Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
Sziasztok Csajok!
Tegnap voltam dokinál,uh-t nézni,mivel ugye most jön a 4.inszem.
Nézi,nézi a doki,már széket is kért,leült...nagy csend..."Itt nincs tüsző...hol van?!"
Sehol nem találta,azt mondta,hogy már megvolt az ovuláció...mert hogy olyan környezetet lát,meg a folyadékot...na,most,tegnap voltam a ciklusom 10.napján...ilyen soha nem volt még,ez miiiiii????!!!!!Csak annyit kérdezett,hogy voltunk-e együtt,mondom neki,hogy igen!:-)))))
Holnap viszont újra látni akar,de nem tudom,miért?!Tudja ő a dolgát,csak én nem értem,hiszen 2 nap alatt nem tudom,mit lehetne látni?!
Annyira örülnék,ha ez most összejönne,spontán!:-)))))
Változások lesznek az életünkben,ezt tudtuk meg hétvégén és szerintem ez sokkolt,azért is lehetett a repedés,vagy nem tudom...
Eddig nem,de ha most jönne össze,akkor a legjobbkor jönne össze!:-)))))
Na ezen ne vitázzunk ki a legjobb :)Szerintem mind a három :):)
Nálunk sajnos a férjemnek nagyon nem jók az eredményei(oligozoospermia max)
Nekem mivel őt ajánlották a tapasztaltabbak , így őt választottam! De nagyon sok jót olvasok róla!:-)
Nekem emelkedett a prolaktin szintem , a férjemnek meg volt egy kis gyulladása! Erre azt mondta a dokim,hogy nem lehet probléma! Most lesz a 2.inszem! Jövőhéten megyek 3. napi vérvételre! Én max. még egy inszemet vállalok be ,ha szükséges! Nálatok mi a gond?
megkérdezték,de direkt mondtam h.mindegy,mert hamar szeretnék menni.....
Sztem mindegy,kinek ki jön be....:)Egy a lényeg :)
Titkon is reménykedem.....:)
Nálatok mi a probléma?
de így van! Csak nálunk a szabadságolások miatt nem tudtam volna elmenni!:-(
Én Leskó doktor úrhoz kaptam! Nekem több ismerősöm is őt ajánlotta:-)
De reménykedem benne ,hogy le kell mondanom azt az időpontot:-)
Nem kérdezték meg kihez kéred?
Tándor Zoltánhoz kaptam..Nekem sokan őt javasolták..Képek alapján nekem ő volt szimpi :)
Na,de majd kiderül..
De,nem kértem azt hittem úgy hamarabb kapok időpontot..
Melyik Kaáliba??
Én Debrecenbe kértem hétfőn és szeptember 3-ára kaptam :(
Sziasztok lányok!
Ma kértem időpontot én is a Kaáliba és augusztus 27-re kaptam! De már tudtak volna adni két hét múlva is!
Köszi az infót!! Ez a szept.11 nem tűnik olyan vészesnek. Én azt se tudom milyen orvosok vannak ott, kihez érdemes menni, de majd utána olvasok.
Abban maradtunk a párommal, hogy meglátjuk mikor jön meg és kiszámolgatjuk hogy a szabadság bekavarna-e a köv. inszembe. De jó lenne menni mert legalább tudnék beszélni egy dokival hogy most mi legyen, hogyan tovább. Addig is megpróbáljuk élvezni a nyarat, amennyire tudjuk. Mást úgyse tehetünk...
igen, nekem volt már egy, sikertelen :(
de újult(?) erővel vágunk bele a következőbe
és nálatok mi az inszem oka?
majdnem, igen...
drukkolok nagyon!!
neked hanyadik?
Szia!
Igen, mi vagyunk akik most kispadon ülnek :-)
Már stimuláció van Clostival és 10.-én megyek UH-ra bár nem tudom ez a gyógyszer mennyire hatásos.
Meglátjuk mit lehet kihozni a dologból. Akkor majdnem egyszerre...
Szia!
Én Bodnár doktor úrhoz kértem, nem is kérdeztem, hogy kihez mikor lenne, céltudatosan őt választottuk-és szeptember 11-re kaptam
Most már bizakodom és lazulok :-)
ja, szia, mi vagyunk a piheősök? :)
sajnos nekem nem hozott sikert a spontán, pihenős hónap (csodálkoztam is volna), viszont cserébe extra gyorsan meg is jön, ma vagyok a 23. napon, és du-tól, kettő körül vettem észre, hogy barnás-pirosas már van, úgyhogy a holnapot, a 24. napot fogom első ciklusnapnak számolni.
kicsit jó lett volna még várni vele, de hát ez van.
aztán 3. naptól indul a Closti, 5. naptól meg a Merional
veletek mizu?
További ajánlott fórumok:
- Milyen az inszemináció előtti laparoszkópiás vizsgálat? Meséljetek róla!!!
- Nyíregyháza inszemináció és orvos tapasztalatok.
- Milyen vizsgálatokat csinálnak inszemináció elött?
- Kinek volt inszeminációja Kecskeméten, és milyenek a tapasztalatai?
- 2. inszeminációval kapcsolatos tapasztalat
- Nyíregyháza, Debrecen inszeminációs tapasztalatokat írnátok?