Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
Sziasztok!
2.inszem 13napján negatív teszt!
:(((((((
Ez sem sikerült!
Köszi az infot. Egy hét múlva.
Én Duphastont kaptam, de nekem nem volt erősebb, mint szokott lenni... Mikor mész UH-ra?
Igen. Nektek volt olyan, hogy az utro abbahagyasa után erősebben véreztetek, mint máskor?
Hogy-hogy nem repedtek még meg akkor? Általában 22mm-esen szoktak! Tüszőrepit kaptál?
azta jó meg nőtek.nagyon szoritok hogy sikerüljön.és kaptál valami szurit meg tabit is hogy igy meg nőtek?
sziasztok.új vagyok itt.én is megyek e hónapba inszemre.nekem az 5ig lesz.kinek hanyadik ?de mindjárt olvasgatok ki hogy áll.
Köszi! :)
Kedden kell menni UH-ra úgyhogy szerintem pénteken. De ezt még nem tudom biztosan.
Az egyik oldalon 26 mm a másikon 21,25 és egy 26-os.
Drukkolok! Mikor lesz? Nekem este csak megjött, így jovohet csütörtök uh.
Mi ma voltunk Debrecenben. Most kezdjük a negyediket...és remélem egyben az utolsót! :)
Sziasztok! Mehetünk a 2. inszemre. Csak jöjjön meg rendesen. Most várok.
Sajnálom, majd a második igen
Nekem most hatalmasra nöttek meg és most a férjemnek is jobb volt az eredménye
Hajrá! :) Hátha ez kellett hozzá, én még ilyet nem is hallottam! Mi 12-én megyünk UH-ra!
Szia! Drukkolok nagyon! Én holnap du megyek a dokihoz, mert úgy néz ki nem sikerült az első. Az én párom is bent volt, igaz a függöny mögött.
Szisztok, pénteken megvolt a második inszem és képzeljétek most beengedték a férjem. Ez olyan megnyugtató érzés volt.
Remélem most sikerül:-)
Persze. Amint lehet. Azért számolgatok, hogy ne hétvégére essen a peteeres, mert akkor gáz. Szoritok nagyon.
Pfuu Juci, nem tudom, egyen függő , szervezet függő ! Nekem 5 nap kellett hozza!!! De mar vártam, h meg jöjjön a 2 negatív utan! Majd most, majd ez sikerül !!! Mentek tovább a 2-ra, ugye?
Köszi a bátorítást! Ma reggel is negatív lett, holnap hivom a dokit, hogy mi legyen. Én utrot használok, ha abbahagyom 2-3 nap mire megjön?
sziasztok meg uj vagyok itt,szeretnek meg gereket,de egy problemam van,vot mar 4
csaszarom,az otodik csaszar metszes letezike vagy sem.?
Szia! Biztos csinálhat asszisztens is, bár én többet biztos nem mennek ahhoz a dokihoz!!!!!! De ezt te érzed! Nem hiába az asszisztens, csak asszisztens!!!
Szia! Sajnos igen! Hétfő reggel meg duphaston es szombat hajnalban meg is jött rendesen! Holnap telefonálok új UH idopontert es kezdődik minden elölről!! Nagyon várjuk mar, h ez sikerüljön! Sokan azt mondjak az első csak bemelegítés! Ha esetleg továbbra is negatív lesz a tesztek ne keseredj el!!! Nagyon rossz, 2 napig sírtam, de ki kell adni magunkból! Kívánom legyen pozitív!!!!!!
Sziasztok!
Én ma vagyok az inszem utáni 7.napon!
Többnyire semmilyen tünetem nincsen viszont olyan felfázósan fáj a hasam mármint a petefészkem környékén.
Szerintetek csinálhat asszisztens is inszeminációt mivel nekem ő csinálta és nem doki????
Utrogestant írt fel viszont az elsőnél,crinone gélt kelett használnom szerintetek melyik jobb és mi van ha utro helyett azt használnám?
Sziasztok! Reggel negativat teszteltem. 27. napon vagyok. Már nem nagyon remenykedek. Védőnő barátnőm azt mondta még várjak 2-3 napot. És akkor még teszteljek. Ha akkor is negatív az utrot abbahagyom. És jön a következő inszem.
Mónika megjött neked végülis?
Egyébként visszamenőleg írok egy blogot a baba küzdelmünkről, ami 1,5 éve tart és reméljük már itt van!
Ha valakit érdekel! :)
[link]
Szia! Mi minden vizsgálatot más dokinál csináltunk, pont azért,mert az anyagiak... elfogadták mindet! Egyedül egy vizsgálatunk nem volt meg a HIV, de azt ott meg is csináltattuk, csak egy vérvétel volt nekem és a páromnak is, ez volt 12.000.- ez kötelező ott az inszem előtt! Én eddig nagyon meg vagyok elégedve Velük, hiába, hogy ez most nem sikerült - de kedvesek, a doki is Szmatona! Jó fej! Minden kérdésre válaszol, megmutat mindent! Ha fél éven belül vannak a fontosabb vizsgálatok, mint pl a HSG is, akkor azokat elfogadják. Én nem akarlak rábeszélni, de ha már gondolkozol, hogy át akarsz menni máshova, akkor az már nem jó jel!!!! Ha valami kérdésed van mindenre válaszolok! :)
Szia. Nagyon sajnálom. De a következő biztosan sikerül. Menni kell előre. Mi a Róbert klinikára járunk, de gondolkodom a váltáson. Ezt nem lehet bírni anyagilag :( ti meg vagytok elégedve a Kaálival? Kihez jártok? Tanácstalan cagyok hogy hova tovább. Szted ott elölről kéne kezdeni minden vizsgálatot vagy elfogadjak ha viszem ezeket. Nem szeretném elölről kezdeni. Persze ehhez az is kéne h megjöjjön. Ugyhogy ez még nem most lesz :((
Szia! Biztonság kedvéért ma is teszteltem, negatív, hívtam a kaálit (igen, budapesti) ha megjön telefonáljak és folytatjuk a következőt! Csak már jönne meg! Ti is oda jártok? Ki az orvosotok?
További ajánlott fórumok: