Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
Szia! Ez nagyon jó eredménynek tűnik! Csak pozitívan! Szurkolok!!! Szedsz valamit endo vastagításra? Nekem mindig azzal van gond...
Sziasztok Lányok!Nem akarok okoskodni, de inszemkor teljesen mindegy, hogy hány naposak egyébként a ciklusaitok. Az inszem napjától kb. a 14. napon már lehet viszonylag biztos eredményt kapni.
Fáradt vagyok, fent van a hőm 36,9 körül. Kb. ennyi. Visszaneztem régebbi ciklusokat és ott nem volt ilyen magas a hőmérsékletem. Csütörtökön kellene megjönni. Akkor leszek 25. nap. Általában 25-26 napra jön meg. Hát nem tudom mikor kellene tesztelni. Túl korán sem szeretnék. Ötlet? Ja a doki 27. Napra jelölte be a tesztelést, de annál rövidebbek a ciklusaim. Szerinted mikor érdemes?
Te érzel valamit??? Hány napra kell tesztelned az inszem után?
Az nagyon jól hangzik, drukkolok nagyon!!!!!!!!!!
Nagyon szorítok! :-)
Nekem még egy hét és kiderül sikerült vagy sem. Nehéz türelmesnek lenni!
Sziasztok
Ma voltam UH-on,11 napon a bal és a jobb petefészekben 22mm-es tüsző,
ma fél12-kor kelett beadnom a tüszőrepit holnap inszem,az endometrium 11mm-es.
Remélem sikerül.
Sikerüljön!!! Megy majd a drukk!
Szia, bocsi, de nem voltam gép közelben.
Ebben a hónapban újra. Ma voltam UH-n, hogy az előző stimulációból nem maradt-e ciszta vagy valami, de minden ok. Már el is kezdtem a clostyt szedni.
Sziasztok. Jól vagyok, minden rendben. 5.napon vagyok. Még sokat kell várni sajnos.
Shaunie :Huvelyen keresztül "szedem."
nekem soha semmi nem volt a hüvelyinél.
Szia! Hogy érzed magad?? Én ma vagyok az inszem utáni 6. Napon! Néha szurkalgat a petefeszkemben , mehemben!
Nekem nem volt semmi különös, de az az igazság, hogy én elég jól reagálok a gyógyszerekre, vagyis nagyon ritkán tapasztalok mellékhatásokat. Szájon át vagy hüvelyen keresztül?
Sajnálom nagyon. Mától indul az utrogestan. Számíthatok valamire? Mellékhatás stb?
Szia! Eddig sajnos nem sikerült. Novemberben készülünk az 5.-re. Hozzá tartoziuk, hogy a 3. sikertelen után volt egy laparoscopiás műtétem, ahol hashártya összenövéseket találtak, ami addig akadályozhatta a sikert. Egyébként meg iszonyú stresszes évem volt a munkahlyem és a családomban történt események miatt, úgyhogy valójában nem csodálkozom. Múlt héten voltam energia gyógyásznál és úgy érzem, hatásos. A Párom is menni fog jövő héten.
Szia!
Örülök,hogy jól vagy és drukkolok neked!
Nekem maga a HSG nem fájt, egy kicsi szúrást éreztem, inkább utána 2-3órával nagyon görcsöltem, és kicsit véreztem.
Minden rendben van nálunk, tök egészségesek vagyunk, de valamiért mégsem sikerül... de majd most! :) Talán az lehet a gond, hogy immunológiai vizsgálatot nem csináltunk és lehet nem jutnak át a hüvelynél a fickók! :) De más minden rendben! Veletek?
Szia! Akkor mi egy cipőben járunk! Nagyon pici vérzésem volt. Olyan mint amikor elmúlik a mensi. Nem fájt semmi közben. A hsg hez hasonlitanam. Most éppen fájdogál a hasam jobboldalt. Lehet hat az injekció. Nálatok mi volt a probléma?
Szia! Nekem kedden volt az első inszem, én nem vereztem, nem is éreztem semmit! Nem is vereztem! Azóta kicsit gorcsolgetek, de ennyi!
Sziasztok!
Jelentem megmaradtam a lapar után! Nem volt olyan rossz, mint amennyire féltem, de azért ennyi elég volt. A mellékhatásoktól szenvedek, de a sebekkel minden rendben. Szerencsére a műtét során sem találtak semmi komoly dolgot, úgyhogy lehet folytatni az inszemet. Ez lesz a 4. és remélem egyben az utolsó is! :)
Köszi a segítséget! És sikerült Nektek?
Sajnálom. Csak pozitívan! Én átálltam erre a gondolkodásra. Előtte mindig a rosszra gondoltam. Következő mikor lesz?
Nekem 4 alkalomból 3-szor volt, nem kell aggódnod.
sajnos nem, de a következő fog. Remélem:-)
Köszi a választ. Neked most nem sikerült? Egy picit visszaolvastam a fórumban.
Nekem nem volt, de elvileg szerintem előfordulhat. Amennyiben csak kis mértékű akkor szerintem nincs gond. Icipicit megsérülhetett a katéter felhelyezése során, de ez nem okoz problémát.
További ajánlott fórumok: