Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
Igen az lenne, és milyenek lettek az értékeid-az ACA IGG érdekelne, nem mondták hogy szedned kellene valamit?
Nagyon drukkolok nektek, minden rendben lesz, alig várlak a hírekkel. Nekem már csak minden bizodalmam a lombikban van, azt hiszem nem úszom meg.
Valakinek kell esetleg szednie aspirin protectet-(lombiknál szokták javasolni egyes intézetek)
Sziasztok!
Csináltak már itt valakinek trombofilia panel vizsgálatsa?
Szia!
Elhiszem, hogy kábult vagy.... nagyon reméljük, minden rendben lesz, a három babát kihordani nem könnyü dolog, nagy kihivás, de eddig is erős voltál, most is menni fog. S ha a természet másként gondolja, akkor reméljük, legalább egy vagy két baba veletek marad. Tényleg próbálj meg pihenni, vigyázz magatokra!
(ui. mellesleg mennyi tüsződ volt inszemkor?)
Szerintem nöni nöhet, de sajna nem hiszem, hogy eléri a repedéshez szükséges méretet :( Aztán hátha tévedek...
Nekem is csak stimuval lettek sokan és nagyok
azta!
hát nagyon drukkolok nektek!!!
pihenj sokat!
nekem ma van a 11. napom, Closti-mentes pihenős hónapban vagyunk, most voltam UH-n, és SEMMI!
Nincs spontán peteérésem. :-(((
Basszus.
Látott egy 9 mm-est, azt nagy nehezen elnevezte dominánsnak, de nem sok reményt fűzött hozzá.
Az endometrium meg jó vastag, 11 mm. Hiába, épp borfesztivál van... kétnaponta megiszok egy-két deci vörösbort. Biztosan attól.
Szerintetek a 9 mm-es nőhet még?
További ajánlott fórumok:
- Milyen az inszemináció előtti laparoszkópiás vizsgálat? Meséljetek róla!!!
- Nyíregyháza inszemináció és orvos tapasztalatok.
- Milyen vizsgálatokat csinálnak inszemináció elött?
- Kinek volt inszeminációja Kecskeméten, és milyenek a tapasztalatai?
- 2. inszeminációval kapcsolatos tapasztalat
- Nyíregyháza, Debrecen inszeminációs tapasztalatokat írnátok?