Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
Szia!
Nekem már ez a 3. inszemem volt. Én már nem is figyelek oda a jelekre,mert minden ciklusban más jön elő. Szerintem is hormonoktól van. Elég rég szedem a closty-t, utro-t, lehet, hogy ez sem jó egyébként. Remélem, hogy mindkettőnknek sikerül ez a hónap és nem kell megint inszemre menni.
Jaj bocsi hülye vagyok elnézést már volt inszemed mivel jöv.héten kell tesztelned!!
:)))
Sorry félre néztem
Akkor megy a drukk!!
Kívánok neked egy egészséges kisbabát.
Szia!
Egy cipőben vagyunk az én családomban sem volt soha baba probléma(Hála Istennek)Én "kivételes vagyok" sajnos:(
Elvileg nekem okt.7.-én kellene tesztelnem akkor lenne a 14.nap.
Amúgy 6.-án kellene megjönnie remélem,hogy nem fog:))
Viszont tegnap délutántól hányingerem van émelygek fáradt vagyok sokat pisilek és puffadt a hasam.Szerintem még korai tünetek.A hormon injekciók illetve a gyógyszerek miatt szerintem állítólag az Ovitrelle képes terhes tüneteket produkálni.
Ha van kedved írj arról is ha lesz az inszemed és remélem ha sikerül mindkettőnknek akkor a terhességünk alatt is tapasztalatot cserélhetünk annak ellenére,hogy mindekettőnk szervezete teljesen más!
Üdvözöllek!Szép napot!
Szia!
Igen,első baba lenne. Nem zavarnak a kérdéseid, olyan jó olyannal beszélni, aki érti ezeket a dolgokat. A családban senkinek nem volt babás-gondja és nem igazán értik, hogy min megyünk keresztül. Neked mikor is kell tesztelned? Nekem jöv. pénteken lesz a 14. napom.
Szia!
Az én férjem is 31 éves én meg 26 szerintem én még elkésve nem vagyok babát illetően de nagyon szeretnék ti nektek most lenne az első baba?
Bocsi a kérdésért!
Köszönöm!
Én 31, férjem 32.
Szia!
Nagyon köszönöm én is neked!
Remélem mindketten sikeresek leszünk és lesz egy kis babánk:)
Te hány éves vagy?
Én 26
Szia!
Jó sok tüsződ lett! :) Nekem sajna egy szokott lenni egy ideje. Nem gondolom, hogy azért lett rossz a sperma, mert nem tudtok együtt lenni minden nap. Sőt, azt mondják, hogy az a legjobb, ha 2 naponta vannak együtt a párok. Mi inszem előtt 4 napot nem voltunk együtt, mert a doki azt kérte, hogy előtte legyen 2-5 napos szünet. Drukkolok neked!
A legjobbakat kívánom neked!
Nekem a ciklus 4.napjától Closty napi 2.(5napig)aztán a ciklus 6.napjától Gonal f érlelő injekció,(7 napig) a 13.napon 21 órakor Ovitrelle.
A 12.napon UH eredményem: Bal ov: 17mm, 12mm tüsző
Jobb.ov: 21mm, 22mm 16mm es tüsző.Endom:9mm
Viszont Hétfőn amikor a párom leadta a dolgait a laboros azt mondta,hogy a spermium szám elég jó megfelelő viszont a mozgással van egy kicsi probléma sok nem mozog ez köszönhető annak,hogy nem tudunk mindennap együttlenni a fájdalmak miatt részemről.Félek,hogy ez okoz problémát. Még hozzáteszem 2008-ban volt egy spontán terhességem mely 8 hetesen elhalt Missed Ab.volt.
Bízom a legjobbakban ne haragudj h ennyit írtm.
Szia!
Closty-t szedtem, napi 1 szemet a 3. ciklusnaptól 5 napon át és a 9.napon mentem uh-ra. A méhnyálkahártya 8mm volt, és egy domináns tüszőm volt, az 20mm. A 9.napon este 22 órakor kellett beadnom a tüszőrepesztőt (ovitrelle) és 11. napon mentem inszemre. Én igyekszem egyébként nem beleélni magam, mert rossz csalódni. Nincs semmi bajunk, minden rendben, de már lassan 2 éve nem akar összejönni. Még egy inszemet csinálunk és utána lombik.
Szerintem is elég korai de nagyon szeretném ha sikerülne viszont beleélni sem szeretném nagyon magam hiszen annyit csalódtam már.
Debrecenben a Meddőségi szakrendelésen volt az inszemem.
Amúgy nagyon szépen köszönöm remélem neked is összejön.
Amúgy téged milyen gyógyszerekkel stimuláltak illetve milyen UH eredményed volt ha nem tolakodó a kérdésem?
Szia!
A budapesti Kaáliban volt. Neked? Ha a doki azt mondta, hogy nincs gond, akkor nyugodt lehetsz, biztos mindenkinél más, másképp reagálunk. Viszont a beágyazódás még korai lenne, nem? De egyébként kívánom neked, hogy sikerüljön!!!
Köszönöm szépen a válaszodat!
Viszont több inszemes is beszámolt arról,hogy haspuffadása volt a beágyazódás idején.
Közben hívtam a doktort aki azt mondta természetes folyamat valamint a tüszőrepesztő is befolyásolhat.
Ha megkérdezhetem neked hol csinálták az inszemet.
Szia!
Nekem volt 3 is, de nem volt haspuffadás, csak a legutolsónál fájdogált kicsit a hasam 2 napig. Mindenképp hívd fel az orvosodat és mondd el neki a panaszodat!
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék,hogy 2013.09.23.-án volt az első inszeminációm(endometriózis,petefészek ciszta méh mióma,dermoid ciszta az előzményekben mindez e1x-re 7 órás műtét).
Azóta rettenetesen puffad a hasam.Hüvelygélt kell használnom 30 napig.Volt valakinek ilyen tünet vagy szerintetek mit jelent?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Szia!
Én is elég ridegnek érzem a Kaálit! Engem nagyon bosszant, hogy elkérik a pénzt (nem is keveset!), de arra már nem figyelnek, hogy emberhez méltó körülmények között legyünk. Behívnak minden inszemest 8-ra, erre ők negyed óra késéssel kezdik a munkát. Addig ott kell ülni abban a kis lyukban, illetve állni, mert nem elég az a 6 szék. Azután 2, 2és fél óra múlva kell visszamennie mindenkinek. De minek?! Minek várjunk ott egymás hegyén-hátán? Miért nem tudják ezt is beosztani időpontokra? Már annyira utálok odajárni, hogy azon gondolkozom, hogy átmegyek a BMC-be, mert ott legalább ingyenes, a körülmények pedig ugyan ilyenek. Akkor meg minek fizessek ennyit? Te kihez jársz egybként?
További ajánlott fórumok:
- Milyen az inszemináció előtti laparoszkópiás vizsgálat? Meséljetek róla!!!
- Nyíregyháza inszemináció és orvos tapasztalatok.
- Milyen vizsgálatokat csinálnak inszemináció elött?
- Kinek volt inszeminációja Kecskeméten, és milyenek a tapasztalatai?
- 2. inszeminációval kapcsolatos tapasztalat
- Nyíregyháza, Debrecen inszeminációs tapasztalatokat írnátok?