Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
Szia!
Nagyon sajnálom, de ne add fel. Majd most sikerülni fog és végre te is belépsz az áhított áldott állapotba.
Üdv
Szia!
Nagyon köszönöm!
Remélem sikerül mindkettőnknek és azoknak is egyaránt akik ebben a fórumban vannak!
Drukkolok neked!
Szia Szilvi!
Sajnálom, hogy nem sikerült! Én jövőhéten megyek a dokihoz, akkor lesz az utolsó inszem. Remélem, hogy ez a hónap meghozza mindkettőnknek a babát!
Szia!
Úgydöntöttem,hogy holnap reggel már nem használom a gélt elvileg akkor pénteken megjön és hétfőn megyek Debrecenbe!
Neked az abbahagyás után másnap jött meg???
Hát akkor szerintem ez sajnos ennyi volt... :(
Tényleg sajnálom! Viszont akkor gondold meg, hogy abbahagyod-e a gélt, mert akkor minél előbb megjön. És minél előbb mehetsz újra! :)
Ne add fel! Sikerülni fog!!!!!!!!! :)
Sziasztok!
16.nap negatív teszt!!:(((((((
Szia!
Reménykedem még pénteken csinálok egy tesztet és ha nem szombaton már nem használom a gélt!
Csak kérdés mikor jön meg a gél abbahagyása után nehogy hétvégére essen a 3-4 nap mert akkor ez a hónap kimarad az inszemmel!:((
Hát ez már nem valószínű... :(
Sajnálom, pedig tényleg reménykedtem, hogy neked összejön!
Sziasztok!
15.nap negatív ma is ez már tuti nem sikerált!
Komolyan, nekem soha nincs fogalmam arról, hol találom a teszteken, hogy milyen érzékenységű... :
) Ti milyet szoktatok használni?
Szia!
Gabriel 25-ös vagy több úgy van kiírva rá!
Sziasztok!Egyik barátnőmnek sajnos el kell halasztania félévre az inszeminációt,így feleslegessé váltak a megvásárolt injekciók.
ELADÓ MERIONAL 75 ME 6 dobozzal. lejárati idő 2013 dec. és 2014 február.
10.000.- Ft-ért adná, (eredeti ár 16.600.-)
akit érdekel,üzenjen nekem,ahol megadom az elérhetőségét!
Sziasztok!
14.nap negatív teszt van reményem pozira?????
Nagyon elkeseredett lettem:(((
Szia!
Aranyos vagy köszi.:-)
Szia!
Reméljük összejön neked.
Igen szúrkálni fog is egy darabig persze nem mindenkinek de nekm is volt.
Drukkolok neked illetve nektek!
A leadott anyag nem volt túl fényes, de azt mondta inszemhez jó. Igazán semmi különös felhelyezte a katétert, énnem éreztem semmit belőle. Aztán a kicsiket felküldte és pihennem kellett kb fél órát még. Aztán hazakiüldtek. Ma elkezdtem szedni a duphastont és ennyi.
Most szúrkál itt meg ott.
Szia!
Nekem Miskolcon volt,illetve még 2005-ben Szikszón!
Szia!
Na milyen volt?
Drukkolok neked nagyon!
Szia,
túl vagyok rajta:-)
Ma még pihiztem, de holnaptól minden a régi csak remélem hamarosan kicsit többen leszünk:)
Szia!
Elírtam ma a .napon vagyok.
Én nem hiszem,hogy szerencsével járok.De hátha a laparaszkóp hidd el nem megterhelő elaltatnak utána meg másnap haza is mehetsz. Nekem már volt ilyen.
Te mikor hagyod abba a gélt?
Nekem nincsenek benne barna dolgok sőt inkább csak ilyen folyás szerű valamim van tőle.Nem tudom miért viszont ez is késlelteti a mensit nem?
Szia!
Tegnapi teszt negatív...Ma meg már megint az van, mint a múltkor: a Crinone olykor "távozik", és apró barnás pöttyök vannak benne... Erről ennyit szerintem. Lélekben próbálok felkészülni a laparoszkópos vizsgálatra, de nekem, aki a vérvételtől is fél (bár ahhoz már kezdek hozzászokni) ez igen nagy feladat. Este meglátom, hogy mi lesz, aztán holnap írok a dokinak.
Remélem te több szerencsével jársz!
Szia!
Én ma vagyok a 2.napon nemrég teszteltem és negatív lett holnap kellene megjönnie hétfő tesztelek ha nem pozi akkor abbahagyom a crinone gélt és a harmadik ciklus napon kezdek mindent előről.Írj nálad miújság?!
További ajánlott fórumok:
- Milyen az inszemináció előtti laparoszkópiás vizsgálat? Meséljetek róla!!!
- Nyíregyháza inszemináció és orvos tapasztalatok.
- Milyen vizsgálatokat csinálnak inszemináció elött?
- Kinek volt inszeminációja Kecskeméten, és milyenek a tapasztalatai?
- 2. inszeminációval kapcsolatos tapasztalat
- Nyíregyháza, Debrecen inszeminációs tapasztalatokat írnátok?