Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
Szia Lukrécia, jaj de jó hogy írtál és jót :) már én is várom a konzultációt nagyon.
Megkérdezhetem milyen vizsgálatokat írt ki nektek?
Szia Nadinebride! Mi ugyanebben a helyzetben vagyunk. Éppen július 9-én voltunk Balla doktornál. Fiatal, normális hozzáállású orvos. Rengeteg további vizsgálatot kiírt, ha azok készen vannak, akkor lesz a következő konzultáció.
Nekem is volt ilyen...mondjuk nem sikerült az inszem, de szerintem nem emiatt...
Jól teszed, csak pozitívan! +++++
Nem tudom, de más lányok is mondták tegnap, h nekik is jött vissza belőle. Nem aggòdom rajta már.
Sziasztok Csajok! Ma volt az első nap a mi kis angyalkánk érkezéséből. :) A kérdésem az lenne, hogy Nektek volt olyan, hogy valamennyi cucc visszafolyt? Most nekem igen és aggódom emiatt. Csak maradt annyi, ami elég...
Így van! :-)
Nekem augusztusban lesz aktuális a második, de szerintem csúsztatom szeptemberre, nyugisabb lesz akkor.
Addig viszont elmegyünk egy akkupunktúrás kezelésre, hátha picit felturbózzuk magunkat, és eredményesebbek leszünk :-)
sziasztok, új vagyok, épp orvos és intézménykeresés kellős közepén az első inszemhez..A budapesti Kaáliban 2 hónap múlva, szeptember közepére lenne csak időpont első konzultációra, kivéve egy dokit, akihez van jövő hétre: Dr. Balla Levente. Ismeri valaki, mi a vélemény róla, empatikus, elég tapasztalt?
Sajnálom, de semmiképpen ne keseredj el! Én is nagyon összeszedtem magam most a harmadikra készülve! :) Neked is menni fog és a következő jó lesz!!!
Sok éve voltam egy hókuszpók előadásán,már a nevét sem tudom... Tőle hallottam először a holdfázisok és a női termékenység közti kapcsolatról, évekkel később pedig olvastam a Jónás módszerről. Hát,az én holdfázisom kb 2 héttel van eltolódva. Ki tudja,itt is lehetnek okok a terméketlenséget illetően...
Én is sajnálom, de fő a pozitív hozzáállás! :) Egyébként én is azt mondtam, hogy mindegy, hogy használok-e 10ezres Crinone gélt vagy sem: akarja lesz valami, ha meg nem, akkor bármit is kenegethetek...
Hát, lányok... elsőre nem sikerült, de semmi baj. Innen szép nyerni :-)
Szedhettem én az Utrogestant, 28 napra akkor is megjött a mensesem :-)
Nekem is a legutóbb nem tudták pontosan, hogy ciszta vagy tüsző van. Végül kiderült, hogy tüsző volt.
valószínűleg a csaj ennyire képben volt. Tök sokáig mozgatta azt a sz... bennem mire egyáltalán elkezdett makogni valamit az asszisztensnek és diktálta, hogy mit lát. Már komolyan majdnem szóltam neki, hogy most már vegye ki, mert már fáj amit csinál. Szinte kiröhögtem amúgy amikor elkezdte mondani, hogy a hasüreg az igazából átjárható, tehát simán átmehet a tüsző is egyik oldalról a másikra. Így higyjen az ember az orvosoknak!
De, Iza, hogy nem lehet megkülönböztetni a cisztát a tüszőtől? Annak nem más a szerkezete?
Sajálom Iza. Basszus....
Nekem volt decemberben egy 5cm-es cisztám, úgy, hogy november végén volt lapar műtétem. Köszi, pont utána, tiszta ideg voltam... Kaptam Norculutot, és a következő UH-n, már nyoma sem volt.
Keress gyorsan egy jó reflexológust!!! Nekem a myómámat is elmasszírozta :-)
Amíg nem jön meg, addig reménykednék a helyedben.
Annyit mondott a doki, hogy menstruáció után menjek vissza egy ultrahangra, hogy meg tudják nézni, hogy felszívódott-e. Jó esetben igen.
A cisztával mit tudnak csinálni?Azért marad ki, mert visszahúzódik magától?
Nagyon sajnálom, én is így szoktam néha lenni amikor megint megjön, hogy nem akkor rögtön vagyok mélyponton.
De azért ne add fel! Majd a következő!
Ez jó kérdés! Annyira ügyes kis dokinő, hogy amikor hétfőn elmentem megint uh-ra, a doki közölte, hogy a jobb oldalamon egy szép nagy cisztám van :(
Úgyhogy inszem felejtős, plusz ugye a baloldali sem igazán nőtt csak 2-3 mm-t, de nekem a bal oldal nem jó sajna :( Úgyhogy most jó pár hét ki marad, mert a következő ciklusban biztos nem tudok menni, majd talán augusztus végén legközelebb :(
Érdekes módon lelkileg teljesn jól vagyok, amolyan "úgyis tudtam..." érzés volt bennem reggel, amúgy egész nap az építkezésünkön söprögettem...
Egyszer majd kitör ám rajtam...
Szerintem se keseredj el, korán volt még ez! Ezért nem szabad előbb csinálni, mert teljesen kész leszel lelkileg. Várj még pár napot, aztán nézd meg újra! :)
Tudom én,hogy korai volt,de volt már,akinek bejött:) az az igazság,totál elbizonytalanított,hogy szombat-vasárnap nagyon fájt a hasam,úgy,mint menses első napján...
Szerintem is elég korai volt még a teszt.
Én a 14. napon csináltam és annyira halvány volt a csík, hogy szerintem rajtam és a érjemen kívül más nem is látta volna. Ma a 16. napon még mindig nagyon halvány...de ott van, asszem...:)
Szerintem ez még nagyon korai volt. 15. napon szoktak előszőr, hamarabb szerintem teljesen felesleges.
További ajánlott fórumok: