Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
Sziasztok!
27.-én műtét endomeriosis visszajött és egy ökölnyi petefészek ciszta.
2 inszem nem sikerült ha megműtenek azt mondta az orvos Debrecenben akkor a szövettannal menjek vissza és küldd rögtön lombikra!
Úgy hogy szépen összejöttek a dolgaim!
Remélem ti sikeresebbek lesztek!
Szia!
Debrecenben a Kaáli intézetben csinálnak lombikot, de én úgy tudom, hogy ott időpontot kell kérni. Múlt héten januárra adtak... Szerintem ott is fognak előbb vizsgálatokat kérni és csak úgy kezdenek neki a lombiknak. Ha meddőségire kell menned, akkor ott biztos mondanak konkrétumot, de időpontot nem ott fognak adni. (És a meddőségire is előjegyzés kell....)
Ha segítség kell, írj nyugodtan! Egyébként én is holnap megyek Debrecenbe... :)
bocs nem voltam fennt azóta, nem kaptam csak clostyt
érdekes, mert ebben a hónapban nem érzek akkora szúrkálásokat, pedig most nagyobbak
Sziasztok!
Ma voltam orvosnál Miskolcon nem inszemes orvos ő műtött és a kezelőorvosom!
A mai ultrahang elszomorító jobb oldalon 5cm-es petefészek ciszta bal oldalon 14mm-es endometriozis hozzáteszem tavaly novemberben méh myoma dermoid ciszta csoki ciszta és endometriózis miatt műtöttek!
A 2.inszemem nem sikerült.ma megjött a menzeszem nagy fájdalmakkal.
A doki javaslata a következő volt meddőségi ambulancián control illetve IVF javasolt,tehát lombik.
Holnap megyek Debrecenbe és megpróbálok valakivel konzultálni,hogy ilyenkor most mi van holnap lesz a 2.ciklusnapom de szerintem ez a hónap kimarad szerintetek meglehet úgy is csinálni a lombikot,hogy ott vannak ezek a dolgok vagy esetleg megint lesz egy féléves injekciós gnrh kezelésem és csak aztán lesz lombik??
Jaj már teljesen kikészülök semmi nem akar összejönni!
Szerintetek Debrecenből hová fognak küldeni lombikra mert gondolom ezt a klinikán nem csinálják?
Véleményeket várnék előre is köszi mindenkitől!
Szia!
Ez biztos milyen igazolást?
Mit kell tartalmaznia?
Mindig más dokihoz kerülök a 2.inszemet az asszisztens csinálta Debrecenben.
És ha a kezelőorvosom állít ki egy igazolást?
Szia!
Sajnálom, hogy nem sikerült!
Én úgy tudom, hogy ha kérsz igazolást az inszemes orvosodtól, akkor utána mehetsz lombikra, és nem kell végigjárni a hatot.
Szia!
Nem a peteérést vizsgálták,viszont tudták jól,hogy nálam a tüszők általában cisztát okoznak mivel erre műtöttek és petefészek daganat miatt és inszem előtt mármint a beavatkozás előtt javallot az ultrahang de sokan panaszkodnak,hogy elsiklanak felette.
Nem végig kellene menni az inszemeken elvileg de én nem fogok addig megyek még valahol nem csinálják meg a lombikot.
Nagyon sajnálom. Akkor csak lombik lehet?
A peteeresedet néztek uh on ? Vagy mire gondoltál?
Szia!
Köszönöm de ez már szerintem nem lesz pozi:((
megint előjött az endometriózis nálam és kiderült nem is lett volna szabad megcsinálni a 2.inszemet:((
Erről ennyit,hogy inszem előtt soha nem csinálnak UH-t!
Úgyhogy most megpróbálom valahogy elintézni a lombikot!
További ajánlott fórumok:
- Milyen az inszemináció előtti laparoszkópiás vizsgálat? Meséljetek róla!!!
- Nyíregyháza inszemináció és orvos tapasztalatok.
- Milyen vizsgálatokat csinálnak inszemináció elött?
- Kinek volt inszeminációja Kecskeméten, és milyenek a tapasztalatai?
- 2. inszeminációval kapcsolatos tapasztalat
- Nyíregyháza, Debrecen inszeminációs tapasztalatokat írnátok?