Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
Szia!
Köszi a segítséget, így mostmár tiszta a kép. Török Péterrel még nem találkoztam, mondjuk ez szerintem lutri. Amikor mentünk az inszemre Sápy pont szabadságon volt, ezért csinálta a Fekete István. Nekem nincs fix kezelőorvosom.
Olvastad a rendelőben, a falra kifüggesztett az inszemináció 10 szabálya plakátot?? Pont nem volt bent a doki és az aszisztens meg telefonált, így gyorsan végigfutottam rajta. Elég jó dolgokat ír, csak néha baromi nehéz betartani: ne kutakodj a neten, csak magadra és a babára koncentrálj stb.,stb. Próbálom ehhez tartani magam, de néha jó kiírni a dolgokat...
hogy mik vannak...
én eddig azt hittem, naivan, hogy az inszemre előkészített spermiumok már annyira klasszak, hogy azokon nem múlik. vagy pedig a petesejt falával lehetnek ilyenkor gondok?
basszus, nem semmi.
Juci! Nagyon-nagyon drukkolok! Pihenj sokat!
oké!! :)
köszi
Sziasztok!
Teszteltem ma-és kijelenthetem, hogy a negyedik inszeminációm nem sikerült. Az orvosommal még nem sikerült beszélnem, így a továbbiakról még nem tudok mit mondani.
Szia Szamóca!
Török Pétert még nem is hallottam. Az emelkedett ösztrogén miért kontraindikált? A cisztaképződés miatt? Vagy miért? És tudod mitől emelkedett?
Szia Dexi!
Én is oda járok! 3.napon mész és regisztrálsz és onnan mehetsz le a laborba! Csak a stimulációs lapod kell hozzá! Drukkolok neked:-) Nekem most lett volna a második , de nem csinálták meg , mert emelkedett az ösztrogén szintem! Török Péterhez kerültem, hát nekem ő nagyon nagy csalódás volt! Én ragaszkodom Sápyhoz!
Dexi és Feszterkem!
Nekem csak pozitív véleményem van róluk. Olyan szintű a kedvességük, mint ha legalább is nem ingyenes lenne... Mindhárom orvos rendes, kedves, türelmes és szerintem jó szakember. Ha nem sikerült volna, akkor is ez a véleményem.
Két éve próbálkozunk, elmúltam 33, kissé magasabb az lh és fsh hormonom. Eddig ennyit tudunk. A párom rendben van.
Te is a szakrendelésre jársz??
Sápyt ismerem..
Megkérdezhetem nálatok mi az oka az inszemnek??
Szia,
Neked ki a kezelőorvosod ?
Köszi szépen a segítséget. Nem vagyok otthon, de úgy rémlik, hogy van egy stimulációs papírom és még egy amit az inszemkor adtak. Reménykedek benne hogy nem kell menni, de megérzéseim nem ezt súgják. Max. majd felhívom őket és megkérdezem.
Olvastam a történetedet, gratulálok a pozitív teszthez!! Neked is jó tapasztalataid voltak Debrecenbenf?? Na jó, így utólag már igen, de ha nem vesszük figyelembe a pozitív tesztet, akkor is?? Engem már az is megnyugtatott és jól esett, hogy kedvesek voltak és türelmesen válaszoltak mindenre, annak ellenére hogy sokan vannak mindig.Kellemesen csalódtam az aszisztensben és a dokikban is!
Mandella, inzulin, nekem, mindig kb két hét szokott lenni, mire kész.
Az nem a legjobb, hogy a 120 perces cukrod az éhgyomori alá megy, de kb ennyire értek hozzá.
További ajánlott fórumok:
- Milyen az inszemináció előtti laparoszkópiás vizsgálat? Meséljetek róla!!!
- Nyíregyháza inszemináció és orvos tapasztalatok.
- Milyen vizsgálatokat csinálnak inszemináció elött?
- Kinek volt inszeminációja Kecskeméten, és milyenek a tapasztalatai?
- 2. inszeminációval kapcsolatos tapasztalat
- Nyíregyháza, Debrecen inszeminációs tapasztalatokat írnátok?