Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
Az egy jó sorozat!!!:-)))) Régen én is néztem egy darabig!:-)))
Én is sorozat+filmfüggő vagyok amúgy...teljesen ki tud kapcsolni!Néha olyan sorozatokat is nézek,ami abszolut nem az én korosztályom (Vámpírnaplók),de ha addig se a baba dolgon agyalok,kit érdekel,nem igaz?!;-))))
Szia Amy!
Nekem csak rossz tapasztalatom van velük, ezért úgy döntöttem,hogy átjárok Debrecenbe! Már volt egy inszemünk , most készülünk a másodikra!
Ha rám hallgatsz , akkor elkerülöd őket nagy ívben:-)
Szerintem az a lényeg, h minél hamarabb legyen időpontotok, és majd a doki megmondja h mit javasol a leleteitek alapján. Ha van értelme, az inszemmel kell próbálkozni, mert bár kisebb az esély, de jóval kevesebb a hormon is.
Sok sikert!
Sziasztok!
Május 7-én volt a Hsg. vizsgálatom 25-én kellett volna megjönnie.Csináltam tesztet is de semmi. Ez normális?Már csak a két vérvétel hiányzik az inszem. -hez.( de hát így már csak Június végén vagy Julius elején vághatunk bele :( )
Nekem mult heten volt laporoszkopiam. Hala mindent rendben talaltak odabent. Megvan a PCT, STD, inzulin, 3 es 21 vervetel eredmenyek. Sajna a paromnak nem jok az eredmenyei.
A lombikhoz kell meg valami plusz vizsgalat?
Nagyon ugy tunik!!! :)
Gratulalok!
Mi Bodnár Bélához járunk, ő az orvosigazgató, de tudtommal a másik kettővel is meg vannak elégedve. Meg kell kérdezni, hogy kihez van előbb időpont. :)
Igen, oep finanszírozott, de az első vérvételért meg a férjem vizsgálatáért mi fizettünk. Ja meg egy UHért is. Aztán utána már nem. Viszont a gyógyszerköltség legalább duplája, ha nem háromszorosa az inszemesnek... :(
További ajánlott fórumok:
- Milyen az inszemináció előtti laparoszkópiás vizsgálat? Meséljetek róla!!!
- Nyíregyháza inszemináció és orvos tapasztalatok.
- Milyen vizsgálatokat csinálnak inszemináció elött?
- Kinek volt inszeminációja Kecskeméten, és milyenek a tapasztalatai?
- 2. inszeminációval kapcsolatos tapasztalat
- Nyíregyháza, Debrecen inszeminációs tapasztalatokat írnátok?