Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
Szia!
A Crinone gél progeszteront tartalmaz, az pedig székrekedést okoz ( a belek renyhülése miatt ) terhesség ben is ez egy vezértünet, itt most esetedben a progi pótlás miatt tapasztalod. Igyál sok-sok vizet.
Sziasztok Lányok!
Volt valakinek olyan mellékhatása a hormonoktól (Merionall, vagy a Crione gél) hogy szorulást okozott? Sajnos nekem az van, és nem tudom mitől, előtte sosem volt :(.
Szia. Debrecenbe járok, de nincs saját dokim. Ahhoz megyek aki éppen rendel. Ma egy doktornő volt aki telefonon annyit mondott hogy a magas fsh,lh miatt nem kezdjük el a stimulációt... :((((
Ami érdekes hogy az előző ciklusban picit magasabb volt. Sápyval akkor belevágtunk és lett is 3 tüszőm, de lehet nem volt jó minőségű és azért nem sikerült az inszem.Vagy ki tudja... Úh. most pihi, köv. ciklus pedig szabadság miatt kérdéses. Iszom az inofolicot és az esélytelenek nyugalmával indulunk neki a hónapnak... :((
Nekem az első 3-nál a féjem adta-ovosom szerint-mindig a férfi végzi a piszkos munkát!
A 4-től má én magamnak-én gonal-300-at-előretöltött, néha gonal 75-keverős, de nem ampullás, valami kis üvegcse és ovitrellet használok.
Így később-sokkal könnyebb magamnak, mert én érzem a tűt!
Szia! Az 1. ampulla teteje nálunk is ripityára tört, de ha figyelsz a kis pontra, és határozott vagy, akkor nem lesz gond! :-)
Nekem a youtube video sokat segített, és valóban a kevergetős tortúra rosszabb, mint maga a szúrás! Ez pl. nekem sohasem volt gond. Ne aggódj, belejössz!
Pumukli,nekünk ha minden igaz 1 hét múlva lesz a 4.inszemünk.
Az esélytelenek nyugalmával indulunk neki most,én már inkább a lombikra hangolom magamat lelkileg!
Juci,nagyon sajnálom!!!!:-(((((
Szorítok,hogy sikerüljön minél előbb!!!Kitartás!!!!
Ilyen nekem is volt!:-((( Az első inszem előtt!Szombati uh-n közölte velem,hogy már megrepedt a tüszőm,most már nem lehet inszemet csinálni,de este mindenképpen együttlét...
Aznap este a férjemnek eltörött a bal arcüregcsontja...szerintetek?!Levegőt nem tudott venni,nem,hogy még...
Szia Dexi!
Ne légy elkenődve! Ha felírták, akkor telefonon majd megmondják milyen adagban kell alkalmaznod őket a 3. napi vérvételed alapján! Nekem is segítettek már , igaz nekem más miatt!
Nyugi! Fel a fejjel! Nekem az egyik kedves doki miatt elszalasztottak egy inszemet! Gondolhatod ,hogy éreztem magam!
ez szomorú :(
mi is nyögvenyelősen tudjuk csak kiköhögni
További ajánlott fórumok:
- Milyen az inszemináció előtti laparoszkópiás vizsgálat? Meséljetek róla!!!
- Nyíregyháza inszemináció és orvos tapasztalatok.
- Milyen vizsgálatokat csinálnak inszemináció elött?
- Kinek volt inszeminációja Kecskeméten, és milyenek a tapasztalatai?
- 2. inszeminációval kapcsolatos tapasztalat
- Nyíregyháza, Debrecen inszeminációs tapasztalatokat írnátok?