Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
11. napon és sok a tüszöm és j nagyok
eddig nem volt ilyen
Lányok volt valakinek utrahang után pici vérzése?
Eddig nem volt ilyenem.
Na, csajok, utána kérdezgettem! Azért sikeresebb a 2., 3., 4., inszem, mert a szervezeted emlékszik az előző hormonadagokra és jobban reagál rá! Bár 4 inszemre számolva is csak 50% az esély, de még mindig jobb, mint az 1-re a 10-15%! Vagyis, velünk ilyen papírt irattak alá a kaáliban.
Viszont azóta sem jött meg. Tegnap és tegnap előtt is kicsit barnáztam. Nem értem én ezt a Duphastont - hétfő reggel vettem be az utolsó szemet!
Sziasztok!
Tapasztalt valaki olyat, hogy kicsit hízott a stimu alatt. Rosszabbodott volna az inzulinom?
Nem értem, tartom a diétát és mégis hízom.
Sziasztok!
Sajnálom Mónika hogy nem sikerült. Nekem sincs jobb hirem. Le kellett állítani a stimuláciòt, a tüszők nem fejlődtek tovább. Most újabb várakozás jön hogy egyáltalán lesz e ciklusom mert a pcos miatt az is kérdéses. Ugyhogy én már annak is nagyon örülnék ha lenne érett tüszőm. Nektek kitartást és sok sikert. Remélem egyszer johirrel jelentkezhetek be.
Szia!
Igazán sajnálom! Hidd el, átérzem, én már háromszor éltem át ugyanezt. De nem szabad feladni, előre kell nézni, és hinni benne, hogy igenis sikerülni fog! :)
Sok erőt és kitartást kívánok nektek! :)
Szia!
Ehhez én sem értek, de szerintem ha a Gonalt emelték akkor lehet, hogy az segít. De tényleg nem tudom. :(
Viszont a nagy tüsző sem garancia semmire, mert nekem az volt legutóbb és nem sikerült. Mindenkinek más az egyéni "beállítódása", de remélem a holnapi UH majd többet mond neked! :)
Sziasztok!
Eddig "csak" olvastalak titeket, de most egy kis segitsére lenne szükségem. 7.napon volt 3 tüszőm 13, 12, 11 mm. Ma viszont a 10. Napon a 13 mm már csak 10 és volt még 3 db 11 mm-es. Mitől lehet h csökkent? Van esély h ebben a hónapban még valamelyik megérik? Gonalt most emeltük. Hétfőn megyek megint Uh-ra. Ez lenne az első inszem. Nagyon bíztam benne hogy legalább addig eljutunk hogy az inszemet meg lehet csinálni. + pcos-em is van :(
Köszi a segítséget és megy a drukk mindenkinek.
Sziasztok
Most értem haza Debrecenből:((
9-re kellett mennünk a páromnak gond volt a "fiúkkal"sok aludt de felébresztették és ráadásul tele volt fehérjével gyulladásban van de a laboros nő nagyon kedves volt 2x átmosta és azt mondta szuper lett.Remélem!!
fél1-re hozták le ja és képzeljétek az asszisztens csinálta az inszemet állítólag már csinált.Nagyon kedves volt!Nem fájt!
Nem Crinone gélt kell használnom csak Utrót!
Nagyon bízom a sikerben viszont nem figyelek oda semmi tünetre a második inszem jobban ment nem számolgattam meddig kell gyógyi meddig kell szuri milyen a ciklus stb.rábíztam a biológiára:)))))
További ajánlott fórumok:
- Milyen az inszemináció előtti laparoszkópiás vizsgálat? Meséljetek róla!!!
- Nyíregyháza inszemináció és orvos tapasztalatok.
- Milyen vizsgálatokat csinálnak inszemináció elött?
- Kinek volt inszeminációja Kecskeméten, és milyenek a tapasztalatai?
- 2. inszeminációval kapcsolatos tapasztalat
- Nyíregyháza, Debrecen inszeminációs tapasztalatokat írnátok?