Mik a tapasztalatok a Belara nevű fogamzásgátlóról? (beszélgetés)
Szia, nem kell elmenni orvoshoz, ha csak nem szeretnél azonnal átállni valami másik gyógyszerre.
A csomag felénél nem annyira nyerő abbahagyni, szedd végig inkább, a hormonredszerednek jobb így.
:D
Hüle! :P :D
Szia, NEM, ez így teljesen okés, mármint a gyógyszer szempontjából értem hogy okés.
Véd, nyugi.
Annyira jó olvasni amit írsz:)
Nagyon szeretném, ha így lenne!
Köszönöm a segítséged!
Csak egy pici viccet írok.
Hol a legdrágább a nő, övön alul vagy felül?
-Felül,mert két liter tej már 30 ft fölött van, egy nyalóka meg csak 100ft.
Hát a hasam az nekem nem mindig szokott görcsölni, néha igen néha nem. A mellem az szokott ilyenkor fájni, és az most is fáj.
cSak eléggé félős vagyok és ez most is kijön..:(
Meg az első levél után még nem nagyon "látom át" ezt az egészet.
De most kicsit megnyugtattál, köszönöm :)
Én hétfőn szedem be az utolsó tablettát és általában pénteken este jön meg. De múltkor pl. szombat este jött meg. Akkor én is aggódtam kicsit. Szóval még azért ne keseredj el. Nem is érzed az előjeleket?
A 7. nap után védettséget kell hogy adjon, úgyhogy szerintem még ne ijedj meg! :)
Sziasztok!
Nektek, hányadik nap szokott megjönni a hét napos szünetben? Mert nekem ma van a negyedik nap és még nem jött meg.Eléggé parázós vok, tehát már kezdek aggódni :) nekem ez volt az első levél belarám, ugyh még eléggé furcsa a dolog...
Nekem mondta a doki, h két hetet máshogy is kell védekeznem...A 14. nap volt, h együtt voltam a párommal, és nem védekeztünk máshogy, és minden nap pontosan ugyanabba a z időpontba beszedtem. Van okom aggodalomra?
Szia, nem mindig óramű pontossággal jön mg a vérzés, sőt, nekem volt több olyan hónap mikor semmi nem volt.
Ha nem jönne meg a 7 napos szünetben sem, azért csinálj egy tesztet, de ha az is neg. kezdd el a következő levéllel ugyanúgy mintha lezajlott volna a vérzésed.
Igen hat, szia, kivéve ha hánysz is, és az a bogyószedés után 2 órán belül van.
Ha nem kapsz antibiotiokumot és nincs ez a 2 órán belüli hányás, akkor semmi gond a védelemmel.
További ajánlott fórumok:
- Létezik, hogy a belara fogamzásgátló szedésétől szörnyű hányingerem legyen? Már a 2. nap, miután elkezdtem szedni?
- A Belara fogamzásgátló okozhat fejfájást, hangulatingadozást?
- Mi a tapasztalatotok a Gracial nevű fogamzásgátlóról?
- Nem tudja esetleg valaki, hogy a Belara fogamzásgátló most melyik patikában a legolcsóbb Pesten?
- Belara fogamzásgátló után Rezia!
- Belara fogamzásgátló és a laktóz-monohidrat