Mik a tapasztalatok a Belara nevű fogamzásgátlóról? (beszélgetés)
Szia !
A triregor is nagyon jó gyógyszer én is szedttem évekig,
A Belarát 5 - napja szeded, én is igy voltam , hogy minden ok volt,
kb 10-ig utána rám jött az álmosság minden hol eltudttam volna aludni, majd jött a hányinger, ( egész nap ).
Én most a második levél 9 szemnél vagyok, fura izt érzek a számban és egész nap hányingerem van és egész nap csak ennék, (ilyet terhesség alatt éreztem )utoljára:(
Remélem ez nem sokáig tart mert nem hagyom abba a gyógyszer szedését,
mert a három hónap még odébb van.
És ez mind rajt van a papiron, ezek a mellékhatások:(
Persze téged lehet kikerülnek:)
Szia !
Hát én a Belarától fogok meg hizni, mert olyan éhes vagyok töle egész nap, hogy mindig ennék:(
KINÉL VAN ILYEN MELLÉKHATÁS?:(
Szia !
A tájékoztaton 7 nap van,
én 16 napot vártam, biztos ami biztos, és a 7-nap szünetben is nyújt védelmet:)
sziasztok!
én 5 napja szedem a balerát, eddig semmi mellékhatás, hála sz égnek!
előtte 8 évig tri-regolt szedtem, majd váltottam novynettre, ezt 1 évig szedtem. sajnos ennek komoly mellékhatásai jelentkeztek nálam. először csak nagyon fáradékony voltam, aztán felettébb ingerlékeny, jött a migrén, és az alvászavar, és a mellem is begyulladt...
a balera eddig nem okozott mellékhatást, bár remélem a mellem nem nő tőle... :D
az orvosom tanácsára ugyanúgy szedtem a balerát, mint ahogy a másikat kellett volna, tehát a 7 napos szünet után szedtem be az első szemet, nem azonnal kezdtem szedni. remélem minden jó lesz a balerával!
üdv mindenkinek
Szia,
a Belara előtt én sem szedtem más f.gátlót, mint te. Nekem azt mondta az orvos h két hét. A tájékoztatón hét nap van. De én megvártam a két hetet.
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne, most kezdtem el szedni a fogamzásgátlót (Belara) és azt szeretném tudni, hogy mennyi idő múlva lesz hatása? Még sosem szedtem semmilyen fogamzásgátlót.
Szia !
Most szeded a második levélel, még az elején vagy és biztos további szedés után kitisztul a böröd, és elmullik, én is a második levélnél tartok és iszonyú hányingerem van, én is bizakodom.
Én javasolnám mutasd meg dokinak biztos irna rá kenöcsöt ami viszketésre van, és bizti késöbb már a multé lesz :)
De ne hagyd abba mert ha újra kezdenéd egyszer biztos elöjön újra ,igy már az elején túl vagy.
Szép napot mindenkinek!
Lenne hozzátok pár kérdésem,mert eléggé tanácstalan vagyok! 2 hónapja szedem a Belarát elötte évekig nem szedtem semmit sem4 Szóval az első hónapban átestem a 4 heti folyamatos vérezgetésen és felfázáson! A következő havi adagnál megjelent rajtam 1-2 folt,aztán a 7 napos szünetben átesek a nagy pattanásokon amik a hátamat célozzák be! Most ott tartok h bevettem 1 szemet a 3.havi adagomból,de tegnap elmentem szoláriumba és estére olyan csalánkiütéses lettem,h mindjárt sírok!Egész éjjel kenegettem magam,és az az igazság ez még mellékes,de tudjátok milyen mikor megcsíp a csalán?,na nekem ilyenek vannak az egész testemen és nem éppen kellemes és nem szép látvány sem!Most nem tudom eldönteni,hogy szedjem-e tovább vagy ne,mert nem szeretném ha még csúnyább lenne a bőröm!:(
Szia !
Hát szerinttem nem mert a második levél 8-szemnél tartok és két három napja hányingerem van és egész nap ennék,( ilyet terhesség alatt éreztem, )
de ez a gyógyszertöl van, remélem elmullik,
én este nyolc fele veszem be, de most igy is egész nap hányingerem van, még nem hánytam ez is valami:)D
Szia !
Hát elhiszem, hogy örülsz, én is örülnék, de még a második levélnél ilyet nem érzek,,
csak hányingert:)D
Szia !
Elsö levél bevétele után, rendesen meg jött, görcsöltem az elsönap de utána nem volt semmi gond,
talán , hogy 1-hétig tartott a menszesz, ami 4-5 napig szokott régen,
de nagyon kevés volt, más volt mint gyógyszer szedés elött.
És 1-hét után is még párnapig barnás folyás volt, de vér már nem.
Nálad minden ok?
Áh, szerencsére már elmúlt a vérzésem, azért kemény volt ez a 3hét...:(
Pattanás:hát nem nagyon van, igazából ugyanolyan a bőröm mint eddig.De ha változik is vmi az nem 1 levél után fog.
Mellnövekedés: hát az igaz hogy amióta szedem a tablettát nagyon fájnak a melleim és az orvos szerint ez amiatt van mert a tabletta olyan hatását fejti ki rajtam hogy nő:D(aminek rettentően örülök)
Amúgy semmilyen más változás nincs amióta szedem a tabit .
Szia !
Egészségedre,
én tegnap vörös bort ittam kolával, elönévnapot tartottunk,
hát a doki nem mondtta, hogy egy korgyot sem szabad, és a tájékoztaton sincs, igaz a dokik úgy is gondolják a nők nem isznak mint sok pasi:)PP
Szia !
igen én is de a mellnövekedésnek jobban örülnék:)DD
Szia !
szerinttem ez norm dolog még az elején vagy, szedd tovább és hozzá szokik a szervezeted,
nálam is most jelentkezik a hányinger, pedig az elsö levélnél nem volt,
biztos kell jó pár hónap mire már minden ok lesz:)D
Szia !
Én második levélnél tartok, nálam elsönél álmosság volt,
most a másodiknál pedig hányingerem van, föleg tegnap és ma.
A mellnövekedést még nem észlelem pedig nem volna rossz:)DD
pettanás nincs, de a tájékoztató azt irja, hogy a Belarától meg szépül az arc, persze gondolom nem egy-két levéltöl:)
Sziasztok!
3 Kérdésem lenne. Kinek milyen hatással volt a Belara a libidójára, mellnövekedésére és a pattanásaira?
Szia !
Á köszi , tehát nincs gond,
hát én nem igen iszom de ha jön a nyár és kánikula lesz, biztos egy pohár sört inni fogok.
Ha te nem estél teherbe remélem én sem fogok:)DD
További ajánlott fórumok:
- Létezik, hogy a belara fogamzásgátló szedésétől szörnyű hányingerem legyen? Már a 2. nap, miután elkezdtem szedni?
- A Belara fogamzásgátló okozhat fejfájást, hangulatingadozást?
- Mi a tapasztalatotok a Gracial nevű fogamzásgátlóról?
- Nem tudja esetleg valaki, hogy a Belara fogamzásgátló most melyik patikában a legolcsóbb Pesten?
- Belara fogamzásgátló után Rezia!
- Belara fogamzásgátló és a laktóz-monohidrat