Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
Sziasztok!Màr nem fàjnak a melleim... :-( Vettem 12-es tesztet holnap reggelre, valszeg pènzkidobás volt...
2 inszemináción vagyok túl egymást követő ciklusokban, és sajnos ma megjött. A harmadik inszemet meg lehet csinálni a kovetkező ciklusban, vagy várni kell? van valakinek tapasztalata?
Akkor másnap az elsö nap,de csak a piros vérzés számit elsö napnak.
Lányok, ha este jön meg, igaz az még nem számít első napnak?
Persze a dokim is mondta, hogy holnap meg szombat reggel teszteljek, és ha negatív, akkor hagyjam abba a Duphastont szombaton. És hétfőn UH. De szerintem ez délután meg fog jönni, úgy érzem szétrobbanok belülről.
Figyi drága, mielőtt leálnál nézzél egy tesztet, mert akkor meg kell emelni az adagot vagy a hüvelyi ultrót kéne kapnod, az sokkal hatásosabb!!! Legközelebb azt kérj, ha még kell. Eléggé undorító, de jobb a felszívódása, mint a szájonát szedőnek!!!
Az szájont át használandó vagy hüvelyen? Mert ügye az utro hüvelyi és azért adják inkább azt, mert jobb a felszívódása és a májat sem bántja.
Utroból tudom, hogy még 3*2 is szoktak modani, ha valaki barnázik.
Esetleg egy tesztet megérni holnap reggel.
Lányok, a Duphastont szerintetek túl lehet adagolni? Mi van ha csak az kevés? Emeljem meg? Bár a dokim csak mondta volna...
Nekem még mindig lufi a hasam. De már tudom, hogy a mensi miatt.
Duphaston kaptam. Kérdeztem a dokimat, azt mondta nem mindenkinek tartja vissza a vérzést.
Gondolom teis kaptál utrot? és mégis megjön,ez érdekes.
Szia.igazábol már az inszem után kb 1 hétel,amikor már nem voltam lufi,olyan üresnek éreztem a hasam.már akkor mondtam,hogy ez nem sikerült.szerintem a holnapi tesztem is negativ lesz.
AZért gondolom, mert ez a mensi jele nálam, néhány óra és megjön sajnos, vagy holnap. Hétvégén teszteltem volna, ez a 14. napom inszem után.
Ti még ne adjátok, fel, hiszen még semmi nem dőlt el.
Ditkebaba! Nagyon sajnálom, de gondolod, hogy nincs remény?Mikor teszteltél volna?
Sept!Te miért borítékoltad már, hogy nem sikerült?Én is holnap tesztelek...FÉLEK!
Köszönöm, én még szurkolok nektek! +++++
Köszönöm zsuga, tudom, hogy drukkoltál. Hívtam a dokimat, megyünk tovább, és ezt most szépen elfelejtem, és a következőre koncentrálok, és remélem nincs ciszta. Hétfőn megyek reggel uh-ra, azt mondta nem késő az 5. napon sem a Closty. ( holnap sajnos nem dolgozik, meg ha megjön rendesen, úgy sem látna semmit, holnapra meg szerintem megfog)
Szia.annyira drukkoltam,hogy legalább neked sikerüljön:( ugy sajnálom.Nekem még mindig nem jött meg,holnapig várok tovább nem,reggel teszt aztán hivom a központot,hogy abbahagyom az utrot.
jaj annyira sajnálom drága, pedig nagyon-nagyon drulloktam neked meg itt mindenkinek, kérdezgetni nem akartam mikor tesztelsz, mert nekem annó az agyamra mentek az ilyen kérdésekkel
a kérdezősködéssel kapcsolatban pedig veled értek egyet, szerintem is tapintatlanok, akik a baba után kérdeznek, pláne ha valakik több éve együtt vannak
Azért nem úgyan az, hogy na mikor jön a baba és a hányszor szexeltek!
De persze mindenkinek más a határ.
Engem alap esetben nem zavar.
Azért nem értek vele egyet, mert igenis tapintatlanság. Senkinek semmi köze hozzá, ez csak kettőnkre tartozik, nekem olyan, mintha azt kérdezné meg, egy héten hányszor szexelünk.
Ez csak minket érint ám szarul! Ne haragudjatok az ilyen emebrekere! Én is megkérdeztem már pár frissen házasodott ismerőstől, hogy mikor jön a baba! Ez nem udvariatlanság és nem is ellenünk szól! Szar tudom, nekem is szar, mert már nem tudok mit mondani, de nem akarnak ők rosszat!
Nem fogok eljutni a tesztelésig, barnázok....:-(
Én megfogadtam, hogy soha senki ismerőstől nem fogom megkérdezni, hogy mikor jön a baba. Nem tudhatom, mibe nyúlok bele.
Bár csak a környezetem is elfelejtené már ezt a témát. Nem is értem, honnan veszik a bátorságot az emberek.
Persze a remény hal meg utoljára.Szerintem miis megyünk még 1 kör inszemre.Mindenkinek nagyon szoritok,legalább nektek jöjjön össze.
Abszolút át tudom most érezni Shaunie és mindenki más helyzetét is a babával kapcsolatban! De nem adhatjuk fel, nekem is vannak sokszor nagyon nehéz napjaim miatta :( Nekem is mondja egy barátnőm, hogy na most lesz még egy barátnőmnek az esküvője és akkor mi lenne ha egyszerre lennénk terhesek! Mintha nem tudná, hogy már évek óta azon vagyunk. :( Na meg persze a családban is jönnek sorba a gyerekek mindenkinél csak nálunk nem. A távolabbi ismerősökről nem is beszélve, valakinek a mániája, hogy ha találkozunk az az első kérdése: baba nem lesz még? Már azon vagyok néha, hogy azt mondom nem akarok!! Aki nem volt és nincs ilyen helyzetben bele sem gondol milyen nehéz ez annak aki már évek óta vár...
És ezt kívánom persze nektek is.
Igen, én is azt tapasztalom a környezetemben, hogy azoknál jön, akiknél nincs nagy probléma amúgy sem. Hát ezt én sem értem, és minden egyes ilyen baba hír hallatán én is kibukok, és nem értem, hogy én mivel vagyok kevesebb, hogy nekünk ez a nehéz út jutott. Én csak azt kérem már, hogy legalább lombikra ne kelljen már menni, és valamelyik inszem jöjjön össze.
Én hol el tudom fogadni, hogy ez a helyzet, hol viszont nagyon kiborít. Most ebben a fázisban vagyok. Nekem is az a tapasztalatom, hogy sokszor olyan helyre megy egyből baba, ahol kevesebb gond volt eddig is...majd egyszer megtudjuk, miért ez a sorsunk...De mindegy, nem keseregni akarok, csak jönne már az a baba...
Hát igen mindig oda megy a baba ahova nem kéne,mert a kukákba meg wc-be meg mit tudom én hova dobálják szerencsétlen csöppségeket.Akik meg szeretnének és szenvednek azért hogy legyen annak meg nem sikerül.Hát hol itt az igazség kérdem én.
További ajánlott fórumok: