Szerintetek nagy bajt csinálok magamnak azzal, ha a 3. inszemre készülve, nem a 3. cn-on kezdem el a clostyt és a szurit, hanem a 4.-en?
Mit értesz alatta, hogy "házilagosan"?
Az inszemináció körül nagyon sok felesleges sallangot alakítottak ki szándékosan, méregdrága kezelések, donorsperma, és persze a drága évek is mennek, pedig házilagosan is meg lehet csinálni, ha amúgy a leendő anyuka egészséges ;)
Sőt, első nap rókakoma is meglátogatott.
Igen!!! Én is szokatm/volt... Meg sajna híztam is... :(
Csajok a clostitól puffadhatok? Akkora a hasam!
Köszi,aranyos vagy!Már rákerestem a neten.Nektek is sok boldogságot és sok-sok babucit!!
értelek, és természetesen ez a ti döntésetek. sok boldogságot kívánok nektek, bárhogy is alakul!! (a tornát azért megpróbálnám a helyedben, hátha...)
Nekem egyben adták oda az összes receptet, Te lehet, h. UH után kapod meg, aztán inszem után a progireceptet.
Eperke, 2x1 clostyt szedsz?
Hétfőn megyek, mivel vasárnap fogy el a closty, megnézni csinált-e valamit.
Ez lenne szerintem is a normális, de nekem is csak egy uh időpontot mondott a doki. Na majd kisírok egy közbensőt is.
Nekem még nem írták fel a tüszőrepesztőt? azt mikor írják ki? vagy ott fogom megkapni? mert benne van az inszem árában? annyira ne értek hozzá, bocsika, hogy enniyt kérzeke. Még valami a tüszőrepesztő után nem kéne kapnom progi utánpótlást? mert arról sem kaptam receptet..
Ja, ahány ház, annyi szokás! (o:
mensi jelegű körcsök is szoktak lenni peteérésnél,én tegnap voltam második inszemen és szombaton kaptam a tüsző repesztött ,másnap már görcsölkedtem
És mikor kell menjél legközelebb?
Hannicsku, először nekem is fura volt, hogy csak egyszer kell mennem, de nyilván mindenhol más a protokoll. Nem vagyok az a fajta, aki megmondja a dokinak, hogy mikor mit tegyen.
Sziasztok!
Én nem értem, hogy tudják így követni a tüsző méretét, hogy ilyen ritkán kell mennetek uh-ra!
Nekem is volt 3 inszemem, mi a ciklus 2. napján kezdtük a stimut, 6. napon mentem először uh-ra, aztán kétnaponta.
Hát az a 100-200 ezer sincs most jelenleg meg,de ha az első babáról lenne szó biztos összeszednénk.Itt a legnagyobb gond még a korom,meg az hogy én hiszek a sorsszerűségben,ez biztos hülyén hangzik.De már egyszer elvetettük ezt a lehetőséget aztán mégis nekivágtunk és mégsem,szóval ezért.Örülök az egészséges gyerekemnek és bízom a csodában,mert a remény hal meg utoljára.Ne nevessetek ki,de nektek nagyon szurkolok!!!!Mert ha még nincs babátok,akkor muszáj,hogy legyen!!!!
Ma vagyok a 12. napon. Egyátalán nem készül érni tüsző magától, ezért mondta, hogy fel ír clostyt, mert rosszat nem tesz vele.
A rutinosakhoz lenne kérdésem: ma jött meg a menszeszem, 3. inszemre készülünk. Ciklusaim ált. 32 naposak, most az üres hónapban 25 napos volt. 18-án a 14. cn. kell menjek uh-ra a hosszú hétvége miatt és azt mondták, h. vigyem magammal a tüszűrepit, hátha azonnal be kell adni. Ugye a beadást követően 36 órával van repesztés. Ha szükség lesz rá, akkor mikor lesz vajon inszem? Másnap reggel?
Nem vettem észre akkor még a válaszod, sorry!
Ne máááár!!! Hányadik cn.-on vagy? Clostyval még beérhet?
További ajánlott fórumok: