Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? fórum

Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)

65001. Monika:87 (válaszként erre: 64991. - Fantaghiro)
2013. okt. 5. 13:33
Szia! Igen, ebben a hónapban lesz az első inszeminacio! Nagyon bízom benne es ugy fogom fel, h mar sikerült ! Elméletileg nálunk minden rendben, de eddig nem sikerült! Sok sikert nektek is!
65000. fleuriste (válaszként erre: 64999. - Fantaghiro)
2013. okt. 5. 06:53

Szia!

Nekem ez volt nála az első inszem, az előző kettőt más csinálta, mert akkor ő pont szabin volt. Neked fájt amúgy? Én eléggé megéreztem. Én egyébként azt mondom neked, hogy az asszisztenseken múlt ez a closty, mert át szokták venni más betegét, ha az adott doki nincs bent. Csak az a baj, hogy az asszisztensek sokszor orvosnak képzelik magukat és döntenek helyettük. Különben az intézményből nekem is elegem van, nagyon gondolkodom egy váltáson! Egyáltalán nem nyújtanak megfelelő szolgáltatást ennyi pénzért!

64999. Fantaghiro (válaszként erre: 64996. - Fleuriste)
2013. okt. 4. 20:24
Szia, és neked volt mar több inszemed nála? Mik a benyomasaid? Igazság szerint mar lehiggadtam, és nem tervezek hisztizni egy asszisztensnek sem, hogy intezzen nekem clostyt, mert őszintén:: ezek után en nem annyira tudok hinni ebben a dokiban. Hajlok a dokivaltasra, meg az intezmenyvaltasra is, a pihenő meg talán meg jól is jön, talán lekattanok kis időre a témáról, férjem szerint kezdek túl sok fórumot, orvosi elemzést olvasni :)
64998. Fantaghiro (válaszként erre: 64995. - Gszilvi88)
2013. okt. 4. 20:21
Szia, fizetős laborba mentem az inszem utan 14. Napomon delutan, három ora múlva megvolt az eredmény, igy tegnap este mar nem tettem fel utrogestant. Gondolom a 14. Napon mar érdemes elmenni, hisz ha a dokik szerint mar vizeletbol is kimutatja a 25-ős erősségű teszt, akkor a vernek különösen mutatnia kell... Nekem meg nulla volt :( el se indult semmi :( 3300 Ft volt a hcg vizsgálat plusz a ver levetelenek díja. Nem kellett beutaló, mert fizetős labor.
64997. Nyinya80
2013. okt. 4. 20:02

Ma délután eredménye egy negatív teszt... :( Azért vasárnap reggel csinálok még egyet, mert a doki szerint akkor kellene.

Amúgy szerintetek mennyire megbízhatóak a tesztek? Én most egy egyszerű W-epil papírcsíkosat csináltam, de gondoltam veszek a gyógyszertárban valami komolyabbat. Az előző két inszemtől eltérően most képtelen vagyok azonnal feladni....

64996. fleuriste
2013. okt. 4. 14:52

Kedves Fantaghiro!

Nekem is Balla a dokim! Én biztos kiverném a balhét, hogy vmelyik doki írja ki a closty-t, elvégre megfizeted az árát rendesen! Mondd el, hogy ez meg volt beszélve, ne hagyd magad! Amúgy meg ott az asszisztenseket ki nem állhatom, kivéve Ildikó! Volt, hogy a doki még beszélni akart velem, ők meg elhajtottak, hogy nem kell már bemennem a dokihoz, menjek haza. Én azóta semmibe nézem őket! Csak hogy nekik ne legyen munkájuk, inkább felelőtlenül elküldenek! Gusztustalan! Ha meg ott a doki, akkor azt se tudják, hogy kedveskedjenek! Ne hagyd annyiban!

64995. Gszilvi88 (válaszként erre: 64993. - Fantaghiro)
2013. okt. 4. 14:48

A vérvétel eredményt mikor kapod meg beutalót kértél és úgy csináltattad?

Hanyadik napon érdemes elmenni?

Inszemtől számítva

Köszi

64994. Gszilvi88 (válaszként erre: 64993. - Fantaghiro)
2013. okt. 4. 14:46

Szia

Most csináltam tesztet is tudom pazarlás de hajt a kíváncsiság tüneteim nincsenek viszont a melleim rettenetesen fájnak 09.23.-án volt az inszemem a tüszőrepit előtte két nappal kaptam emiatt mutathatott halvány csíkot tegnap előtt szerintem ma tök negatív gabriel és clearbluet csináltam

64993. Fantaghiro (válaszként erre: 64992. - Gszilvi88)
2013. okt. 4. 12:13

szia, sajnos nincs remény, mert tegnap (a 14.napon) csináltattam vérvételt, és 0 a Hcg. szóval ennek annyi :(

a halvány csík is csík, irigy vagyok rá :) szerintem reménykedhetsz, joggal. bár nekem is, dehát nem :(

64992. Gszilvi88 (válaszként erre: 64985. - Fleuriste)
2013. okt. 4. 12:01

Szia

Sajnálom nagyon de még ne add fel hátha nekem 18 napot mondott az orvos!

Három nap múlva tesztelj és lehet h pozitiv lesz!

Én nem merek még viszont megcsináltam tegnap tegnapelőtt is és halvány csíkom van alig látni de én látom viszont a férjem szerint csak magamba beszélem!

Köszönöm!

64991. Fantaghiro (válaszként erre: 64990. - Monika:87)
2013. okt. 4. 11:16
Szia, hát nyilván van valami gond, ha egyszer nem jön össze a baba :) De sajnos semmi direkt, megfogható dolog, így nincs konkrét magyarázat, vagy ha van is, eddig még egy orvos sem vette észre.. magától valószínűleg nincs is peteérésem, de az oka nem látszik (ezermillió vizsgálaton vagyok túl, főleg én gondoltam ki, mit hol nézetek meg, de a doki megdícsért, hogy jól gondoltam és jól körbejártam a kérdést, már eleve úgy mentem a Kaáliba hogy kb minden megvolt, ami kellett) Először is volt petesejtem, csak a kiírt closty adag nem volt elég, így a 12 naptól gyors reagálással lett némi injekciós rásegítés, és így egy érett meg. Most másodjára a nagyobb adag closty elég volt, hogy több is megérjen. Szóval bizakodó voltam, nem tudom, miért nem jön össze. Ezek szerint ez az első inszeminációs hónapod? sok sikert!
64990. Monika:87 (válaszként erre: 64989. - Fantaghiro)
2013. okt. 4. 10:36
Szia, nekünk Szmatona. Én most szedem életemben először a clostyt, jövőhéten megyünk UH-ra, majd ott kiderül milyen eredménnyel. Elsőnél nem volt érett petesejted? Vagy nem igazán értem... van valami gond Nálatok?
64989. Fantaghiro (válaszként erre: 64987. - Monika:87)
2013. okt. 4. 09:26

Szia,

Balla Levente a dokim. Igen, hittünk benne, hogy sikerül. Az elsőnél nagyon nyögvenyelősen jött össze a domináns pete, és szerintem sokkal korábban volt tüszőrepedés, minthogy jól jött ki volna az inszem. de a másodiknál több pete, és időben is kb klappolt... szóval ez van. Hát, nektek legyen igazatok, hogy ez akár használhat is... Sors keze...

64988. zzsuga (válaszként erre: 64986. - Fantaghiro)
2013. okt. 4. 09:23

Nyugi egy hónap alatt nem ürül ki a szervezetből a hormon, sőt akár ilyenkor több egészséges petesejeted is lehet ám. Van olyan akit 3 hónapig inszemeznek majd kihagynak 3 hónapt és utána már nem is kell mennie, mert a 3. hónapban terhes és akár ikrekkel is.

HA jön Ditkebaba meg tudja neked erősíteni amit írtam, hogy van a még a szervezetben elég hormon. Tudom minél előbb babás akarasz lenni, de nem biztos, hogy olyan rossz ez!!!

64987. Monika:87 (válaszként erre: 64986. - Fantaghiro)
2013. okt. 4. 09:06
Szia! Ki a dokid? Hisztek az inszemben?
64986. Fantaghiro
2013. okt. 4. 08:42
Sziasztok, sajnos nekem sem jött össze ez a 2. inszem sem :( ami még durvább, a dokim nem írt fel clostyt az utolsó találkozásunkkor, mondván, majd úgyis jelentkezem, ha nem jött össze és akkor indítjuk az újabb kört. erre elment 2 hét szabira, a kaális asszisztens hölgy mondja, hogy hát akkor bizony nem ír fel nekem senki tablettát, egy kör kimarad. Járt már közületek valaki így? Komolyan csalódott vagyok, azért nem kevés pénzt fizetünk ki ott egy inszeminációért, és akkor még így is tojnak az ember fejére. Kb úgy érzem, cserbenhagyott a dokim, mert nincs azzal baj, hogy elmegy szabira, de ilyenkor miért nem adja át a betegeit egy kollégának? Nem kevés hormonnal lettem megtömve, és akkor most ahelyett, hogy a szervezetem amíg még lendületben van, lenne újra stimulálva, nem, hanem hagyjunk ki egy hónapot, mert a doki épp nyaral. könyörgöm, minden munkahelyen van helyettesítési rend, egy ilyen eléggé fizetős helyen miért nem? Komolyan gondolkodom az orvos és intézetváltáson. (Bocs, ez most így kijött belőlem, friss az élmény)
64985. fleuriste (válaszként erre: 64982. - Fleuriste)
2013. okt. 4. 06:53

Szia Szilvi!

Nekem negatív lett a reggeli tesztem, ma volt a 14. nap. Neked drukkolok!

64984. Nyinya80
2013. okt. 3. 14:39
Hát én most meginr úgy vagyok mint eddig. Egész nap az a "mindjárt megjön" érzésem volt. :( Szerintem reggel tesztelek, 16. nap lesz... :(
64983. Gszilvi88 (válaszként erre: 64982. - Fleuriste)
2013. okt. 3. 08:29

Szia!

Köszönöm és csak kedden tesztelek viszont ami negatív lett az aztán pozitiv halványan nagyon de az:))))

64982. fleuriste (válaszként erre: 64976. - Gszilvi88)
2013. okt. 3. 07:25

Szia Szilvi!

Az inszem utáni 9. nap nagyon korai!!! Nekem azt mondta a doki, hogy a 14. napon teszteljek csak. Várd ki ezt te is, feleslegesn csalódsz így! Én biztos, hogy leghamarabb csak a 14. napon fogok tesztelni, nem szeretnék naponta 1 csíkot látni.

Drukkolok!

64981. Nyinya80
2013. okt. 2. 18:24

Szilvi!

12 nap szerintem még korai, bár persze van, akinek nagyon hamar is kimutatja a teszt. 18 napot mondott a doki, nem? :) Na jó, én is hajlok már a tesztelés felé, de nekem csak 6-án kell. Most már nagyon félek tőle, mert rosszul vagyok ha rágondolok, hogy mi van ha megint nem... :(

Egyébként a magas ösztrogénszintet egy vérvételből ki lehet mutatni.

64980. Gszilvi88 (válaszként erre: 64971. - Meluss73)
2013. okt. 2. 17:42

Szia!

Semmi baj!:))

64979. zzsuga (válaszként erre: 64978. - Zzsuga)
2013. okt. 2. 16:54
bocsi nem progit akartam írtam, hanem tesztoszteront..
64978. zzsuga (válaszként erre: 64975. - Évanéne)
2013. okt. 2. 16:53
A szörszálak megjelenése nem az ösztrogéntől van, hanem felborul a cukor-inzulin háztartás, annak egyik ilyen tünete, hogy olyan helyeken is szőrszál jelenik meg ahol eddig nem volt, de a magas progiszint is szőrösödét eredményezhet...
64977. CsillagTM (válaszként erre: 64976. - Gszilvi88)
2013. okt. 2. 15:03
próbáld meg 2-3 nap múlva, hátha. nekem a lombikos et+9-kor nagyon-nagyon halvány pozitív volt csak, aztán erősödött.
64976. Gszilvi88
2013. okt. 2. 14:42

Sziasztok

Ma csináltam megint egy tesztet inszem után 9.nap

tüszőrepi után 12 nap

Tök negatív!!!!!!!!!((((((((((((((((((

64975. évanéne
2013. okt. 2. 11:52

Sziasztok!

Többször olvastam már, hogy a többedik inszem sanszosabb, mint az első, merthogy a szervezet jobban rááll hormonálisan a dologra, stb...

Nekem júniusban volt az első inszemem, nem sikerült. Amikor júliusban visszamentem a dokihoz, ugyanúgy mindkét petefészkemben készkelődött egy-egy petesejt, gyógyszer nélkül, de július-augusztusban nem csináltak inszemet a kórházban, szeptemberben kellett volna mennem megint.

Én valahogy úgy éreztem, nekem most túl sok volna még ez is, költözünk, lakáseladás, lakodalomba mentünk, anyukám beteg, stb...

Viszont elmentünk egy biorezonancia mérésre, ahol azt mondta a természetgyógyász, csináljak végig egy 5 hetes kúrát, s csak aztán vágjunk bele újra, mert túl magas az ösztrogén szintem. Ebben lehet is valami, mert olyan helyeken jelentek meg szőrszálak, ahol soha nem volt.

Naszóval, most voltak/vannak a piros napok, nagyjából a következő ciklusnál lehetne megint próbálkoznunk.

Szerintetek ennyi kihagyás után ez most megint "első" inszem lesz a testemnek, hormonálisan?

64974. Monika:87
2013. okt. 2. 10:58
Valaki kezdi ebben a hónapban az 1. inszeminációját? Én holnap kezdem szedni a clostyt napi 2x, 5 napon át! 10-ére kaptunk időpontot UH-ra a Kaáliba!
64973. Monika:87 (válaszként erre: 64967. - Gszilvi88)
2013. okt. 2. 10:56
Köszi, igen - igen, úgy legyen!!! :)
64972. Monika:87 (válaszként erre: 64966. - Monika:87)
2013. okt. 2. 10:55
Nagyon köszönöm!!! Bízom benne!!!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook