Mik a tapasztalatok a Belara nevű fogamzásgátlóról? (beszélgetés)
Szia!
Ne aggódj ez természetes! Mivel abbahagytad a gyógyszert ezért a szervezetednek kell előállítani azt a hormonmennyiséget amitől rendszeres volt a ciklusod! Szerintem aggodalomra nincsen okod,de ha attól megnyugszol akkor csinálj egy tesztet!
Szia !
Igen biztos lehetsz , ha végig szedted a 21 szemet, ilyenkor is véd.
Szia !
nálam ilyen még nem volt,csak hányinger és álmosság.
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, h szombaton vettem be az utolsó szem belarát, és most a hét napos szünetbe vagyok. Ilyenkor is biztos, h védettséget biztosít a gyógyszer???(Nekem ez volt az első levél amit életembe beszedtem, tehát összesen csak 21 napot szedtem eddig.)
Sziasztok!
Lenne egy nagy problémám 1 hónapja hagytam abba a Belara szedését és még nem jött meg,pedig már esedékes lenne.Már a menstruáció előtti jelek (hasfájás,fejfájás,görcsök) meg voltak.Tapasztalt már valaki ilyet?Vagy kezdejek pánikolni,h porontyom lesz!
Szia !
Nálam utolsó szem után három napra jött meg, és csak az elsö nap görcsöltem utána semmi, minden ok volt, a vérzés nálam tiz napig tartott és még utána párnapig barnás folyás, gondolom idövel majd ez is be áll, és nem tart 10-napig:)
De a görcs és a rossz közérzetnek vége az elsö levél után, vagyis nálam igy volt.
Szia !
Szerintem a yadine tablettának is van mellékhatása, már olvastam róla is, még rosszabat mint a Belaráról, persze te tudod ha úgy érzed, hogy neked jobb, ájrá arra.
Lényeg, hogy érezd jól magad töle.
Én is igyekszem:)D
Szia !
Ha most kezded a Belarát, hát szerintem lesz ( hizásban ) részed.
Én most ( rágóval ) probálok szerencsét .
Mert egész nap ennék,fura egy érzés:(
köszi:)) azt kerülöm nem is sürün vagyok beteg csak most hirtelen a torkom kezdett fájni:S
am hányingerem is igen sokszor van de kibirható:/
Szia !
Pont kedden voltam dokinál mert én sem tudtam,
nekem az algopirint ajánlotta azt lehet,( és azt szedem is ) csak az használ lázra, és fej fájásra, és a neucitrált is lehet inni, mebucaint is nyugodttan lehet , ami közbe szólhat az antibiutikum , azt inkább kerüld.
Szia !
Látom nem vagyok egyedül-tehát mindenki csak eszik:(
Szia !
Én is igy vagyok, egész nap ennék szerintem ettöl hizni lehet ez már biztos:(
Pedig nem szeretnék hizni, inkább fogyni.
Neked nincs hányingered?
További ajánlott fórumok:
- Létezik, hogy a belara fogamzásgátló szedésétől szörnyű hányingerem legyen? Már a 2. nap, miután elkezdtem szedni?
- A Belara fogamzásgátló okozhat fejfájást, hangulatingadozást?
- Mi a tapasztalatotok a Gracial nevű fogamzásgátlóról?
- Nem tudja esetleg valaki, hogy a Belara fogamzásgátló most melyik patikában a legolcsóbb Pesten?
- Belara fogamzásgátló után Rezia!
- Belara fogamzásgátló és a laktóz-monohidrat