Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
Sajnálom! De lépni kell tovább! Sok erőt kívánok Neked!
Jaj, nagyon sajnálom, de talán ez a lombik hozza meg számotokra a sikert-nagyo kívánom
most pihenés van. veszek görkorit, mert mindig is akartam, kicsit még lefogyok nyáron és jó lesz ez igy. :) majd lombikkal!
jaj Juci! remélem, hogy ez nagyon jó jel!
Sorry lányok, most jutottam gép elé.... Ma beléptünk a lombikosok sorába. az augusztusi ciklusban elkezdjük a lombikot.
dehogy is-már biztosan tudod hogy többen vagytok-már csak azért kell izgulni, hogy így is maradjon-és mi nagyon szurkolunk, s reméljük meg lesz az eredményre
Jól, köszi. Dolgoznak a hormonok. Rengeteget pisilek, de iszok bőven mondjuk. Egy kicsit izomlaz szerűen fajdogal a hasam. Nagyon lassan telik az idő!:-)
Már én is (inkább így mondanám beletörődtem) és szeretnék már haladni, de úgy látszik ez sem olyan egyszerű. Debrecen Kaali-nekünk ez van a legközelebb-vagyis 130 km kb. Te hova mész?
Az nem semmi. Nekem egyből adtak időpontot, sőt hamarabb is mehettünk volna, csak én kértem későbbre, hogy kiderüljön, hogy sikerült az utolsó inszem. Hova jelentkeztek? Vagyis inkább nem jelentkeztek. :) Bízni kell a sikerben! :) Én már kezdek nagyon optimista lenni a lombik vonatkozásában. :)
Hogy vagy? Hogy érzitek magatokat?
jaj, nagyon drukkolok-én ma próbáltam bejelentkezni, de még konzultációs időpontot sem tudtak adni. Majd júniusban kell telefonálnom újra, s azt mondták, majd szeptembere, októbere lesz időpont. Szörnyű, hogy ennyit kell várni, remélem valahogy megússzuk, s addig bekövetkezik a csoda :-)
Szia!
Hogy vagy, mi a helyzet? Már szerintem nagyon várunk :-)
Szia!
Minden rendben lesz, szerdán mindent megbeszéltek. Én is szerdán megyek-szeintem már csinálnak vérvételt, kíváncsi vagyok az eredményre is. Remélem nincs meg nem repedt tüszőm és hogy mehet minden tovább, ja és hogy nem kerülök még véletlenül sem máshoz :-)
Őszintén sajnálom! Tudom min mész keresztül!:-( Mikor mész vissza Sápyhoz? Bejelentkeztél a Kaáliba? Én sem tudom mit csináljak:-( Nem értem miért magas az az érték TP-nek?! Sápy ezzel az értékkel stimulált! De ezek szerint téged is! Kiváncsi vagyok mit mond erre szerdán! Megnéztem a korábbi véreredményemet (tavaly nyár) akkor írta fel a prolaktinra a bromot, akkor értékhatáron felül volt az ösztrogén szintem és akkor nem foglalkozott vele:-(
Szia Amina!
Nem tudom miért emelkedett , de nekem az előző stimulációnál is ennyi volt! A doki szerint lehetséges ,hogy ciszta miatt! De az előzőnél sem volt cisztám ultrahang szerint és ennyi volt akkor is az értékem! Stimuláció után viszont magasabb lett, de akkor visszamaradt két tüszőm, amire azt mondták ,hogy méretét tekintve tüsző és nem ciszta! Nem tudom mitől lehet,de szerdán megyek Sápyhoz aztán ő majd megmondja mi ez! Török annyit mondott,hogy majd gyógyszert kell rá szednem , csak várjunk még egy hónapot hátha csökken! De eddig is ennyi volt az értékem, most miért csökkenne magától! Ez már csak időhúzás lenne....
jaj lányok, ma ugy döntöttünk a párommal, hogy maradunk az eredeti gondolatnál...ha eddig nem teszteltünk, akkor most már csak hétfőn tesztelünk majd, ugyanabból a reggeli pisiből, amit vinnem kell a dokinak.
Ez a beszéd! :) Mi pénteken megyünk majd az első konzultációra, most rendezgetem az elmúlt másfél évben összegyűlt papírkáinkat és emellett nagyon bízunk benne, hogy az első lombik sikeres lesz! :)
Nekem irodai munkám van, így úgy gondoltam, hogy feltétlen lennék itthon majd 2 hétig...de majd látjuk, hogy mit mond a doki.
Semmi baj, erősek vagyunk és megyünk tovább. Hétfőn bejelentkezek lombikra, s közben csináljuk a következő inszemet. :-)
Te hogy haladsz?
A doki nem mondta konkrétan hogy táppénzre kell menni , de pihenést javasolt. Jovoheten itthon leszek. Suliban dolgozom, én ott nem tudnék nyugiban lenni.
Otthon leszel táppénzen? Mit javasolt a doki?
Annyira sajnálom! :(( Együtt érzek Veled!
:) 9 éves, ó az tuti, hogy szóval tart :)
Bizz, sikerülni fog.
Köszi jól. Pihengetek, aztán egy kis séta, és megint fekvés. Most itt van a keresztfiam, 9 éves és szóval tart. Szegény párom dolgozik.:-(
Nagyon bízom benne hogy sikerül. Nézegetem őket a képen.
További ajánlott fórumok: