Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
Sziasztok,
Reg jartam erre.Ugy tunik nekunk a 4. inszem sikerult.Orvoshoz csak jovoheten tudok , menni de 4 teszt eddig pozitiv, az elso teszt meg is lepett mert abszolult semmi tunetem nem volt.Kivanok mindenkinek mielobbi ket csikos tesztet :)
értem, köszi
remélem, bizonyos vizsgálatoktól én már mentesülök, nem tudom, mennyi idő után "évül" el mondjuk egy lapar...
Oké! Köszi!! :))
Te hogy állsz amúgy?? Hanyadik inszem és mikor kell teszteljél?? Bocsi ha már írtad korábban, melóban vagyok, nem tudok sokat visszaolvasni...
Gondoltam rá,de már annyira de annyira utálom az egy csíkos tesztek látványát, hogy elmondani nem tudom. De gondolom nem vagyok vele egyedül... :(
Illetve még nőgyógyászhoz tervezek elmenni.
Csinálnék még egy tesztet a helyedben!!
Bnőmnek 19.!!napon lett halvány pozi!
Szia!
Én Debrecenbe járok, de a meddőségire, még jelen pillanatban. Kéni akartam konzultációs időpontot DB-be a Kaaliba, de azt mondták, majd júniusban hívjam őket és akkor tudnak adni majd őszre. Én már bánom hogy nem jelentkeztem be, könnyebb egy időpontot visszamondani, mint hónapokat váni.
Szitén :((
Még egy kérdés. Egy hete hagytam abba az utrogestant, mivel 15. napi reggeli tesztem negatív lett. A gondom az hogy még nem jött meg. Ezt mi okozhatja?? Két dologra gondolok: ciszta vagy kitolta a napi két tasak Inofolic.
Nem elég hogy nem sikerült az inszem, de még meg se jön... Ennél lejjebb már nincs!! :(
Szia!
Azt szeretném kérdezni, hogy ti Debrecenbe jártok a Kaáliba?? Ott jöttek most össze annyian hogy sokára lehet csak időpontot kapni?? Ha nekünk van még 4 inszemes körünk, akkkor is érdemes már hívni őket, max. lemondjuk ha közben sikerül??
De legalább be leszünk biztosítva.
Köszi!!
Köszi szépen Xanga!
Mi a Tapolcát céloztuk be,de ott a TB támogatottra szerintem október-novembernél előbb nem kapnánk időpontot,de van valami fizetős is,arra meg lehet,hogy már akár a következő hónapban is...gondolom,nyáron ők se dolgoznak,mint ahogyan máshol sem!
a lombikért magáért nem kell fizetni a kaáliban - bár ugy hallottam van akciós lombik 95 000 ft -ért - a gyógyszerekért igen, hogy mennyit az egyénfüggő ki mit kap. nálam a stimu ugyanúgy a vérzés 3. napján indult, 12 napon volt a leszívás - itt debrecenben azt altatásban végzik, nem érzel semmit, vagy 2-3 órát benn kell feküdnöd.Utána hívni kell a biológust, ő mondja meg mennyi petesejt termékenyült meg és mikor fogják visszaültetni.
A visszaültetés az ugyanolyan mint az inszem.Utána kb 1 óra pihi , megnéz a doki, ad gyógyszereket és mehetsz haza pihenni.Nekem azt javasolta ne feküdjek folyamatosan, éljem az életem, ne emeljek, ne hajoljak, és ha érzem hogy fáradok pihenjek le. úgy néz ki jó receptet adott...
Sziasztok Csajok!
Most én is becsatlakozom hozzátok...Tegnap megjött a menzesz és ma hívtam a dokit,jövő héten megyek hozzá uh-t nézni,nekiugrunk a 4.inszemnek.
Megmondom őszintén,hogy ha eddig nem sikerült,akkor...adunk esélyt ennek a 4.-nak is,de én már inkább a következő lépésben gondolkodom.
Egyik nap felmentem egy lombikos oldalra,kicsit utánaolvasni a dolgoknak és már annyira nem látom lehetetlennek a dolgokat.
Akik már benne vannak,tudnának írni tapasztalatokat?! Egyenlőre még a folyamatát se látom...először gondolom,be kell jelentkezni konzultációra és majd ott elmondják a továbbiakat?!Meg fizetős,nem fizetős?! Minden kesze-kusza nekem!:-(((
és szeptemberig mi a protokoll?
én ma tervezek időpontot kérni konzultációra, biztos, ami biztos alapon, bár még 2 inszemet végigcsinálunk...
tényleg édes pofa a doki. kivánom, szivből a pozitiv tesztet!
köszi, én elvagyok. majd augusztusban kezdőnk, addig mozgás van ezerrel. mondjuk épp szőnyegeket mosok szombat óta. meg függöny, meg ablakot... tisztaság lesz... áramolhat a csiiiiiiii :)
További ajánlott fórumok:
- Milyen az inszemináció előtti laparoszkópiás vizsgálat? Meséljetek róla!!!
- Nyíregyháza inszemináció és orvos tapasztalatok.
- Milyen vizsgálatokat csinálnak inszemináció elött?
- Kinek volt inszeminációja Kecskeméten, és milyenek a tapasztalatai?
- 2. inszeminációval kapcsolatos tapasztalat
- Nyíregyháza, Debrecen inszeminációs tapasztalatokat írnátok?