Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
Szia Marcipán! Én holnap megyek uh-ra, kedden v. szerdán lesz inszem.
Te hogy viseled ezeket a szurikat, bogyókat? Nem híztál tőle?
Sziasztok márciusi inszemesek!!!
Ki hol tart????
Volt már valakinek inszemináció,vagy most jön?
Nekem ma jött meg és a 3 naptól closti és Gonál-F.
Nekünk eddig nem volt túl megterhelő anyagilag. A gyógyszerek eddig 4500 Ft-ba kerültek, az meg szerintem nem vészes. A closty 865.-, a szuri 2000,-, az utro 1600 volt. Ami plusz volt az a petevezető átjárhatósági, de az is csak azért mert nem akartam kórházban csináltatni.
Egyébként ne izgulj biztosan Te is növesztesz szép kis tüszőket és szerdán meglesz az inszem. Pillanatok alatt megvan, kb mint egy rákszűrés vagy Neked már volt inszemed?
Azért bízz a dokidban, csak tudja mit csinál.
Holnap gyere mesélni!!!
Én 1x2 Clostyt kaptam és 5 Menopur szurit PÉ segítőnek, tüszőrepesztőnek Ovtrellet. A Gonapeptylt nem ismerem!
Holnap ilyenkor már kismami leszel!! :)
Pixi, de miket szedsz és milyen szurikat kapsz?
Mert én most Gonapeptyl-t kaptam és ez állítólag nem is tüszőrepesztő, hanem érést késleltető.
Csak nem adtak rossz szurit....
Köszi csajok nagyon aranyosak vagytok!
Képzeljéták már a szurin is túl vagyok! Nem gondoltam, hogy menni fog egyedül, amikor megláttam mekkora tűvel kell csinálni!! De úgy 2 perc után rászántam magam és nem is volt vészes!
A nyálkahártyára, még a vörösbor tippet kaptam. Persze csak 1 dl este, kb még 1-1,5 hétig.
Izgulok nagyon!
Jajj, ez szép nagy tüszőcske!! Én csak az E-vitamint szedem, nem tudom mi lehet még jó a nyálkahártya vastagítására.
Várjuk a fejleményeket!!
Sziasztok :)
Érleltem egy szép 18 mm tüszőt, ma 5-kor kell beadni az szurit és szerdán 9-kor lesz az inszem!!! Nagyon örülök! Izgultam ,hogy nem hat majd a gyógyszer, de segített!!
Nem tudjátok mivel lehet vastagítani a nyálkahártyát az E-vitmainin kívül? 9,3 mm volt, szeritnem jó lenne még növelni rajta!
Kíváncsi vagyok, hogy nekem érlel-e tüszőt a closty. Miután megvolt az 5 napos kúra, nektek utána mikor kellett menni uh-ra.
Egyébként, hogy ki mit kap attól is függ milyenek az érkékei. Illetve nálunk szuri csak lombiknál van.
További ajánlott fórumok:
- Milyen az inszemináció előtti laparoszkópiás vizsgálat? Meséljetek róla!!!
- Nyíregyháza inszemináció és orvos tapasztalatok.
- Milyen vizsgálatokat csinálnak inszemináció elött?
- Kinek volt inszeminációja Kecskeméten, és milyenek a tapasztalatai?
- 2. inszeminációval kapcsolatos tapasztalat
- Nyíregyháza, Debrecen inszeminációs tapasztalatokat írnátok?