Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
Szia!
Mi is a debrecenibe járunk. Sajnos nagyon hosszú a várólista, most talán nem is adnak időpontot, mert nyári szabadságolások lesznek. De állítólag év vége vagy 2015 a következő...Persze attól is függ, hogy kihez szeretnél. Van viszont egy olyan lehetőség, hogy 95ezer Ft, aztán hopp, máris előre kerültél.
Nem tudom mit értesz ingyenes alatt, de jóval drágább, mint az inszem. Az első konzultáció 15 ezer. Ha kérdésed van írj nyugodtan, mert én már megjártam mindkét helyet. :)
Szia!
Nekem is 5 tüszőm volt és sajnos nekem egy sem termékenyült meg:-( De látod téged a jó Isten kárpótolt! Hidd el minden rendben lesz és megoldódik! Hol jársz terhes gondozásra? A doki mit mondott? Megtarthatod mind a 4 picit? Vigyázz magatokra:-)
Szia!
Szerintem bízd magad a Istenre/Sorsra/Természetre - ki hogy hívja... A dolgok nem véletlen történnek úgy, ahogy, azért mert mi nem látjuk az okát. Ha négy babádnak kell születnie akkor úgy lesz, elbírod. Ha ez sok, akkor pedig változik a helyzet. Nagyon fiatal még a terhességed, bármi lehet. Én szorítok neked, hogy minden csodálatos legyen! Nagyon kivételes helyzetben vagy, nagyon sok szerencsét! Minden rendben lesz.
jaj, biztosan nem egyszerű ez sem...
nem akarok okoskodni, de valahol azt olvastam, hogy ha "túl sok" tüsző érik meg, akkor nem csinálnak inszemet.
nagyon drukkolok neked és a babáidnak!!! :-)
Szia Szamóca!
Aranyos vagy, hogy érdeklődsz :) Leszámítva a teljes káoszt és zűrzavart a fejemben, plusz a bizonytalanságot a jövőnkkel kapcsolatban- jól vagyunk. Továbbra is tünetmentesen (kivéve az aluszékonyságot) hordom szívem alatt a 4 pici babánkat. Merthogy nem 3 van, hanem 4! És a pénteki ultrahangon a doki mindnek látta a pici szívét dobogni. Ne kérdezd, hogyan tovább, mert én sem tudom. Párom hallani sem akar négyről, na nem a mennyiség rémíszti meg, hanem engem félt, én pedig a gondolattól őrülök meg, hogy valami bajuk lesz, mert bizonyosan koraszülöttek lesznek.
Nagy öröm, hatalmas boldogság a babavárás, de ebben a forbában egyik szemünk sír, a másik nevet...
Tudna valaki valami okosat mondani? Mert én úgy érzem, nem sokáig leszek épelméjű...
Köszönöm,nagyon sokat jelent!!!!:-)))))Az esélytelenek nyugalmával szeretnénk indulni most,aztán csak sikerül!:-))))))
Nem szeretnék agyalni most,majd koppintsatok a fejemre!!!!!;-)))
Hajrá Juci!!!!!Veled vagyunk!!!A reményt nem feladni,soha,soha!
Pozitív teszt lesz most,tuttttiiii!:-))))
Szia!
Óriási nagy gratula!!!!!:-)))))
Nekem nagyon sok erőt adsz most,mert most készülünk a 4. inszemünkre!!!!!:-)))))) Akkor van esély!!!:-)))
Szia!
Nagyon gratulálok, így egy kis erőt adsz, de megyek és megcsináltatom az ötödiket:-)
Egyszer remélem nekünk is sikerül
További ajánlott fórumok:
- Milyen az inszemináció előtti laparoszkópiás vizsgálat? Meséljetek róla!!!
- Nyíregyháza inszemináció és orvos tapasztalatok.
- Milyen vizsgálatokat csinálnak inszemináció elött?
- Kinek volt inszeminációja Kecskeméten, és milyenek a tapasztalatai?
- 2. inszeminációval kapcsolatos tapasztalat
- Nyíregyháza, Debrecen inszeminációs tapasztalatokat írnátok?