Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Mik a tapasztalatok a Belara nevű fogamzásgátlóról? fórum

Mik a tapasztalatok a Belara nevű fogamzásgátlóról? (beszélgetés)

❮❮ ... 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 ... ❯❯
431. célia88 (válaszként erre: 430. - Adelaine)
2008. máj. 26. 13:32
Hát biztosat nem tudok mondani, de ha egyik gyógyszerről egyből térsz át egy másikra, akkor elő szokott fordulni hasonló, mert a szervezetnek meg kell szoknia az új gyógyszer hormontartalmát. Erről már mások is írtak korábban, úgyhogy valószínű, hogy nincs baj.
2008. máj. 26. 12:42

Sziasztok!! Nekem is volt gombás hüvelygyulladásom, Jadine-t szedtem elötte 1,5 évig. Ekkor a doki irta a Belarat, már 2 hete szedem, a héten vasárnap kell elfogynia, és jövö7en szerdán kellene megjönnie a menzinek. Viszont tegnap az aktus után enyhe vérzésem jelentkezett, ma meg már olyan mintha menziznék, mert fáj is a hasam, és mintha meg is jött volna. mit tegyek?? aggódom!!

a doki azt mondta mikor ezt felirta, hogy rendesen szedjem amint a menzim elmúlt. Mintha a régit szedném. Ém ezt be is tartottam.

szerintetek mi a baj?? át kell állni erre?? lehet ez vmi köztes vérzés????

más panaszom nincs, a melleim mintha kicsit kezdenének nöni:)

429. Edina334 (válaszként erre: 427. - Brigitta2121)
2008. máj. 26. 10:36

Szia!Én lassan három hónapja szedem a Belarát, és eddig minden nagyon rendben van vele.Semmi mellékhatás nem volt ,a bajom is rendesen megjött...mellesleg kicsit jobban lettem, dehát az meg egyáltalán nem baj :D

Bízom benne h továbbra is csak jót tudok írni erről a gyógyszerről...

De a kérdésedre válaszolva, én egy kilót sem , vagy maximum egy kilót híztam tőle, dehát egy kiló ide vagy oda :)

2008. máj. 26. 09:39
Én rajtam az összes mellékhatás kijött az tuti. Másik gyógyszer után nézek már sokadszorra!:(
2008. máj. 25. 21:29
Sziasztok! Ma 1hete, hogy szedem. Még nem híztam, de minden együttlét utáni éjen rosszul vok, hányingerem van. Melleim, nagyon jók:)...de fájnak nagyon. Már csak a hízástól félek... Van olyan, aki nem hízott tőle?
2008. máj. 25. 19:11

szia! Ez természetes,h fáj a melled! (még 1darabig fájni is fog....)Hogy a gyógyszer mikor hat?Hát erre nem olyan könnyű válaszolni,mert vki 1hetet,vki 1 hónapot mond...mindenképpen még védekezzetek másformában is még egy darabig!

puszi

2008. máj. 25. 18:38

szép napot mindenkinek!még új vagyok itt.olvasgattam a beírásokat,és gondoltam hozzátok fordulok,mert nagyon jó dolgokat írtok, jó h van egy ien hely.én is a belarát szedem .még csak 1 hete,,de a mellem szétszakad.ez akkor normális?, meg azt szném kérdezni(gyerekesnek tűnik,,csak hát több tapasztalat jobb)hogy mennyire hat ez a súlyra? mivel áááá nem szeretnék hízni,,sokat tornázom..most fogytam..mellékhatást a mellemen kívűl nem érzek(még):).illetve az a kérdésem lenne még,,h hány szem gyógyszer beszedése után hatásos a gyógyszer védekezés szempontjából?előre is köszönöm szépen ha válaszol vki...

sziasztok: Nójcy:)

2008. máj. 24. 02:33
A fogdokinak is szólni kell, h a tabit szedem? Mert gyökérkezelésre fogok menni, és úgy rémlik, h említett vmiféle antibiotikumos kezelést.:/
423. 4a44daf233 (válaszként erre: 418. - Kitty20)
2008. máj. 23. 22:14

Szia!

Aranyos vagy hogy segítesz de sajna már yadine-t is szedtem és fél év után abba kellett hagynom mert rosszul voltam tőle. Renreteg fogamzásgátlót szedtem már vagy 10 félét biztos. továbbra is próbálkozom csak meglepődtem hogy ilyen mellékhatások léptek fel mert az előzőeknél nem volt ilyen probléma. azokkal inkább csak szédülés és hasmenés. Hát ez van. Majd vissza megyek a dokimhoz és íratok másikat. Ezt sajna egy másik orvos írta fel nem az enyém mert az enyémnek egész napja be volt táblázva( kisműtét, nagy műtét)

De most eldöntöttem privát megyek akkor legalább tuti elérem. További szép estét neked!

2008. máj. 23. 21:10
Én még csak negyedik napnál tartok, de eddig nincs panaszom, mint mondtam. Szerintem is egyénenként váltzó, h kinek mire milyen hatással reagál a szervezete... Én bízok benne, h az enyém elfogadja a Belarát. xD
421. Tarack
2008. máj. 23. 19:40
en a masodik levelnel tartok mellekhataskent talan csak azt hozhatom fel h kicsit tobbet eszem...viszont anya is ezt szedi neki kiutesek jelentek meg a felso testen...ugyh abba is hagyta.ahany ember...
420. Kitty20 (válaszként erre: 419. - Shadbaby)
2008. máj. 23. 19:15
Nálam védett. Igaz mi 2 hét után teszteltük le, az első hétben sok vizsga volt :D
2008. máj. 23. 17:58
De 1hét után véd, azt mondják,/írják. Vagy valakinél nem így történt??
418. Kitty20 (válaszként erre: 417. - 4a44daf233)
2008. máj. 23. 17:48
Szia! Ahogy már említettem, mindenkinek teljesen már a szervezete, valaki könnyen befogadja, és van akinek ez a tabi nem jó. Akkor próbálkozni kell mással, amíg meg nem találod azt amelyiknél nem jön ki mellékhatás. gombát tuti nem okoz a tabi. nekem is volt egy fertőzésem, ha leütnének egy asztallal se tudném mi a neve, de kérdezte a nőgyógyászom, hogy nem-e vagyok sokat olyan helyen ahol több lány is van, hát koleszos vagyok így de... közös zuhanyzó van és valószínű innen okozta azt a valamit. De elmúlt alig 1 hét alatt. vagy 1,5 nem emlékszem. De nekem teljesen bevált a tabi. Normálisan megjön, semmi hányingerem nincs, se szédülés, se rosszúllét, semmi. Szerintem próbáld ki a yadine-t még azt dícsérték nagyon :) Remélem megtalálod te is a megfelelő gyógyszert :)
2008. máj. 23. 16:38

Sziasztok!

Én 2.hónapja szedem ezt a gyógyszert. Hányingerem van, néha fejfájás, mellfeszülés és többet is eszek de nem minden esetben. Tiszta ideg vagyok tőle mert még nem szeretnék a kisfiamnak kistesót és ilyen mellékhatások mellett azt hittem hogy terhes vagyok. Pedig rendesen szedem a gyógyszert. De olvasom a hozzászólásokat rájöttem nem vagyok egyedül. Viszont azt hiszem visszamegyek a dokimhoz és kérek tőle másikat mert ez nem nagyon frankó. arról nem is beszélve hogy múlt hónapban is volt gombás fertőzésem és most is. nem esetleg a bogyó okozza?

Király.

2008. máj. 23. 16:06
Én úgy tudom, h egy hét után már biztosra véd. A doki is ezt mndta, és remélem, h így is van.
2008. máj. 23. 16:05
Sziasztok!Én is ma vtam laborba, de már kedd óta szedem a Belarát. Néha olyan, mintha szédülnék, olyan furán érzem magam, de csak el fog múlni.:d Remélem, h tényleg nem lesz vele probléma, mert sokak szerint sok a mellékhatás, de végigolvasva a hozzászólásokat, többségben vannak azok, akik elégedettek, és ha vtak is problémák, elmúltak.:d Én hízni nem szeretnék, de a melleim nőhetnének.:P
2008. máj. 23. 16:03
A tabletta kívül már mással nemis védekeztek?Csak azért kérdem,mert énis a 3.levélnél tartok,és kiváncsi vok!:-)
413. 2a07bbb0b7 (válaszként erre: 412. - Majuska3)
2008. máj. 23. 10:35

Szia !

Én úgy gondolom , ha a havid megjön , vedd be az elsö szemet, ez nem befolyásolja, hogy gombás fertözésed van.

Én is évente járok rákszűrésre és nem rég voltam, és nálam is volt egy gombás ( valami ) de a doki irt rá gyógyszert és mondta , hogy szedjem mind a kettöt.

Jó gyógyszer a Belara első egy hónapban lehet érezni fogsz egy kis hányingert, álmosságot, és mindent meg ennél,

de ez csak egy kis ideig tart:)

Tehát a gyógyszert szedd bátran, azért irta fel a nőgyogyászod:))

2008. máj. 23. 10:18

Sziasztok!

Én tegnap voltam a nőgyógyásznál, mert elkaptam valami gombás fertőzést egy élményfürdőbe és ezt kell kezelni egy hétig,de mondtam,hogy szeretnék feliratni fogamzásgátlót és felírta nekem a belarát(még soha se szedtem semmilyen fogamzásgátlót). Ma mentem laborba és csak két hét múlva kell vissza mennem az orvoshoz,de nem értem, hogy mért kellett már most kiváltanom a gyógyszert, ha csak két hét múlva megyek vissza, viszont nekem meg nemsokára meg fog jönni és nem tudom, hogy el-e merjem kezdeni szedni. Segítsetek ebbe, szerintetek menjek vissza egy hét múlva mielőtt még megjön? Addigra el is múlik ez a betegségem...Olvastam jókat és rosszakat is a belaráról, remélem nálam nem lesznek ilyen mellékhatások! Légyszi válaszoljatok!köszike pussi

411. Fisica
2008. máj. 23. 00:30

Szia!

Neked is voltak ilyen tüneteid?

2008. máj. 22. 15:21

Sziasztok !

Igen ez idövel meg szünik, én a harmadik levél végén tartok, és nincs semmi gondom, talán egy kicsit( hiztam )de olyan mintha nem is szednék gyógyszert , mert minden ok.

És nem kel az együtt lét után félni, hogy hát ha jön a baba:)D

Na és a párunknak is bizti jobb:)DDD

409. Fisica
2008. máj. 19. 18:36
Nekem se mindig volt ilyen eddig 4szer volt h másnap rosszul voltam hányinger fejfájás, szédülés és egész délutánig tartott. Egyszer volt hogy hajnalban észrevettem a szédülést és vettem be gyógyszert is mire reggel felébredtem már nem volt semmi gond. DE ez azért elég rossz igy....vigyázzak arra h ne legyen olyan jó a barátommal?:))) Azért azt mégse, remélem elmúlik:)
2008. máj. 19. 18:27
Örülj neki!De rem.ezek a panaszok idővel elmúlnak!?
407. Kitty20
2008. máj. 19. 18:22
Nálam az együttlét alatt/után/közbe se volt szédülés, émejgés vagy valami. Tulajdonképpen 1 panaszom sincs rá :) Úgy tűnik ritka jó szervezetem van :D
406. Fisica
2008. máj. 19. 17:48
igen
2008. máj. 19. 17:32
Sztem idővel hozzászokik a szervezetünk,és akkor majd minden ok lesz!:-)privin majd írhatok vmit?
404. Fisica (válaszként erre: 401. - 0f694dfe36)
2008. máj. 19. 16:32
Akkor jó, ha nem csak nekem van ilyen, de szted lehet ellene tenni valamit? esetleg más gyógyszer?
2008. máj. 19. 16:24
A melled még egy darabig fájni is /és nőni is fog!:-)Énis így vagyok, 3hónapja szedem!
2008. máj. 19. 16:18
Sziasztok! Most kezdtem nemrég a 2. levéllel szedni, nekem is fáj a mellem tőle az elejétől fogva, viszont hízás szerencsére nem volt, csak mellesleg. :) Émelygésem mindig a gyógyszer bevétele után van, de pár óra és elmúlik. :)
❮❮ ... 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook