Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
Sziasztok!
Tegnap ultrahangon elég érdekes dolgokat hallottam...vagyis nekem az volt.De kíváncsi vagyok a véleményetekre. Egy elég fiatal kis csajszi doki volt (szerintem tuti nagyon kezdő), és ott kezdődött, hogy nagyon sokáig bent volt az a nyavalya és nézelődött, és láttam rajta, hogy nem igazán látja amit kellene. Már több perc eltelt és ennyire még soha nem fájt, mire végre kinyögött valamit. Aztán azt mondja a bal oldalamon meg a jobb oldalamon is van, a balon egy 16 cm-es, a jobb oldalon meg egy 14. Na mondom ez érdekes, mert tegnapelőtt még nem így volt, vagyis a jobb oldalon nem az volt azt mondta a doki. Aztán azt mondta, hogy van olyan, hogy átvándorol egyik oldalról a másikra! Szerintetek?? Akkor már nem vizsgált és csak megbeszéltük amit látott, de nekem ez elég nagy újdonság volt. Ja hát ilyen van azt mondta, és holnap reggel megint mennem kell ultrahangra és holnap már a 15. napom lesz. És a nyálkahártyám 7mm azt mondta.
8. nap... nekem olyan szúrkálások, mocorgások vannak a petefészkeimnél, hogy néha csak nyekergek... Hétfő lesz a 10. nap, reggel csinálok egy 10-es érzékenységű tesztet.
Szerintetek lehet, hogy az Utrogestan lágykapszula meghajt? Nem olvastam ilyet a mellékhatásai között...
Az E vitamin pedig jó erre.
És mit találtál?
rákerestem most, megnéztem mit írnak róla.
E vitamint nem szedek külön, de majd lehet fogok. Már komolyan néha azt sem tudja az ember mit szedjen be, hogy jó legyen. Bezzeg van olyan ismerősöm meg aki csak potyogtatja a babákat :( nem sajnálom tőle, de nem minden esetben akarják, aztán mégis jön.
Sziasztok!
Tegnap voltam ultrahangon és csak 3 mm a nyálkahártyám :( Elég rendesen elkeserített a doki. Azt mondta holnap még menjek, de ő nem sok jót jósol. Ráadásul mind két oldalon van tüszőm, de a bal oldali a dominánsabb azt mondja, nekem viszont a bal petevezetékem nem átjárható :( Úgyhogy megint egy sikertelen hónapnak nézek elébe :(
Nem tudom az aviva mennyit változtathatott már a petevezetékemen,pár hét alatt még nem várok csodákat tőle, bár olvastam már sok ellen példát.
Lányok!
Telis tele van a homlokom apró, pici pattanásokkal.
Szerintetek a Crinontol lehet? Van vagy bolt vakinek hasonló? :/
Holnap lesz egy hete az inszeminációnak. Ólomlábakon jár az idő...
Ma mondjuk reggel megint úgy ébredtem, hogy fájdogált a hasam, egy héttel a menses előtt már szokott ilyesmi lenni, de mivel éjjel vagy háromszor voltam pipilni, betudom egy picike felfázásnak... bár egyéb tünete ennek sincs.
Szóval... nem bánnám, ha egy héttel öregebb lennék :-)
Próbáld meg a dolog jó oldalát nézni - tudom, nem egyszerű!
Most eléggé ki vagy feszülve lelkileg, kapsz időt a töltekezéshez, erőt tudsz meríteni a folytatáshoz.
Semmi nem véletlen!!!!
További ajánlott fórumok:
- Milyen az inszemináció előtti laparoszkópiás vizsgálat? Meséljetek róla!!!
- Nyíregyháza inszemináció és orvos tapasztalatok.
- Milyen vizsgálatokat csinálnak inszemináció elött?
- Kinek volt inszeminációja Kecskeméten, és milyenek a tapasztalatai?
- 2. inszeminációval kapcsolatos tapasztalat
- Nyíregyháza, Debrecen inszeminációs tapasztalatokat írnátok?