Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
Drágák vagytok csajok!:-))))
Hiába böktek meg,délután hívtam a dokit az eredmény miatt és nincsen hcg a véremben...
Nem tudok,hogy tegnap mit láttunk akkor.Ha valami kóros lett volna,akkor biztos,hogy a doki megmondja!
Én még azért nem teszek le róla,nem fogom beleélni magam,legalábbis nem szeretném,ha mást nem,majd most összejön!!!!:-)))))
Jó reggelt!
Sajnos a ma reggeli tesztem is negatív,mint a ház...
Nem tudom,mi lesz csajok,majd írok,hogy mi volt a dokinál!
Bár így lenne Abigel!!!!:-)))) Nagyon bízom benne,hogy így lehetett,de akkor miért negatív a teszt?!:-(((((
Ha most sikerült,akkor spontán sikerült,igen!:-)))))))) Meseszerű lenne!:-))))
De drágák vagytok!!!:-)))))) Nagyon sokat jelent,hogy mellettem vagytok és drukkoltok!!:-)))
Azt hiszem,ez az éjszaka nagyon hosszú lesz...
Meg azt nem hinném,hogy a doki,pláne,aki ebben szakember,ennyire félrenézne egy picurkát!!!!Úgy,hogy 2 napja még nem volt ott semmi,most meg ott van!!!!
Csajok,készen vagyok...
Ma voltam uh-n a dokinál...látott petezsákot!5 hetesnek megfelelőt!!!!Fotót is kaptam!El se hittük a dokival,csak néztük,néztük...mondta,hogy csináljak tesztet,aztán hívjam.
Csináltam most 6 körül,de negatív...Hívtam,mondta,hogy holnap reggel menjek HCG vérvételre,megnézzük!Meg mondta,hogy akkor lehet,hogy benéztük...de akkor mi van ott bent?! Néztem a neten 5 hetes uh fotókat,hát a miénk ugyanúgy néz ki!:-)))))) Viszont 2 napja még semmit se látott uh-n.Remélem,hogy csak a HCG viccel velünk!
Csajok,nem akarom beleélni magam,de ez nagyon nehéz,még örülni se tudok,azóta csak nézek ki a fejemből!
A legutóbbi "menzeszem" elég furi volt,semmi görcs,alig pár nap,erős se volt,a dokinak mondtam,azt mondta,hogy akkor az nem menzesz lehetett...
Ki érti ezt?!
Reggel megint csinálok még egyet,persze,csak 25-ösöm van itthon.
köszi
közben visszahívott a doki, hogy csak holnap reggel tud fogadni :(
na, akkor "kellemes" várakozást! :)
drukkolok!!
További ajánlott fórumok:
- Milyen az inszemináció előtti laparoszkópiás vizsgálat? Meséljetek róla!!!
- Nyíregyháza inszemináció és orvos tapasztalatok.
- Milyen vizsgálatokat csinálnak inszemináció elött?
- Kinek volt inszeminációja Kecskeméten, és milyenek a tapasztalatai?
- 2. inszeminációval kapcsolatos tapasztalat
- Nyíregyháza, Debrecen inszeminációs tapasztalatokat írnátok?